Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758

Lajmërim për anëtarët që marrin pjesë në këtë forum.

Me afrimin e zgjedhjeve te parakoheshme ne Maqedoni po ngritet tensioni edhe ketu ne forum.Si po e shihni po tentoj te mbaj nje rregull, por per shkak te frekuentimit te madh te anetareve eshte e domosdoshme te intervenohet pothuajse ne cdo 5 minuta.Ju kisha lutur qe per shkak te nivelit te Forumit Shqiptar qe ne boten virtuele njihet si Forumi me i madh i shqiptareve ne bote te permbaheni nga ofendimet dhe sharjet.Poashtu ju lus te mos hapni tema per cdo gje qe ndodh ne lidhje me keto zgjedhje.

Nese sharjet dhe ofendimet vazhdojne do te kerkoj nga koleget e mij te FSH-se qe te me ndihmojne ne monitorimin e ketij nenforumi dhe do te kerkoj qe cdo kush qe shan dhe ofendon te perjashtohet pa pardon nga forumi.Kete do ta bejme per ta ruajtur nivelin e forumit si dhe per shkak te dinjitetit te shumices se shqiptareve te Maqedonise te cilet jane te frustruar dhenjekohesisht shume te brengosur per shkak se nje pakice militante e partive tona na e kane nxire fytyren para bashkekombasve tane ne bote.

Edhe nje here, diskutoni e postoni lajme, informacione, deklarata e komente per zgjedhjet por pa sharje dhe ofendime.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    4
    ju si bartes i faqes se forumit shqiptar duhet qe te mos pranoni tema te politikes dhe ma mer mendja se nuk do te ket probleme apo thjesht thene sharje te ndryshem nga forumistet.

me mirekuptim nga anonimi12
    ju pershendes kaloni mire.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ku eshte tema cilen parti do te votoni ne zgjedhje ku eshte sondazhi ?????

Kujt i pengoj kjo gje ??
    Ne secilen web faqe keni humbur mo te ngrat!!!!!!!!!

Kerkoj tema te kthehet sa me shpejt te jet e mundur

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Ku eshte tema cilen parti do te votoni ne zgjedhje ku eshte sondazhi ?????

Kujt i pengoj kjo gje ??
    Ne secilen web faqe keni humbur mo te ngrat!!!!!!!!!

Kerkoj tema te kthehet sa me shpejt te jet e mundur
    Ne vendet ku nuk munden ti paguajne sondazhet i hjekin, mos u mer me ate pune, seshte problem Armend, dihet qe PDSH fiton edhe nese krejt sondazhet i ben 20 me 0 BDI-ja dhe BDI-stat e vegjel ketu.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pak me vones kjo verrejtje deri tek anetaret por me mire vone se kurre.

Une e kam cekur gati se ne te gjitha temat ku jane shkelur regullat e forumit qe do te meren masat e nevojshme, por me sa duket disa anetareve ne njerin vesh u hyn llafet dhe ne tjetrin shume shpejt dalen.

Edhe pse num moderoj ne kete nenforum, jam munduar qe sado pak te ndihmoj ne mbarevajtjen e tij me te gjitha mundesit qe me jepen.

Momentalisht disa anetare vetem se e kan arritur nivelin per tu perjashtuar nga forumi, te gjitha faktet qe flasin ne te keq per ta, jane te rruajtura dhe priten edhe pak leshime dhe faktet raportohen dhe kerkohet perjashtimi permanent i tyre nga forumi.

Permbajtja e postimeve dhe temave qe hapni juaj eshte teper e rendesishme, sepse te gjithe keto ndikojne si pozitivisht ashtu edhe negativisht ne pikpamjen e forumit nga anetaret e regullt dhe vizitoret e regullt. Sic eshte cekur edhe me lart dhe u kam thene edhe une personalisht me qindra here, qe per cdo lajm nuk hapet teme e posatcme, andaj per heren e fundit ju lus per kete problem qe te mos perseritet, masat do te jene te rende kete e keni te garantuar.

Disa tema jane kaluar ne kosh ose jane fshire permanent, me sa duket gabimisht, temat te cilat egzistonin qe me heret jane fshire ndersa jane rihapur te reja qe qendrojne dhe si kryetema, problem qe duhet te diskutohet posacerisht mes meje dhe moderator Shkupi.

