- 0 % jane .
- 0 % jane .
S'besoj tek lidhjet ne distance.Ndizen dhe shuhen si flake kashte.
un personalishte jam kunder edhe se kjo gje ka bukurine e vete ,se kur takohesh jo gjithmon
me te deshuren/in duhesh cik me shume, se ske kohe, dhe cdo gje kalon ne caste dhe te duket se kur do jetosh bashke ,do kaloni momente aq te bukura....ndaj ky eshte gabimi se shume njerez jane zgenjyer pikerishte per kete rethane,bashkejetesa eshte gje tjeter dhe dashuria afer...
Te mbash lidhje dashurije ne distanc eshte:
Sikur te jesh i/e denuar me Burgim dhe nuk e din akuzen, as kohen e lirimit.
Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.
Pse te mbash lidhje ne distance kur ke mundesi te keshe lidhje teper te aferta? (nuk them me komshijet o perversa) lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Larg syut larg zemres :P
Smendoj te jen te qendrushme se jan pare shm raste qe skan qene te tilla po ka dhe raste unike te cilat kan ndodhur por ne shumicen e rasteve kan qene te pa qendrushme![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
Sepse duhet te dish qe zemra kur zgjeth nuk shikon km qe te ndajn
...sa te qendrushme jan lidhjet ne distanc? varet nga distanca
Mendoj se c'do gje varet nga ndjenja qe i bashkon, nese eshte e forte dhe e vertet ateher do jet e qendrushme deri sa te arrin ne nje zgjidhje x te ndenjur bashk.
Nese nuk eshte e fort ateher nuk do jet e qendrushme lidhja as pa distancen leme me distancen qe jo e jo.
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Mvaret se sa i kushtojm rendesi ruajtjes te asaj lidhjeje,nese jemi ne bised cdo dit,si ne msn poashtu edhe ne cel,dashurija do ritet cdoher e me shum,nese dashurojm sincerisht e kam fjalen,por nese takimet fillojn e zbehen ateher,si afer si larg,nuk mund te ruash nje lidhje te till....![]()
Une per vete them varet nga njerezit. Kur kalon nje kohe e gjate dhe shkeputesh.
Nga ana jone thuhet nje fjale: larg syve- larg zemres
Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!
Krijoni Kontakt