Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 112
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    femrat din me pjell
    Kujdes se po pjellin dhe burrat tani apo se ke degjuar,do ua leme juve stafeten tani meqe u pelqen hhhhiiiihhhiii

Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    E para e punes...sensi i humorit tuaj eshte shume i kufizuar.

E dyta une urrej me bo pazar...sidomos kur fillojne pyesine blej kete?Apo te blej ate?Po sikur ta bej kshu apo ashtu?...Aty me skadon autonomia e acarimit per pune 2 min...

Punet e shtepise (siē benin mamate tona) femra as qe duhet t'ja leje ti preki me dore mashkullit,sepse normalisht duhet ti kete vete me merak.
    Me lujt futboll tani...noj neshje do e boj robi, po dhe noj bast do e vej,po dhe noj birre do dali me e pi....s'ka gje te keqe ktu.Po jo femra tani te thoj do dal me shoqet 4 goca do ikim ne pub.Prit pak!Ku po shkon?Te qepet mbrapa ndonjeri,do shkosh pastaj do zihesh me robt per nje fjale goje qe mund t'i shpetoje tjetrit.
    Mashkulli shqiptar nuk duron dot kur ja ngacmojne femren.Eshte diēka qe hyn te kultura kjo.Femra qe eshte inteligjente duhet t'i kuptoje vete kto gjera.

Kjo nuk ka te bej fare me kulturen nje gje e till, por me mentalitetin e limituar. Nese nje mashkull ka besim tek femra qe ka perkrah ska perse ta limitoj ne veprime. E njejta gje vlen dhe anasjelltas. Deshira per kontroll vjen ne radhe te par nga pasiguria e partnerit, qoft ky mashkulli apo femra.

Sa per temen, ka shum gjera qe femrat din te bejn shum mir. Nje nga kto mund te jete dhe fuqia e madhe shpirterore qe i ben ti perballojn situatat e renda emocionalisht shum her me mir se meshkujt. Dhe po, din te jen dhe me shum dipllomate, jo me kot thon qe femra e fut djallin ne shishe.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    dil me intimo je qe je !!!

dashuria eshte respekt per partnerin !!! nese ti nuk respekton disa parime ne nje lidhje atehere ne qafe pac veten do rrish gjithmone me mamin edhe babin !!!
    Me fal se nuk e kuptova mire por...po qan gje hallin tim? Hallin e kesaj zonjushes qe s'di nga t'i coje meshkujt? Hahahaha Te jem me familjen time sa me gjate qe te jete e mundur, ka qene zgjidhja ime; s'kam c'i bej une qe kam nje familje floriri qe s'me sjell as deshiren me minimale t'i largohem.Plus, jam teper e re per t'u shkeputur nga ajo

Nuk do duroja qe dikush te me thoshte si te vishesha apo si te zhvishesha, si te sillesha apo si te mos sillesha, une jam kjo qe jam, kujt t'i pelqeje ok, kujt te mos i pelqeje serish ok.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 28-04-2008 mė 17:26
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    femra terheq vapore. thote populli dobic
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mire qe ska vend ku te ulet avioni!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e ledi82
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Per mua te GENJEJNE

./me me keqardhje pret te behet i urryer ne syte e femrave nga ky moment ose nqs jane pak kritike ndaj vetes do me vleresojne edhe mua

Ju lutem te jepni edhe ju mendimin tuaj.
    Te genjene!!?? Nuk me duket nje pergjigje normale...
    Por nejse...

Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga no_name87 Lexo Postimin
    Kjo nuk ka te bej fare me kulturen nje gje e till, por me mentalitetin e limituar. Nese nje mashkull ka besim tek femra qe ka perkrah ska perse ta limitoj ne veprime. E njejta gje vlen dhe anasjelltas. Deshira per kontroll vjen ne radhe te par nga pasiguria e partnerit, qoft ky mashkulli apo femra.

Sa per temen, ka shum gjera qe femrat din te bejn shum mir. Nje nga kto mund te jete dhe fuqia e madhe shpirterore qe i ben ti perballojn situatat e renda emocionalisht shum her me mir se meshkujt. Dhe po, din te jen dhe me shum dipllomate, jo me kot thon qe femra e fut djallin ne shishe.
    Po ku meshkujt nuk kane besim as tek vetja e tyre.... cfare pret!!??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ledi82 : 09-05-2008 mė 12:23

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Shikojne Big Brother 24 or

Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    E para e punes...sensi i humorit tuaj eshte shume i kufizuar.

E dyta une urrej me bo pazar...sidomos kur fillojne pyesine blej kete?Apo te blej ate?Po sikur ta bej kshu apo ashtu?...Aty me skadon autonomia e acarimit per pune 2 min...

Punet e shtepise (siē benin mamate tona) femra as qe duhet t'ja leje ti preki me dore mashkullit,sepse normalisht duhet ti kete vete me merak.
    Me lujt futboll tani...noj neshje do e boj robi, po dhe noj bast do e vej,po dhe noj birre do dali me e pi....s'ka gje te keqe ktu.Po jo femra tani te thoj do dal me shoqet 4 goca do ikim ne pub.Prit pak!Ku po shkon?Te qepet mbrapa ndonjeri,do shkosh pastaj do zihesh me robt per nje fjale goje qe mund t'i shpetoje tjetrit.
    Mashkulli shqiptar nuk duron dot kur ja ngacmojne femren.Eshte diēka qe hyn te kultura kjo.Femra qe eshte inteligjente duhet t'i kuptoje vete kto gjera.
    Lenci,
    Meqe une 'Nuk' e konsideroj veten nje femer inteligjente por nje humane, mund te them vetem qe komenti jot eshte komplet egoizem dhe JO KULTURE si e shpiegon ti.... Kur nje njeri, punon, jeton, merre fryme dhe arsyeton, ku eshte problemi nese nje vajze shkon me shoqet te pije nje birre ne BUB????
    Mah!!! Akoma me keto muhabete merreni!!! Te dalat e femrave..... derisa e mendon keshtu sepse edhe ti kur del me shoket e tu ngacmon vajzat....
    Rrofshin Te drejatat e njejta, jemi te gjithe njesoj......

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    nese nje vajze shkon me shoqet te pije nje birre ne BUB
    Cfar eshte BUBI? Apo e ke fjalen per Bubin kacurrel?

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •