Close
Faqja 22 prej 35 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 343
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    walchira, populli thote: "Nga e thena ne te bere na ndan nje det i tere..."
    Kjo qe thua ti, vetem me llafe behet, se ne raste largesie, sado i dashuruar te jesh gjithmone aventura e molles se ndaluar mbizteron ke njeriu.
    Nuk eshte puna se eshte thjesht e veshtire, eshte e pamundur qe nje person te rrij per nje kohe shume te gjate pa u takuar me nje person tjeter, dhe dashuria ti rezistoi kohes...
    Ne mos ne nje moment, ne nje moment tjeter nje individ do te tradhetoj, edhe te dashurin/en edhe vetveten...

Pas kesaj qe the ti fshihet karakteri i nje njeriu ,nje njeri me karakter te dobet nuk pret te shkosh larg po ta dredh dhe aty sy per sy , pastaj nese e ndjen te nevojshme te tradhtosh ateher qendro single dhe je shume ok , ske pse lidhesh me dike per te ber lojra femijesh gjat kohes qe je me te , pastaj ne spo flasim per largesi shekullore ketu , po themi pun muajsh ose max 1 vit , ateher te gjithe ata qe jan larg i bie ti ven briret te dashurit/es , un sjam e keti mendimi ne kohen qe lidhesh me dike e ben sepse ai person vlen per ty , do te thot dicka per ty , je lidhur sepse ai te ben te ndjehesh speciale , sepse cdo fjale e tij , cdo gjest jan jete dhe energji per ty qe te bejne te ecesh perpara dhe te perballosh largesin , perndryshe do shkonim lule me lule te gjithe e sdo krijonim kurre familje , cdo gje varet nga kendveshtrimi njerzve , dhe nga sa jan te aft te dashurojn .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Kur njeriu eshte i dashuruar me te vertet , largesia nuk ndryshon ndonje gje po flasim per ndjenja te pastra ktu jo per lojra fjalesh te dua sjetoj dot pa ty .
    Eshte e vertete qe eshte e veshtire , ama nuk ka asgje te lehte ne kete jete , , plus dhe duhet te jesh tolerant , pastaj dyshime ka njeriu dhe kur e ka afer ,thjesht duhet te kesh durim deri ne diten qe do jesh me te , ama po spati dashuri sja vlen te flasesh fare .
    Dashuria e vertete eshte e pastert,por te tjeret te tregojne rregullat.
    Dyshove,ke marre fund per te dyja palet.
    Kjo seshte moral.
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pas kesaj qe the ti fshihet karakteri i nje njeriu ,nje njeri me karakter te dobet nuk pret te shkosh larg po ta dredh dhe aty sy per sy , pastaj nese e ndjen te nevojshme te tradhtosh ateher qendro single dhe je shume ok , ske pse lidhesh me dike per te ber lojra femijesh gjat kohes qe je me te , pastaj ne spo flasim per largesi shekullore ketu , po themi pun muajsh ose max 1 vit , ateher te gjithe ata qe jan larg i bie ti ven briret te dashurit/es , un sjam e keti mendimi ne kohen qe lidhesh me dike e ben sepse ai person vlen per ty , do te thot dicka per ty , je lidhur sepse ai te ben te ndjehesh speciale , sepse cdo fjale e tij , cdo gjest jan jete dhe energji per ty qe te bejne te ecesh perpara dhe te perballosh largesin , perndryshe do shkonim lule me lule te gjithe e sdo krijonim kurre familje , cdo gje varet nga kendveshtrimi njerzve , dhe nga sa jan te aft te dashurojn .
    Pas kesaj qe thash une nuk fshihet fare karakteri i njeriut. Kjo qe thua ti eshte nje gje e bukur, por te shohim realitetin tamam ashtu sic eshte. Sado i dashuruar, dhe me sado karakter te forte te jete, nje gabim njeriu do ta beje. Njeriu eshte i prirur per te bere gabime. Nuk po them qe nuk ka perjashtime, jane shume te rralla(jashtzakonisht shume te rralla). Por nuk eshte me teper ceshtje karakteri sesa ceshtje rasti, ne me kupton se cfare dua te them. Nje njeri sado me karakter te forte te jete, po i erdhi rasti njehere, nuk do reagoj, por po u perserit kjo gje disa here nuk arrin ti rezistoj dot tundimit. Ndersa dikush tjeter mund te mos kete karakter dhe aq te forte po nuk i erdhi rasti nuk arrin dot te kryej asnje veprim.
    Varet cfare ambjenti rri, me cfare shoqerie eshte rreth e rrotull, dhe cfare jetese ben. Nese rrethohet nga nje ambient tundues, ta kete karakterin e forte sa te duash, te te doje sa te duash prap do ta kryej veprimin e gabuar.
    Nuk po flisja per njerez qe lidhen me mendimin e tradhetise, dhe qe ta dredhin sy per sy, por per njerez qe kane kohe te lidhur, dhe qe jane lidhur me mendimin te krijojne familje, me ndjenjen e dashurise per partnerin, dhe me deshiren per te qene i sakte ne lidhje.
    Njeriu per kete gje u debua nga prajsa, sepse ne nje cast dobesie beri gabimin i cili u kushtoi lumturine e perjetshme....
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    un jam ne nje lidhje te till, me nje distanc goxha te lart, Suedi - Durres/Shqiperi. Un ju tregoj ju sesi esht!!

te ka tradhtuar?? -s'e di!!

do e marr vesh ndonjeher?? -me thoni ju!! Un them se Zoti mund ta di.

po ajo, ty a te do?? -"po", me thot, ama s'e di?? - Zoti mund ta di.

dyshon ne lidhjen tuaj?? -po! Cdo gje qe me thot e kam persiper sikur gjysma esht genjeshter.

takoheni?? -po, ne cdo 4 muaj, vjen ne Suedi dhe me viziton.

po puna e seksit?? -un jam mashkull, ndersa ajo esht femer.

do e martosh?? -po, ashtu jemi marr vesh. Do e kem afer gjithmon ?? pasi t'i mbaroj studimet ne Shqiperi.

ke qen ndonjeher ne nje gjendje te till, ren ne deprision, qe ta lesh nga padurimi qe te ka sjell mosbesimi?? -po, ama esht paksa veshtir kur vellezerit e saj me njohin familjarisht dhe e din se ku jetojm. Un mund ta ler vetem ne rast se ajo me tradhton dhe kam fakte per kte gje, (ma kan ber me dije te 5-t vellezerit e saj).

po ti, e do at dhe a je besnik?? -ne fakt, s'di se c'ndjej un per te, s'di sesi quhen kto ndjenja te mia?? Besnik, po. Gjithsesi.

po do mundje, do e ktheheshit kohen qe te jesh pa te?? -po!! S'e kam prit se do jet kaq veshtir.

c'mendon se mendojn anetaret e forumit tani per ty, sipas teje?? -se un at s'e dua dhe koti jam bashk me at. Disa mendojn se jam budalla. Disa thon me vete: "po kush e pyeti kte qe shkroi kaq shum per veten te na bezdis kaq shum!!??".
    kurse une mendoj qe duhet te jesh shume i guximshem qe te shprehesh ne kte menyre qe je shprehur ti, eshte e verteta jote, e ndan me ne e une nuk mendoj se nuk je aspak budalla, thjesht ne nje kurth ndjenjash e paksa i lodhur me kte histori, mbase e ka fajin largesia qe te lodh nervat, e mbase ajo ndjenja e madhe qe mund te kete qene dikur ne fillim eshte zbehur, po nje gje me ben pershtypje, do doje nje martese e te kalosh jeten me dike qe je i detyruar ta kalosh? hmm paksa e veshtire
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Femrat e shkreta ne pergjithesi kur bien brenda i qendrojne besnike te dashurit, por s'jam e sigurt per meshkujt, se besoj se ka mashkull qe do mund ta bente nje sakrifice te atille...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Dashuria e vertete eshte e pastert,por te tjeret te tregojne rregullat.
    Dyshove,ke marre fund per te dyja palet.
    Kjo seshte moral.
    lg
    Mua smi tregon asnje rregullat kur dashuroj , sepse dashuroj sipas rregullave te mia ,pastaj nese je nje person normal qe sle shkak per dyshime , skan si te lindin dyshimet , vetem nese je paranojak dhe do te gjesh per force dicka edhe pse segziston , do per force te perhapesh kaos ,panik , pasiguri ne lidhjen tende .
    Se quajta moral , bile e vlersoj qe te gjithe thon ate qe mendojne dhe ashtu si mendojne , sepse kemi 5 gishta ne duar ama asnjeri sesht njesoj me tjetrin , keshtu qe dhe mendimet tona ndryshojn nga njer tjetri ..

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Pas kesaj qe thash une nuk fshihet fare karakteri i njeriut. Kjo qe thua ti eshte nje gje e bukur, por te shohim realitetin tamam ashtu sic eshte. Sado i dashuruar, dhe me sado karakter te forte te jete, nje gabim njeriu do ta beje. Njeriu eshte i prirur per te bere gabime. Nuk po them qe nuk ka perjashtime, jane shume te rralla(jashtzakonisht shume te rralla). Por nuk eshte me teper ceshtje karakteri sesa ceshtje rasti, ne me kupton se cfare dua te them. Nje njeri sado me karakter te forte te jete, po i erdhi rasti njehere, nuk do reagoj, por po u perserit kjo gje disa here nuk arrin ti rezistoj dot tundimit. Ndersa dikush tjeter mund te mos kete karakter dhe aq te forte po nuk i erdhi rasti nuk arrin dot te kryej asnje veprim.
    Varet cfare ambjenti rri, me cfare shoqerie eshte rreth e rrotull, dhe cfare jetese ben. Nese rrethohet nga nje ambient tundues, ta kete karakterin e forte sa te duash, te te doje sa te duash prap do ta kryej veprimin e gabuar.
    Nuk po flisja per njerez qe lidhen me mendimin e tradhetise, dhe qe ta dredhin sy per sy, por per njerez qe kane kohe te lidhur, dhe qe jane lidhur me mendimin te krijojne familje, me ndjenjen e dashurise per partnerin, dhe me deshiren per te qene i sakte ne lidhje.
    Njeriu per kete gje u debua nga prajsa, sepse ne nje cast dobesie beri gabimin i cili u kushtoi lumturine e perjetshme....

Sic e thashe dhe me larte lidhemi me dike sepse e ndjejme qe ai eshte i duhuri per ne .
    Ateher pse duhet te ndikohet ai nga shoqeria ? Ke quan ti shoqeri tunduese ?
    Qe ai te dal me 20 goca qe jan njera me e zhveshur se tjetra ?
    Nese po pse duhet te dali ai me to ? Pastaj nese e di cshoqeri ka ateher te mundohet qe keto gjerat tunduse ti evitoj , nese mendon qe se perballon dot .
    Pse duhet un te kem frike se ai dikur do ti dali rasti e do me tradhtoj ?
    Nese jam lidhur me te , kam qen e sigurt deri diku , pastaj nese ai ka deshiren e papermbajtur qe te shkoj e te gaboj ateher ta mbaj ne ndergjegjen e vet .
    Ne nje lidhje sbehet asgje me dhune , duam dhe e bejme .
    Dhe ndjej nje inat te papare kur thon , qe nje gjell perdit nuk haet ?
    Pse jo cfare ka ajo tjetra qe ajo qe ke ne krahe se ka ?
    Cfare te dhuron ajo me shume se femra ose mashkulli qe ke zgjedhur sta dhuron , ateher je nje njeri pa vlere , ku sdi te vlersosh ate qe ke por ne rastin me te pare i ve shkelmin , duke cuar dem sa shum mund , e kushedi cfare tjeter .
    Cdo njeri gabon por nuk eshte e then qe duhet per force , njeriu zgjedh me vetedije qe do ta beje ate gje .
    Dhe nese gabon te ket kurajon te thot qe gabova dhe te ndahen sepse eshte normale qe smund te vazhdojne me bashke , si e thot dhe shprehja ( skam hall se me kalon miu kam hall se ma ben rruge )
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 23-10-2009 më 16:49

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Larg syve larg zemres..
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Femrat e shkreta ne pergjithesi kur bien brenda i qendrojne besnike te dashurit, por s'jam e sigurt per meshkujt, se besoj se ka mashkull qe do mund ta bente nje sakrifice te atille...
    Kadal kadal, se na i bere meshkujt djallusha, dhe femrat e dashuruara vetem tu shtosh nje aureole dhe disa flatra dhe behen engjuj....
    Nuk eshte puna ke sakrifica, varet se sa meshkuj i vijne verdall asaj goces se dashuruar, se si ia luajn apo se ku ia luajn muhabetin. Po he aman, se per pune tradhetirash te dyja gjinite nje perberje jane.
    Varet se kush ua hedh rrjetat per ti kapur, dhe me beso, se po te jen peshkatare te zote, i zejne peshkun ne rrjete (kjo vlene per te dyja gjinite)
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Mau e quajta sakrifice per t'i ngushelluar sado pak meshkujt lol

Nejse, nje femer le ti vijne verdalle sa ti duan, jam e bindur se kur ajo eshte e dashuruar eshte me pak e tunduar kundrejt tradhetise, kurse meshkujt sado te dashuruar jan te prirur te tradhetojne....

keshtu mendoj une meqe jam femer ....
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    I bete meshkujt te gjithe "monsters".. Nuk jane aq te thjeshta gjerat, nuk eshte vetem mashkulli qe tradhton.. It takes two to tango!
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Faqja 22 prej 35 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te dashurosh
    Nga Vinjol në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2011, 16:58
  2. Të dashurosh dmth të vuash apo jo?
    Nga E-N-GJ-E-LL-I në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 15:47
  3. Të dashurosh apo jo?
    Nga kelitop në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 10:47
  4. Shoqeria ne largesi
    Nga Foleja_ në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 19:06
  5. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •