Crowley nuk ka qenė i pėrfshirė nė politikė dhe skandale tjera tė masonėve. Ka mbetur brenda botės sė tij magjike.Idhulli im ka qene mjeshter Mason, dhe idete e tij ishin fantastike, menyra se si ai e shihte boten, them se kjo eshte arsyeja.
Crowley nuk ka qenė i pėrfshirė nė politikė dhe skandale tjera tė masonėve. Ka mbetur brenda botės sė tij magjike.Idhulli im ka qene mjeshter Mason, dhe idete e tij ishin fantastike, menyra se si ai e shihte boten, them se kjo eshte arsyeja.
nje shkrim krejt pa asnje vlere ki i kastro myftarit.
fantazi boshe nga e cila dhe 10000 vjet rron edvini ne krye te vendit.. si padrino i plotfuqishem..
ku can b.i the edvinua per masonerira e sorose.
tani eshte vet mason e vet soros ai..
ai sheh meter katrorin ne ato planet e tije..
sa zyra dalin..sa lokale..sa bodrum bilardo bordello disko benen nen toke.. sa hyrje apartamente mbi toke.. nga kjo lulishte a shesh a trotuar.. qe benet pallat 20 katsh.. sa i shkon meter katrori ne eurodallers ..sa duhet te me jape mafia e ndertimit.. sa i merr gonxhja sa mimi sa maksi sa une.. e sa ajo fantazmo kompania projektuse.. etjetj.. e pastaj ne cforme ti marr ato 10 15 20% ne devizo valute e si ti depozitoje ai mafiozi ne emer tim atje ne kontot jashte qe te mos na kuptoje ndonje cia a ef bi aj se per shika e per prokurorira e gjykata e media shqiptare as qe i rruhet se i ka ne xhep te vogel..
ki eshte edvinua inė..
cne ti xixifillua pe divjake.. qenke tifoz i masonerive.. te jashtme..
na u a dike dhe emrat..
nuku te del masoneria e lushnjes ty mo.. shoku rrapi gjermeni shoku kozi shoku lenka quko.. shoqja dade shoku aldo.. shoki erion i braces se edvinos..
boll i ke ato mo... o derman..
..
Krijoni Kontakt