Shpresojme qe tu kete hyre dicka ne tru nga gjithe keto shkrime dhe te mos perseriteni.

Respekte per te gjithe ata qe respektin e meritojne.

Ju deshiroj debate te kendshme dhe pa ofendime.

Gjithe te mirat!

Rapsoul
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Une jam munduar ti grupoj temat por sikur qe thash frekuentimi i anetareve ad hoc eshte i madh saqe edhe po te rija 24 ore prane forumit nuk do te arrija qe ti moderoj te gjitha.Ne fakt stafi i FSH-se ka marre masa ne kete drejtim dhe per kete periudhe te zgjedhjeve nenforumi i shqipeve te Maqedonise do te monitorohet me se perafermi nga stafi.Normalisht ne nje atmosfere te tille ku sokolat e partive qe garojne per kultuk te vllades makedone jane ne gjendje te gjuajne me kallasha pritej qe edhe ne forum te kete emocione te pakontrolluara.Megjithate niveli i FSH-se do te mbahet po aq sa edhe niveli i popullit shqiptar ne MK i cili nuk meriton ti shkelet dinjiteti nga disa militant partiak te cilet target e kane vetem kolltukun dhe per te jane ne gjendje te shkaterrojne cdo gje.Mund te mos ju pelqeje por ky eshte qendrim i prere prandaj mos shani.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    ooo zotni mos bej filma ketu
    Dua temen : Cilen parti do te votoni (bashk me sondazhin) gjej temen ti nje her,per sharjet per fyerjet ka metoda tjera prej kur je ber moderator a dashur ta dish se si duhet te nderhysh kur ka sharje edhe fyerje

P.S Se nuk te konvenoi tema i nderuar e fshive tashi gjen tjera arsye!!!! dua temen ketu kupton !!!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tema nuk është fshirë apo mbyllur, atë e gjeni tek portali i Forumit Shqiptar: Maqedoni: Cilën nga këto parti do të votoni në zgjedhje?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    ooo zotni mos bej filma ketu
    Dua temen : Cilen parti do te votoni (bashk me sondazhin) gjej temen ti nje her,per sharjet per fyerjet ka metoda tjera prej kur je ber moderator a dashur ta dish se si duhet te nderhysh kur ka sharje edhe fyerje

P.S Se nuk te konvenoi tema i nderuar e fshive tashi gjen tjera arsye!!!! dua temen ketu kupton !!!

Pse duhet votuar partitë shqiptare në Maqedoni kur dihet se sa është ndikimi i tyre në qeveri, sa pyeten dhe sa vendosin ato për situatën në vend. Nuk mund ta kuptoj dhe pse kjo eufori zgjedhore kur të gjitha partitë luajnë veçse një rol për të fituar Maqedonia gjoja si shtet demokrat. Të gjithë shqiptarët në Maqedoni e kemi ndjerë e përjetuar dhe ende e ndjejmë se sa konsiderohemi, respektohemi dhe njihemi si popull i këtij shteti.O shqiptar nga Maqedonija me mundin dhe paratë tona (tatimet etj.) veçse mundësojmë të egzistoj ky shtet mos mendoni se kemi ndonjë leverdi tjetër.
    Kisha dashur të më tregoj dikush për çfarë arsye unë duhet të votoj....?!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Mire qe paskeni filluar te punoni.
    S'di sa postime kam raportuar deri tani, dhe askush s'i ka fshire.

Me eshte dashur qe nje plehre ta raportoj me MP ke Albo mbreme qe ai te perjashtohej, dhe qe postimi i tij te fshihej nga forumi.

Ne te gjithe e dime qe ketu s'ka kulture debati (midis disa perdoruesve te forumit) dhe per pasoje gjithcka degjeneron ne sharje dhe ofendime, por mendoj qe moderatoret dhe administratoret duhet te "mprehin" shpaten me shume sa i perket kesaj dukurie.

Do vazhdoj te raportoj mesazhet e pahijshme, por ju lutem qe t'i kontrolloni me shpesh raportimet tona dhe te ndermerrni dicka lidhur me to.

Ju falemnderit.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  2. Tirane:4000 Marrin Droge
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-02-2003, 09:22
  3. Vlore-Familjaret nuk marrin mbeturinat e trupave
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2002, 07:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •