Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Fotot jane shume treguese por jane pak per te treguar Tiranen e vertete me te mirat dhe te keqiat qe ka. Desha te beja ndonje koment por me pare do me pelqente te lexoja dicka per pershtypjet e qendrimit ne Tirane duke iu referuar fotove.
    Nese eshte e mundur mund te me lejosh te ilustroj edhe me ndonje foto. Ndoshta mund te behej nje teme e pergjithshme ku te diskutonin edhe shume te tjere.
    Pershendetje.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Reiart Lexo Postimin
    Fotot jane shume treguese por jane pak per te treguar Tiranen e vertete me te mirat dhe te keqiat qe ka. Desha te beja ndonje koment por me pare do me pelqente te lexoja dicka per pershtypjet e qendrimit ne Tirane duke iu referuar fotove.
    Nese eshte e mundur mund te me lejosh te ilustroj edhe me ndonje foto. Ndoshta mund te behej nje teme e pergjithshme ku te diskutonin edhe shume te tjere.
    Pershendetje.
    Patjeter, feel free. Je mese i mirepritur te ilustrosh. Une me thene te drejten, u be kohe qe isha atje, tani kam fillu as vitin se mbaj mend mire. Ishte 2007 apo 2008 ? Ah po mire qe ka data ketu, ka qene 2008, prill -maj.
    Pastaj te mirat dhe te keqiat ? Hmm, varet varet. Une kisha shume vjet pa shkuar, 7 vjet plot. Ne mend e kisha ndryshe, pashe ndryshe. Kishte per mire, kishte per keq nuk disktuohet, por prape me 3 jave nuk mund te dalesh ne konkluzione. Shkon me syrin si turist, per qef. Nuk futesh ne brendesi te jetes atje. Besoj jam e qarte.
    Fotot i bera me shume per qef, jo me ate syrin e kritikes apo cfaredo qofte. Kur te shkoj prape, di une si te "nuseroj" aka bej foto prape. Do jene me me qualitet dhe me tregues per shume drejtime. Nga kjo fushe e fotografise isha e papargatitur kur shkova atje.

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    une jabanxhie ? po po te drejte ke , se neve real tironsave na e keni zene vendin me hir apo pahir ju jabanxhinjte e vertete

Here per ty , se une Tironen e gjej ngado .. e kerkoj kudo qe shkoj . loool
    cfare me zhgenjeu deshe te dish ti ? ehh ... nuk po zgjatem tani .
    Hė mi PINK, mė paska vajtur puna kot. Kam qenė nė Tiranė dhe si nuk e paskam parė detin! ( shih foto 3 te postimi nr.19). Mė bėn pėrshtypje si tė paskan lėnė tė fotografish nėpėr lokale. Unė ta zėmė kam pyetur nėse mund tė regjistroj me kamerė nė "Kolonat", por mora pėrgjigje negative.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 22-10-2009 mė 14:28
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Te faleminderit pink per fotografit ,na hoqe mallin.
    Ne gushtin e 2007 mbaj mend shkova dhe un ne Blur,ishte jasht tiranes nje cope rruge plot me plur po qe ja vlente.Luajtem Buling e pim ne tavolinat jasht.sherbimi shembullor.
    Ne fund te blurit ishte dhe nje kend londrash e zbavitje per femit me vajzat qe u kujdeseshin per femit.
    Habitem se ne sfond tek shatrivani ku jan lejleket jan ato shtepit me arkitektur si ato te veriut evropes,si i lash une ne 2007 ashtu kan ngel akoma pa mbaruar komplet!!
    Ju pershendes

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Hė mi PINK, mė paska vajtur puna kot. Kam qenė nė Tiranė dhe si nuk e paskam parė detin! ( shih foto 3 te postimi nr.19). Mė bėn pėrshtypje si tė paskan lėnė tė fotografish nėpėr lokale. Unė ta zėmė kam pyetur nėse mund tė regjistroj me kamerė nė "Kolonat", por mora pėrgjigje negative.
    Ademi, si paske qene ne tirane dhe sta treguan detin ty ?

sa per fotot sme tha gje njeri, se di pse-ne ? Lol

p.s. Altin

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ku ishe deri dje Edi Rama?
    Nga DYDRINAS nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 05:52
  4. Dr Krist Maloki per Shtetin dhe Kombin
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 15:00
  5. Albania - Andrew Mueller
    Nga katana nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 09:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •