Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 152
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    hajd mo ashtu them dhe une qe me mire..dhe me keq me duhet mua haha...
    ja bokam vet vetes qefin neve..ma mir do behet ah ah ah..
    e fort je mo aq shum sa punon..ah si grat tona nuk kae hajn dajak dhe te shkojn ne pun si ke ajo kenga..njesha..

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ja bokam vet vetes qefin neve..ma mir do behet ah ah ah..
    e fort je mo aq shum sa punon..ah si grat tona nuk kae hajn dajak dhe te shkojn ne pun si ke ajo kenga..njesha..
    hahaha..po duhet me punu se duhet me bo dasmen vitin tjeter dhe duhet me kompletu shpin ku ti gjejm po nuk shkuam ne pune...dhe normal qe njeriu duhet te shkoj ne pune nuk rri dot pa pune dhe vet jam mesu keq;-)....kush ha dajak ore hajde hajde jo me nuk lej une qe te me rrafin;-)... nuk e njof ate kengen kush e kendon dhe si quhet na i thuj pak....

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    hahaha..po duhet me punu se duhet me bo dasmen vitin tjeter dhe duhet me kompletu shpin ku ti gjejm po nuk shkuam ne pune...dhe normal qe njeriu duhet te shkoj ne pune nuk rri dot pa pune dhe vet jam mesu keq;-)....kush ha dajak ore hajde hajde jo me nuk lej une qe te me rrafin;-)... nuk e njof ate kengen kush e kendon dhe si quhet na i thuj pak....
    ca the mi?te kem ja 12 milion euro shef si punoj..vetem bredh gjith boten nuk lej ven pa shku!!mč eshte shpif puna..qy 14 vjec qe punoj ti thu kush rri pa pun!shyqyr qe e kam te bukur dhe sme lodh se per gje tjeter,mezor pres pushimet!po ne ti rri mi shpi..thuj burrit te japi riceten qysh rriten bycet!po se diti eshte kjo: shpi+telenovela+frigorifer..
    kengen e kendon aji cuni me flok si quhet se di,nenat shqiptare me duket titulli..
    ah lumsh ti qe na martohesh!!hec te trashgohesh pra dhe gjith te mirat

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ca the mi?te kem ja 12 milion euro shef si punoj..vetem bredh gjith boten nuk lej ven pa shku!!mč eshte shpif puna..qy 14 vjec qe punoj ti thu kush rri pa pun!shyqyr qe e kam te bukur dhe sme lodh se per gje tjeter,mezor pres pushimet!po ne ti rri mi shpi..thuj burrit te japi riceten qysh rriten bycet!po se diti eshte kjo: shpi+telenovela+frigorifer..
    kengen e kendon aji cuni me flok si quhet se di,nenat shqiptare me duket titulli..
    ah lumsh ti qe na martohesh!!hec te trashgohesh pra dhe gjith te mirat
    vagabondi e ka emrin ai me duket...po normal te kisha shume lek dhe une nuk do shkoja ne pune budallaqe jam une jo me....po ja nuk kena lek per dasmen dhe shpin qe duhet me e kompletu dhe duhet me punu dhe burri dhe une..kur te behem me lek nuk do punoj me po dhe une do shetis gjith boten me burrin dhe kalamojt po pata deri athere;-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 14-05-2008 mė 15:45

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    vagabondi e ka emrin ai me duket...po normal te kisha shume lek dhe une nuk do shkoja ne pune budallaqe jam une jo me....po ja nuk kena lek per dasmen dhe shpin qe duhet me e kompletu dhe duhet me punu dhe burri dhe une..kur te behem me lek nuk do punoj me po dhe une do shetis gjith boten me burrin dhe kalamojt po pata deri athere;-)
    ah lumshit ju..leni cik dashni per ne tjeret..gje e madhe te punoni per jeten e juaj dhe femive qe do boni!
    ah sa me pelqejn kto gjerat..shum romantike..
    ju dhoft Zoti nje cun si un..
    te tregoj sekretin per ta bo ashtu:burri sdo ket punu at dit i shkreti,dhe ti do hash nje tas akullore duke pa filmin Ghost!

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ah lumshit ju..leni cik dashni per ne tjeret..gje e madhe te punoni per jeten e juaj dhe femive qe do boni!
    ah sa me pelqejn kto gjerat..shum romantike..
    ju dhoft Zoti nje cun si un..
    te tregoj sekretin per ta bo ashtu:burri sdo ket punu at dit i shkreti,dhe ti do hash nje tas akullore duke pa filmin Ghost!
    hahaha...jo me nuk du cuna une du vetem goca mos fillo dhe ti si burri im....dhe ti me nji nuse ishallah po nuk e pate;-)

i/e regjistruar Maska e kkOr4b
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    22
    kete te shtune do te shkoj ta vizitoj qytetin e Prizerenit sepse kam nje turnir ..

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Rregullishte te shtunave dal neper qytet se ka atmosfere te bukur ne Gjilan dhe per nja 2-3 ore knaqem ....

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Te shtunen do dal me nje shoqe. 23 vjece, bjonde, punon bar tende. te shofim sa i shkathet do jem.

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    pastaj na trego si do te shkoj te shikojm sa i shkathet dole..
    mos luj se sta quj

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shkoni perpara pasqyres...
    Nga iktuus nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 27-03-2024, 04:21
  2. Sa shpesh shkoni nė Kishė?
    Nga elbed nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 15:31
  3. Sa herė nė javė shkoni nė palestėr?
    Nga lukova_beach nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 25-05-2006, 21:47
  4. Ne c'universitet shkoni?
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-10-2004, 00:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •