Close
Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 343
    i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anëtarësuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    522
    Mungesen e personit qe don dhe eshte shum larg teje mund ta kompenzosh me nje te re me afer dhe pastaj ca dit para se te vij e dashura jote nga larg ndahesh nga ajo,vazhdon kshtu kshtu kshtu deri sa te martioheni apo te jeni gjithe bashk :P

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga GjeNcHe.-.D Lexo Postimin
    Mungesen e personit qe don dhe eshte shum larg teje mund ta kompenzosh me nje te re me afer dhe pastaj ca dit para se te vij e dashura jote nga larg ndahesh nga ajo,vazhdon kshtu kshtu kshtu deri sa te martioheni apo te jeni gjithe bashk :P
    Po cfar muslimani je ti qe bene ,,zina''tradheti more?
    Drejt e ne ferr ke me shkua
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anëtarësuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    522
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po cfar muslimani je ti qe bene ,,zina''tradheti more?
    Drejt e ne ferr ke me shkua

Qefi ma i madh se stambolli eshte:P

Hmmm si te shprehem me thjesht kur kemi nevoj per s*x si tja bejm a gjeth ta perdorim doren? hmmm jo.jemi cuna te mir pse jo te mos bejm pak tradhti te komshija hahaha

i/e regjistruar Maska e stela81
    Anëtarësuar
    26-06-2012
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    1,106
    Citim Postuar më parë nga toni54 Lexo Postimin
    mos na lasht zoti pa komshi a.hahahahhahahahah
    po pra ja si kjo kenga...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga stela81 Lexo Postimin
    ani ani o dreq hahahhahahahahahah

i/e regjistruar Maska e Elonesaa
    Anëtarësuar
    10-09-2012
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,465
    Hmm...Largesia e bone te veten amoo po menoj nese osht dashuria e vertet ska shume ndikim sa me prish qat dashni.....Veq mendimi jem o kyy hahaha :P
    A lady should be able to make a man smile with her clothes on...

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Jo gjithmone gjerat shkojne ashtu siç i ke planifikuar ne nje lidhje. Madje mund te ndodhe qe te shkojne shume me keq sesa mund te ishte marre me mend. Si te jetosh nje lidhje në largesi?! Si të shmangesh qe ajo flaka te mos shuhet per shkak te disa kilometrave largesi?!

Nuk perben aspak një çudi qe gjate nje udhetimi pune apo ne muajin e pushimeve apo qofte edhe ne nje shetitje të thjeshte ose njohje të rastesishme, te dashurohesh me dike!. Dhe sigurisht qe ndodh shume shpesh që ky "dike"-ja te mos ta kete shtepine tek pallati përballe shtepise tende, as ne lagjen aty prane dhe as ne nje lagje tjeter shumë larg tendes.
    Por edhe ne ndodhte qe te mos jesh e detyruar te besh shume rruge per te arritur tek shtepia e tij sepse fati e deshi qe te jetoni ne nje qytet, me mijera arsye mund te behen shkak qe ai te transferohet ne nje vend tjeter, pa perjashtuar ketu edhe mundesine e nje shteti tjeter. Arsye pune, studimi, çeshtje familjare e te tjera te ketij lloji mund te behen shkaku qe nga partneri yt te te ndajne qindra kilometra largesi, mbase edhe mijera. Dhe ne raste të tilla jo gjithmone mund të ndodhe qe te gjesh nje zgjidhje ideale të tipit "Do vij me ty! Do jetoj me ty kudo qe te shkosh" dhe kjo ne te shumten e rasteve shkakton probleme ndonjehere aq te medha, sa perfundimi aspak i lumtur do te ishte fundi i lidhjes njehere e pergjithmone, pavaresisht se duheni, pavaresisht se midis jush gjerat shkonin shume mire, pavaresisht se kishe menduar se mund të përballonit gjithçka bashke!!!
    Largesia nuk eshte asnjehere nje aleat i mire per nje lidhje. Sepse ajo, siç thone me te vjetrit, eshte si era, shuan zjarret e vegjel dhe ndez të medhenjte.
    Pastaj largesia shkakton dhimbje, vuajtje, keqkuptime dhe xhelozi. Ka ne mes edhe pak ndjenje fajesie, sepse mund te te paraqiten shumë raste dhe jo gjithmonë eshte kaq e thjeshte t'u thuash "jo"!
    Me pak fjale, te jetosh nje lidhje në distance jo gjithmone mund të jete romantike si neper filma. Ne me te shumten e rasteve rezulton se eshte jo pak e veshtire.

Dhe ndonese largesia eshte e pashmangshme,dashurojme njelloj sikur njeriun ta kishim prane,por ne shumicen e rasteve jetojme mes dyshimeve dhe frikes per ta humbur tjetrin/tjetren,pikerisht sepse dikush tjeter mund te jete me prane tij/saj!

Atehere lind pyetja....cfare mund te bejme?
    A e kemi te drejten te dashurojme ne largesi?
    Si mund te shmangim dhimbjen qe ndjejme pasi keqkuptohemi dhe si mund te jemi te afte te bashkohemi kur gjerat jo gjithmone shkojne ashtu siç i duam dhe enderrojme ne fillim?
    A ju ka ndodhur te jetoni nje "dashuri te madhe" ne largesi?!
    Si e keni perjetuar ose si e perjetoni?!
    Dashuri ne largesi, varet se ne cfare situate ndodhesh. Nuk di te flas per nje dashuri Virtuale ku ti e ke njohur nepermjet internetit, por ama mund te them per situaten ne te cilen ndodhem vete.
    Eshte e veshtire, nuk eshte e lehte. Por jo e pamundur nese ti vertete e do ate person dhe ke vendosur te kalosh jeten me te. Flas per ato dashurite ku ti e njeh mire nga afer, dhe i ke mundesite te takohesh me te te Pakten nje here ne 2 apo 3 muaj.
    Por edhe sikur me teper kohe te ishte, kur dashuria eshte e forte , mund ta perballosh! Cdo mengjes kur zgjohesh mendimi i pare qe te vjen ne mendje eshte ai, dita iken duke menduar per te..... Eshte me shume vend ajo qe shuan zjarret e vogla ndez zjarret e medhaja.
    Vertete qe mund te njohim te tjere nderkohe qe ai/ajo eshte larg, por mbeten simpatira apo ndjenja respekti ndaj tyre, e kjo varet dhe nga ty te dish dhe te vendosesh se ku e ka vendin gjithsecili. Nuk mund te duash kurre nje tjeter nese nuk ndan me te gjerat qe ndan me ate qe ke larg. Ai eshte personi qe ndani gjerat me te rendesishme bashke, ku secili ploteson tjetrin dhe te dy bashke do krijoni dicka te re. Per shkak te disa situatave dhe mundesive duhet te besh sakrifice , duhet te durosh! Edhe pse nganjehere durimi behet shume i gjate..... Por ne fund te fundit durimi te forcon, e vijne gjera te mira prej tij.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....largesia, hmm.. asgje nuk eshte largesia fizike perballe largesise shpirterore, nese vertet dikush ndihet i afert ne botkuptimet mbi jeten ne pergjithesi me te dashurin/en, ateher ata jane gjithmone prane njeri tjetrit edhe nese i ndajne mijera kilometra largesi. Dhe e kunderta, p.sh. kemi raste qe njerezit jetoi prane njeri tjetrit, ndajne edhe nje shtrat te perbashket por qe jane shpirtnisht large njeri tjetrit, nuk kuptohen. Njeherit askush mos te thote se e ka gjete dashurine e vertet, kjo me duket genjeshtra me e madhe, dashuri po, mirepo egzistoin dashuri mbi dashuri,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    ....largesia, hmm.. asgje nuk eshte largesia fizike perballe largesise shpirterore, nese vertet dikush ndihet i afert ne botkuptimet mbi jeten ne pergjithesi me te dashurin/en, ateher ata jane gjithmone prane njeri tjetrit edhe nese i ndajne mijera kilometra largesi. Dhe e kunderta, p.sh. kemi raste qe njerezit jetoi prane njeri tjetrit, ndajne edhe nje shtrat te perbashket por qe jane shpirtnisht large njeri tjetrit, nuk kuptohen. Njeherit askush mos te thote se e ka gjete dashurine e vertet, kjo me duket genjeshtra me e madhe, dashuri po, mirepo egzistoin dashuri mbi dashuri,
    Nice
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Varet nga te dy palet..nqs duan ta vazhdojne nje lidhje edhe dashuria e tyre eshte e madhe, ska male e dete qe ti ndajne..
    Nqs njera pale ska siguri te ndienjat, nuk e do, ska besim te partneri/partnerja ..atehere largesia eshte nje sebep per tu ndare

Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te dashurosh
    Nga Vinjol në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2011, 16:58
  2. Të dashurosh dmth të vuash apo jo?
    Nga E-N-GJ-E-LL-I në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 15:47
  3. Të dashurosh apo jo?
    Nga kelitop në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 10:47
  4. Shoqeria ne largesi
    Nga Foleja_ në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 19:06
  5. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •