Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Bota e femrave eshte nje lemsh i vertete ne dashuri, po une di nje metode nepermjet te ciles kupton nese nje femer ndjen diçka per ty... e pyet "a ndjen ti diçka per mua?", dhe ajo do te pergjigjet me po ose jo.
    Sinqerisht, ndonjeher kur te duket se tjetri ndjen diçka per ty, del e kunderta, kur nuk te duket se ndjen del prap e kunderta. Ec e merre vesh.

P.S.Bashkohem dhe une me pyetjen e hapesit te temes, a ka ndonje te na tregoje ndonje stil per te kuptuar ç'fare ndjen nje vajze per ne?
    Jam plotesisht dakort me ty.Kjo eshte menyra me sigurte.Sigursht shume u mungon guximi te ndermarrin nje hap te tille,duke qene se mendojne se ndoshta edhe gabohen,por kjo eshte pergjigja e shume pyetjeve qe te lodhin trurin.
    Per mua s'ka nje menyre te caktuar si te kuptoni c'ndjen dhe a ndjen nje femer per ju.Po mendoj se menyra sesi nje femer karshi nje mashkulli sillet,sa vemendje i kushton(sa x ne dite e mbyt me zile ), ajo cka ben per te , thote dicka.
    Dmth cuna : studiojeni femren pastaj sipas femres dhe qylafin
    Elegance is an attitude.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore sa lodheni me shpjegime!!

Mashkulli e ka vete ne natyre ta kuptoje kur nje femer e pelqen, edhe ansjelltas. Ska nevoje per shpjegim, eshte dhunti qe e kemi te trasheguar ne ADN tone.
    Edhe femra vete e kupton kur nje mashkull e ka qejf, pastaj se ajo luan rolin e interesantes te beje gjoja sikur smerr vesh, eshte pune tjeter.. :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Rexhina,

Nuk e di nese gjithe kjo puna e provokimit eshte shume e vertet sepse jo te gjitha femrat reagojne ne nje menyre te tille. Perkundrazi, ato femra qe kane respekt per veten dhe e dine se sa lart jane as nuk do ta japin veten kurre kur nje mashkull shikon femra te tjera.

Une psh kam qene gjithmone me parimin qe nje femer e bukur eshte e bukur dhe nuk ke pse mos ta shohesh. Kam qene une ajo psh qe i kam thene, shiko sa e bukur ajo vajza. Nqs perpiqesh qe ta ndalosh dike, atehere ai do perpiqet qe te shikoje me teper, keshtu qe me mire ta bej ne syrin tim se sa mbas shpine. Vleresimi i dickaje te bukur nuk do te thote tradhetim apo mospelqim i asaj qe ka ne krahe.
    DeADA kjo teme nuk eshte kur je ne lidhje, por si mund te kuptosh nese dikush te pelqen. Dhe un thash nese ve re nje femer tjeter, nuk thash nje femer me te bukur , por dhe nese ve re femra me te bukura, ti nuk do ulje veten apo sdo kishe respekt per veten tende nese tregoje xhelozi. Pasi nese pelqen ndonje djal dhe ai i hedh syte dhe komenton sa e mire eshte dikush tjeter sigurisht nuk do te vij mire pasi mendon se ky ska aspak simpati per ty nese permend vajza te tjera. Ska aspak fare me respektin qe ke ndaj vetevetes. Dhe un kur shikoj nje vajze te bukur (tani qe jemi te lidhur) i them
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 30-04-2008 më 11:52
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Cdo njeri ka menyren e tij te te dashuruarit e nuk mund te uniforomohet me te tjeret, se ndryshe nuk do dallohej nga kafsha, prandaj djalo ti shiko xhestet e vogla tek ajo vajza qe te pelqen e shkoi mbrapa me ca karamele e ca lule e nqs t'i pranon e te afrohet apo qesh me ate qe ben ti dmth qe te ka qef, ndryshe ... (e kupton vete ti)
    La vita è bella...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Cdo njeri ka menyren e tij te te dashuruarit e nuk mund te uniforomohet me te tjeret, se ndryshe nuk do dallohej nga kafsha, prandaj djalo ti shiko xhestet e vogla tek ajo vajza qe te pelqen e shkoi mbrapa me ca karamele e ca lule e nqs t'i pranon e te afrohet apo qesh me ate qe ben ti dmth qe te ka qef, ndryshe ... (e kupton vete ti)
    po ke te drejte, prandaj nuk bindem plotesisht kur me thote qe nuk me do, po si e tha dhe parafolesja, me mire ti marresh per baze fjalet sepse te pakten eviton zhgenjimet.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    xfiles

Ktu po behet fjale, qe si te kuptosh nje femer nese ajo te pelqen, jo se si ta besh pervete ate.
    Nese nje femer te pelqen, kuptohet vet vetiu. Pastaj si te besh nje femer pervete, eshte pune tjeter kjo, duhet te hapim teme te re.

Pra, nese ti i ke propozuar nje femer edhe ajo ka thene jo, kjo ska lidhje me titullin e ksaj teme, sepse ti e ke propozuar ate, packa se ajo ka thene jo, sepse ka arsyet e veta qe nuk lidhet me ty. Por nese ti e ke qejf nje femer, edhe do ta dish se nese edhe ajo te pelqen ty, kto jan gjera qe nje mashkull duhet ti kuptoje vet vetiu, por edhe nese nuk e kupton, kot nuk thone se ne dashuri nuk ka turp, beja te ditur edhe kaq, mbaroi muhabeti.. prit pergjigjen e saj.

Se si tha edhe maryp, nje femer ndoshta te sheh me syrin qe te ka xhan, por jo se ka deshire te lidhet me ty..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po per ate po flasim, se si ta kuptojme.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nje femer,trajtoje keq.Lere te te presi perhere.
    Mos u bej i gjalle,dhe kur ta maresh ne tel,beje sikur po i ben nje favor.
    Beje te ndihet pak e rendesishme.
    Dozoje mire dashurine dhe egersine.
    Me raste tregohu i dashur me te,por jashte krevatit ,mos ki meshire!

Atehere do e kuptosh nese te do.Tregoji qe e do me pak,dhe ajo me shume do te te doje!

Prototipi i mashkullit macho dhe pa pike ndjenje..
    Tipi me i urryer dhe aspak i suksesshem nga femrat...
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Prototipi i mashkullit macho dhe pa pike ndjenje..
    Tipi me i urryer dhe aspak i suksesshem nga femrat...
    DI_ANA, ai tipi eshte me i suksesshmi ne shumicen e rasteve, sado nuk te pelqen ty dhe mua , pervoja e ka treguar kete.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    DI_ANA, ai tipi eshte me i suksesshmi ne shumicen e rasteve, sado nuk te pelqen ty dhe mua , pervoja e ka treguar kete.
    E di qe eshte keshtu si thua ti per fat te keq!Por jo me te gjithe...

Mos harro qe ka plot femra dhe plot meshkuj te tjere qe nuk kane humbur anen e sentimentalizmit dhe romantizmit.
    Lum ai ose ajo qe di te dashuroje dhe pse vuan,por te pakten ka dhene dashurine maksimale.
    Nje femer me karakter te vertete dhe te forte per çfare do ti duhej ky tip mashkulli ose anasjelltas?
    Ku eshte kenaqesia te trajtojme tjetrin si kafshe?Me thuaj...
    Mos harro gjithashtu qe edhe keta Don Zhuanet paguajne nje dite dhe bile shume shtrenjte.Bota rrotullohet X_files dhe nuk ka mbaruar te njerezit pa zemer.
    Nje dite dikush do te te doje per ate qe ti je ne te vertete dhe jam e bindur qe edhe sentimentalet dhe romantiket,ndonese vuajne me shume,nje dite e gjejne dashurine e vertete dhe te mbushur me ndjenja.Vuajne por ama dine te dashurojne dhe nje dite marrin shperblimin.
    Nuk eshte fatalitet njeriu qe do me shpirt,fatalitet eshte te mos kesh zemer e shpirt dhe te marresh si dobesi ndjenjat e tjetrit duke e shkelur me kembe!
    E kam njohur kete lloj mashkulli dhe sot nuk e doja as dhe per nje ore te vetme.
    Ne raste zhgenjimi dhe dhimbjeje ul koken dhe thuaj " nuk ishte per mua",dhe vazhdo rrugen para pa kthyer koken mbrapa.
    Do me japesh te drejte nje dite...
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ditari im i kohës.
    Nga pranvera bica në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 23-08-2015, 15:58
  2. Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    Nga Gimi3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 14:17
  3. Si ta kuptosh se i pëlqen?
    Nga AuGuSt_ në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. Kliko që ta kuptosh
    Nga PISTONS në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 12-03-2005, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •