Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 112
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nese ti vishesh me dekoltera per publikun apo me minifunde qe terheq vemendjen...ti i jep vetvetiu assist atij tjetrit me te bo avance.Ne ket rast mashkulli jot te jep drejtim...te thote: Mos u vish kshu!Apo mos shko andej!".Per ty ai quhet xheloz...ndersa ai thjesht po i paraprin problemeve.Kjo eshte e gjitha.

Ps:Assist eshte term futbolli,do te thote =pasim per gol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Apollon e thashe me shaka e burre i dheut...
    Une shkruaj poezi per vete...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mashkulli te me jap drejtim? S'behet fjale. Mund ta lejoj te me keshilloje por une jam njeri qe kufinjte di te ja vere vetes, e po me plasi mbas koke te vesh minifund dhe dekolte, une i veshi dhe s'lejoj njeri te me cenoje. Por sidoqofte, njerezit ne jeten time s'me kane vene kurre kufizime, perkundrazi, jane munduar perhere te me bejne me pak konservative. Qofshin prinderit, qofshin te afermit, qofte dhe ndonje njeri special
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Mashkulli te me jap drejtim? S'behet fjale. Mund ta lejoj te me keshilloje por une jam njeri qe kufinjte di te ja vere vetes, e po me plasi mbas koke te vesh minifund dhe dekolte, une i veshi dhe s'lejoj njeri te me cenoje.
    Nese ti di me i vu kufinj vetes...nuk te ngacmon njeri.Je shume ne rregull.S'po diskutohen femrat qe jane aq inteligjente sa i kuptojne rrethanat.
    Pastaj mashkulli nuk te cenon...lidhja eshte kompromis...gjendet fjala e perbashket.
    Nese ti vesh dekolte dhe minifunde dhe nuk pranon sugjerimet dhe arsyet e tjetrit...atehere aty s'ka me fjale te perbashket,sepse ti po ben si do ti.Me kupton?
    Aty po kalon ti ne feminizem pastaj...s'ka me ekuiliber.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nejse mo...se e zgjatem shume ket muhabet.
    Ik tani,pastro,laj,pergatit darken...boj ēa ke per te bo...mos na bo mo derr-derr....!!!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mbas teje se une jam teper e zene te bej shkence momentalisht ne pune. Na dhe perparesen, uhh sa te shkoka. Papapapa! S'te vjen keq besoj? As besoj qe te vjen keq qe puna ime paguhet dyfishi i tendes (kjo qe ti te mos ndihesh inferior them hahaha te mos ndihesh si mantenuto )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 28-04-2008 mė 12:17
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Aq me mire qe paguhesh me shume...
    Kshuqe po i lashe te gjitha leket neper bingo dhe neper baste sportive te kete kush te mbaje familjen. :d

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Aq me mire qe paguhesh me shume...
    Kshuqe po i lashe te gjitha leket neper bingo dhe neper baste sportive te kete kush te mbaje familjen. :d

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    PO pra, po pse te ka genjyer ty ndonje femer, nuk do te thote qe jane genjeshtare te gjitha.
    te gjithe genjejne ne jete !!! kush shume kush pak !!! kshu qe te gjithe jemi genjeshtar nga pak ose nga shume varet nga tipi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Mashkulli te me jap drejtim? S'behet fjale. Mund ta lejoj te me keshilloje por une jam njeri qe kufinjte di te ja vere vetes, e po me plasi mbas koke te vesh minifund dhe dekolte, une i veshi dhe s'lejoj njeri te me cenoje. Por sidoqofte, njerezit ne jeten time s'me kane vene kurre kufizime, perkundrazi, jane munduar perhere te me bejne me pak konservative. Qofshin prinderit, qofshin te afermit, qofte dhe ndonje njeri special
    dil me intimo je qe je !!!

dashuria eshte respekt per partnerin !!! nese ti nuk respekton disa parime ne nje lidhje atehere ne qafe pac veten do rrish gjithmone me mamin edhe babin !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •