Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Di_Ana te kane thene ndonjehere qe ti sheh shume filma dashurie dhe telenovela?
    Ma mer mendja dhe qan,kur ata ne film ndahen apo kur bashkohen ne fund.
    Kshu bejne te gjitha femrat!Dhe duan me imitu ne jete ata te filmi.
    Nese ti mendon qe ekziston mashkulli 1.85 m,bukurosh,30 vjeç,muskuloz,kardiolog,i pasur,qe te vjen me nje tufe trendafilash dhe te kendon serenata poshte shtepise...gabohesh.Ata lloj tipash jane vetem brenda filmave!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E di qe eshte keshtu si thua ti per fat te keq!Por jo me te gjithe...

Mos harro qe ka plot femra dhe plot meshkuj te tjere qe nuk kane humbur anen e sentimentalizmit dhe romantizmit.
    Lum ai ose ajo qe di te dashuroje dhe pse vuan,por te pakten ka dhene dashurine maksimale.
    ........................
    Ne raste zhgenjimi dhe dhimbjeje ul koken dhe thuaj " nuk ishte per mua",dhe vazhdo rrugen para pa kthyer koken mbrapa.
    Do me japesh te drejte nje dite...
    te jap te drejte qe tani, sidomos tek ajo qe kam shenuar ne te zeze.

P.S. Edhe pse jap pershtypjen e romantikut nuk jam dhe aq, me pelqen te jem realist po te pakten kur dashuroj ose dashuroj 100% ose 0.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Nese ti mendon qe ekziston mashkulli 1.85 m,bukurosh,30 vjeç,muskuloz,kardiolog,i pasur,qe te vjen me nje tufe trendafilash dhe te kendon serenata poshte shtepise...gabohesh.Ata lloj tipash jane vetem brenda filmave!
    Po e pranoj qe jam romantike!Por ama keto permasat si kam vene re ndonjehere te personi qe kam dashur!!
    Ketyre ti ua paska marre mire doren.
    Interesantin ti beje sa te duash po te thashe qe nuk te shkon me te gjitha femrat.Nqs ti ke sukses me kete metode atehere çte te them....Mire tu behet atyre qe e pranojne!
    Une qaj po e vertete eshte dhe nuk na the ndonje gje te madhe mbi personalitetin tim pasi ai eshte i shkruar ne temat e mia.
    Por ama i nderuar une i besoj dashurise dhe ekstazes se ndjenjes se vertete!
    Filmat jane te bazuar nga jeta dhe siç ka dashuri,ka dhe lot dhe gezim pasi jane pjese e natyres sone.
    Nuk eshte turp te qash dhe nuk eshte turp te dashurosh me forcen e shpirtit.
    Ndoshta ju don _ zhuanet nuk vuani dhe qeshni para loteve,po ja qe sua kam ziline fare.
    Skuqu me teper dhe ke per te pare qe do te beje mire..do jesh me i ndjeshem.
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Tu mbushen syte me lot tani qe shkruajte kto?Thuaj te verteten...
    Sigurisht dhe e pranoj...
    Ja qe personat si une vuajne teper por siç thashe dine te dashurojne.Dhe ndoshta nje dite jeta do me beje shume me te forte siç ka bere shume nga ne,por zemra dhe shpirti ngelet i njejte.
    Thjesht me kohen kupton se kë dhe cilin ja vlen te dashurosh!
    Kupton gabimet e bera por ja qe jeta eshte e tille...nje beteje pafund do ta quaja por qe ja vlen ta jetosh.
    Ja qe permasat si kam vene re kurre,por trendafilat dhe ndjenjen e dhene..teper shume!
    "Carpe Diem"

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Në Francë !
    Postime
    558
    Mund te jam dakord pakez me ty , mirepo si thua ti , A mendon ti se ekziston nje mashkull 1.85 m , bukurosh , 30 vjeç,muskuloz,kardiolog,i pasur,qe ne vend te zemres ka Patate e ne vend te kultures ka grushtat???

Nuk jane veq ne filma njerezit romantike dhe me miresjellje e kulture te larte .Bile per me kendu , natyrisht ata qe kane zerin si sorrat , skane nevoje .
    Për t'i njohur të tjerët
    më parë ,duhet ta njohësh vehten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Mbreti_ILI Lexo Postimin
    Mund te jam dakord pakez me ty , mirepo si thua ti , A mendon ti se ekziston nje mashkull 1.85 m , bukurosh , 30 vjeç,muskuloz,kardiolog,i pasur,qe ne vend te zemres ka Patate e ne vend te kultures ka grushtat???
    Lol, ka domate ne zemer jo patate , bashkohem me Mbreti_ILI,
    o ti lenc bukuroshi,
    po pse ky mashkulli duhet te jete patjeter kardiolog kshu eh? Po ka plot profesione tip avokat, inxhinier, ekonomist etj etj qe te bejne te pasur,

Ja psh mbas 7 vjetesh une do jem 1.87, bukurosh bereqafes, 30 vjeç, muskuloz, inxhinier, i pasur, me kulture qe ça te them, oh nene oh nene lum ajo qe do me ket .

P.S.Ne vend te zemres do kem qershi se i ha shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sigurisht dhe e pranoj...
    Ja qe personat si une vuajne teper por siç thashe dine te dashurojne.Dhe ndoshta nje dite jeta do me beje shume me te forte siç ka bere shume nga ne,por zemra dhe shpirti ngelet i njejte.
    Thjesht me kohen kupton se kë dhe cilin ja vlen te dashurosh!
    Kupton gabimet e bera por ja qe jeta eshte e tille...nje beteje pafund do ta quaja por qe ja vlen ta jetosh.
    Ja qe permasat si kam vene re kurre,por trendafilat dhe ndjenjen e dhene..teper shume!
    Qenke romantike shume e semure!Ajo qe dua te them une,njeriu duhet te ngeli me shume ne kontakt me realitetin.Sigurisht qe secili e jeton jeten si e ndjen.Por kur njeriu mbyllet brenda vetes dhe krijon barrikada imagjinare dhe nderton shume filtra per te filtruar njerezit qe do hyjne ne jeten e tij,rrezikon te izolohet totalisht.Me kupton?
    Njeriu duhet te jete me fleksibel,me i çliruar dhe me spontan ne ndjenjat e tij.Ajo qe kuptoj une nga ti...eshte se ty te pelqen te vuash ne kufijte e mazokizmit.Te gjithe femrave i pelqejne vuajtjet e dashurise...po ne shkrimet e tua,eshte aq e theksuar sa duket patetike.
    Une nuk e njoh jeten tende reale...por sinqerisht ky kerkimi yt me ngjan pak me ate te Don Kishotit per mullinjte e eres.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lenc Bukuroshi : 30-04-2008 më 17:45

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Njeriu duhet te jete me fleksibel,me i çliruar dhe me spontan ne ndjenjat e tij.Ajo qe kuptoj une nga ti...eshte se ty te pelqen te vuash ne kufijte e mazokizmit.Te gjithe femrave i pelqejne vuajtjet e dashurise...po ne shkrimet e tua,eshte aq e theksuar sa duket patetike.
    Une e njoh jeten tende reale...por sinqerisht ky kerkimi yt me ngjan pak me ate te Don Kishotit per mullinjte e eres.
    E nga na e nxjorre kete konkluzion ti aman!!!!!Na doli romantizmi patetik tani dhe me te njejten shkalle me mazoçizmin!!!
    Mos more çna the!

Real se besoj te me njohesh ti mua po korrigjo postimin,se ke dashur te thuash se njoh dhe dolem te njohur!Aman se nuk kam njohur macho kaq te deklaruar ne real une,mos me tremb!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Me pak fjale fitoi DI_ANA(ne kuptimin e mire te fjales) ndersa ky bukuroshi nuk mu duk shume bukurosh ne postime. me pak fjale fiton dashuria e jo seksi.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Me pak fjale fitoi DI_ANA(ne kuptimin e mire te fjales) ndersa ky bukuroshi nuk mu duk shume bukurosh ne postime. me pak fjale fiton dashuria e jo seksi.
    Alda sigurisht qe fiton dashuria...

Ndonese kemi rruge te gjata te cilat na bejne te mundur rrugen drejt saj,ndonese zhgenjehemi dhe lendohemi,ndonese kemi dhe vuajtje...une jam e bindur qe ajo ekziston.
    Dhe do preferoja te prisja me nete e muaj te tere,edhe me vite per ta gjetur,po kurre nuk do te me binte ne mendje te "beja seks" me dike!Te besh dashuri eshte diçka tjeter!
    Dashuria me ndjenja eshte dashuria me magjike qe kam njohur...
    "Carpe Diem"

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ditari im i kohës.
    Nga pranvera bica në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 23-08-2015, 15:58
  2. Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    Nga Gimi3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 14:17
  3. Si ta kuptosh se i pëlqen?
    Nga AuGuSt_ në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. Kliko që ta kuptosh
    Nga PISTONS në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 12-03-2005, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •