Mire ja ben Augusta por i thone fjales: Jashte Stoli e byzylyk,Brenda binte era Myk.
Gjithsesi ideja jote.![]()
Mire ja ben Augusta por i thone fjales: Jashte Stoli e byzylyk,Brenda binte era Myk.
Gjithsesi ideja jote.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
e po c'te bej il santo?une kur i shoh nga jashte,kuptoj gjithmone si jane brenda.une e kam fajin?????
po.e gjykoj.nga pamja e jashtme kerkoj te kuptoj se si eshte brenda nje njeri(sigurisht kur nuk e njoh mire,dhe nuk kam informacione per ate person).mimika e fytyres shume here tregon ate qe ne jemi,per te mos folur per syte qe jane pasqyra e shpirtit.
por ka sy enigmatike qe eshte mjaft e veshtire te kuptohen
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Pamja e jashteme ka rendesine e vet por nuk eshte gjithshka.Po une e gjykoj dike se kur nuk e njef nga pamja e jashteme do nisesh![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
sigurisht,duke u bazuar ne nje citat qe kam lexuar dhe e besoj "vecantia eshte perjashtim i rregullit",do te thoja se kurre nuk them kurre.por jam pak absolute dhe kjo deri me sot,me ka mesuar te "shikoj"brenda njerezve.kjo se pari.
se dyti,besoj se kur flasim per pamje te jashtme,nuk kemi parasysh bukurine fizike.une ate nuk e shoh.ate thjesht e admiroj.
dua te shtoj ne kete teme,se e gjeta titullin pak "gabim".te pergjigjem sipas pyetjes?nuk gjykoj kurre asnje.fjala "gjykim"nuk me pelqen ne kete rast.do te thoja,si mendoj per te nga ana e jashtme.
Krijoni Kontakt