Close
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 343
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    ne te shumten e rasteve kam degjuar se kto lidhje kane deshtuar por jo te gjithe se ka shum persona qe sado ju eshte bere monotone rutine e mundimshme e merzitshme kjo lidhje ato prap se prap kane duruar por nganjeher ben mire dhe largesia se i ke me te qarta ndjenjat apo vendimet per te ardhmen..

Jeta esht e bukur zbuloje Maska e eriola17
    Anëtarësuar
    25-07-2008
    Postime
    76

Dashuria Qe Nuk Vdiq Kurr

Isha vetem nje vajz e vogel isha vetem 14vjeqare sdesha as kend dhe s edia as fjalen dashuri kur me thonin qe qfar ishte dashuria unethoja po qesht te duash djam ka plot e vajzat vujan per nje djal qe e len a ska tjetr vall ju thosha dia qeshnin ,dhe thonin ehhhh kur te rritesh do e kuptosh por prap isha kemngulse se dashuri skishet perveq dashuris familjar dhe zotin keshtu thosha .Nje dit isha duke ec lagjes sime pash nje dajal aq te bukur dhe filluna kembet te me dridheshin e zemra donte te dilte nga vendi ,shikova rrugen dhe ula koken dhe ecja aj ishte perpra meje dhe u kthy qe te me shikonte ecte mbrapesht dukeme shikuar une ula koken dhe u skuqa po s adulem ne lagje arrita te shtepia dhe ika vrap ne shtepi.Te nesermen ju tregova shoqeve se djaloshi q eisha dashuruar me shikonte ashtui ato than jo moj aj eshtnje avanturist dhe duke qesh jav thash po shyqyr q eesht i bukur edon nojkush
    she filluan te qeshnin moj ti than sikur te filloj semundja qe quhej dashuri ju thash eh une spo vuaj per as kend dhe qesha vertet smund te mendoja gje tjetr veq syve te ti dhe ma nje 2 jave aj me kerkoj te dilnim nuk pranoja isha vajz shtepie qe sdonte te dilja erdhen shoqet te me lusin te dal me te ju thash jo por prap dola u dashurova shum ne te si djelli ne qjellin si hena ne naten e sdia gje tjetr veq e dopja shum ne vendosem qe te njoftohmi me familjet u ben nje vit une isha ne mramjn e matures klases 9 e kperfundova shkollen.Ate her isha 16 vjeq dhe me erdhi nje propozim per fejes nga nje djal tjetre ishte djali agjes shoqes sime une nuk desha te pranoja shkova i tregova tha dot vi tju them s eune te dua ty por se di si duket fati sishte per njeri tjetrin fillova te qaj si e qmendur me fejuan me martuan dhe uen ka qe 4 vite po behen ne qershor e une kurr s eharrova as edhe nej qast edhe pse esht larg une smundem ta harroj kurr vetem ftyra e ti em kujtohet fjalte e bukura qe aj mi tha gjitha keto por kur s ekam harruargjdo dit ulem pran dritares qaj kur shkoj tek nenea ne lagje me kujtohet vetem aj si ecnim dor per dor une e urrej jeten time se e desha dike qe ma moren nga dora ime dike qee dua me shum se veten aj dot mbetet ne zemren tim per ter jeten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2009
    Postime
    55
    DASHURIA esht si trendafili(do perkushtim,ushqim,etj etj)qoft edhe nje element te mos jet,petalet e saj do te bien nje nga nje.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Jo vetem teme interasnte, por edhe e gjere, nese kemi parasysh kushtet dhe gjendjen shpirterore qe i lindin dashurite,, format, fjalet dhe mjetet, qe i ushqejne dhe qe perpiqen ti mbajne gjalle ato."Dashurite" qe lindin gjate nje udhetimi, nga komunikimi i syve apo flirtimi gjate nje feste e kudo gjetke, si dhe gjate komunikimit dhe njohjeve virtuale ne internet dhe mjete te tjera komonikimi dhe qe me pas bartesit e tyre mbeten ne distance per shkak te impenjimeve apo vendbanimeve, jane me teper emocion dhe joshje te mbetura si vegime e iluzione te shpirtit njerezor. Jane rezonanca, pergjithesisht te shpirterave qe rendome i quajme binjakë. Te tilla, lindin dhe e shoqerojne njeriun derisa dhe nuk i lene kohe atij qe te vdes. Jane te bukura, e bejne njeriun enderrimtar dhe te lumtur te kot, ndjenja shpresedhenese drejt kenqesise se pafund. Njelloj, si ne kozmos edhe ne toke: Teksa shuhen dhe ndizen yje pafund ne hapsire, duke e bere ate vezullues dhe magjik, tek njeriu veniten, shuhen dhe lindin e rilindin ndjenja nga me te bukurat deri ne stuhi, qe e bejne jeten nje mozaik, qe e pasurojne boten e njeriut deri ne fisnikeri. Dhe pergjithesisht, ato xixellonjat qe rrezatojne magjine e te ndjellit, jane bukuria femrore me gjithe hiret e saj. Adrenalina ne rritje dhe oksitocina qe e djek ate, jep energjine e duhur qe e ben njeriun te ndjehet i ekzaltuar, triumfator e fitues, duke e hedhur ne krahet e nje bote iluzive, te dehur nga fjalet si te kete marre droga te lehta, teksa noton keshtu mbi detin e halleve, si optimist e i pathyeshem. Marrezia e misterit njeri dhe njeherazi, e misterit me emrin dashuri qe sot ka pushtuar boten, eshte gjeneratori kryesor, që e ka bere ate pa mase. E vetmja mase e dashurise eshte te dashurosh pa mase.
    Pergjithesisht, sepse asgje nuk eshte absolute, dashuria ne largesi, eshte nje loje, eshte nje iluzion qe ndiqet e ndiqet, njelloje siç mund te ndjekesh hijen tende derisa te lodhesh, per t'ia lene radhen nje loje tjeter. Qe ne fakt eshte e njejta per nga natyra njerezore, veçse me ngjyra te tjera e mjete te reja. Eshte misteri i te panjohures, pamundesia per te harritur pafundesine.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga xlindax Lexo Postimin
    Sepse duhet te dish qe zemra kur zgjeth nuk shikon km qe te ndajn

...sa te qendrushme jan lidhjet ne distanc? varet nga distanca
    Mendoj se c'do gje varet nga ndjenja qe i bashkon, nese eshte e forte dhe e vertet ateher do jet e qendrushme deri sa te arrin ne nje zgjidhje x te ndenjur bashk.
    Nese nuk eshte e fort ateher nuk do jet e qendrushme lidhja as pa distancen leme me distancen qe jo e jo.
    Ke te drejte o Linda ke te drejte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Na keni mallengjy me ke to storiat , ndonje shami per te fshire hundet dhe lotet ju lutna

Ke do dashurosh ne largesi, largesine do shofesh, do prekesh, do shtrengosh kur te ndihesh vetem
    Sa shpejte fluturon koha, e kush ka vite teper le te eksperimentoje vetmine dhe dashurineeeeeee ajrore

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga baby_bù Lexo Postimin
    Na keni mallengjy me ke to storiat , ndonje shami per te fshire hundet dhe lotet ju lutna

Ke do dashurosh ne largesi, largesine do shofesh, do prekesh, do shtrengosh kur te ndihesh vetem :
    Sa shpejte fluturon koha, e kush ka vite teper le te eksperimentoje vetmine dhe dashurineeeeeee ajrore
    Po nese atij tendit i duhet te largohet larg teje per nje fare kohe cfare do besh?! Do e lesh ?!
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Ky i imi, nuk do e bente kurre, e di ça malli kam

Edhe nqs do ishte i detyruar do me merrte me vete, ose do hiqte dore nga projekti ne fjale dhe e gjitha kjo jo sepse do ndikohej nga une , por sepse ka zgjedhur te kete nje njeri ne krah.

O te dy o asnjeri !

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja kjo qe flet me kembe ne toke.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Antare Maska e Fjollaa
    Anëtarësuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga h_one_y Lexo Postimin
    Nga ana jone thuhet nje fjale: larg syve- larg zemres
    Largesine nuk e shikoj si ti,, askush nuk mund ta arsyetoje me ndarje nje dashuri te madhe sy arsytim se largesia, esht e pamundur, jo nese eshte dashuri e zemres ateher mjafton qe te dy te jen ne fjal, ne bes, dhe ne nje zemer....

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te dashurosh
    Nga Vinjol në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2011, 16:58
  2. Të dashurosh dmth të vuash apo jo?
    Nga E-N-GJ-E-LL-I në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 15:47
  3. Të dashurosh apo jo?
    Nga kelitop në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 10:47
  4. Shoqeria ne largesi
    Nga Foleja_ në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 19:06
  5. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •