Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga _PDK_ Lexo Postimin
    2390 po bajkan ne ket list e jo 5.000

po si do qoft kjo eshte fushat
    dhe menduhit qe po e pengon maqedonin ta njof shtetin e Kosoves nuk i besohet msa qenit

Ore mire e ka _PDK_

Shkruani ne titull 5,000 punesime, e me poshte keni nxjerre vetem 2,390 - as gjysmen e titullit se paku.

UNE me gjithe shpirt do uroja qe KUSHDOQOFTE te punesoje 5,000 shqiptare (edhe Thaci le t'i punesoje po te mundet), por a e keni llogaritur ju ne sa shkon perqindja e shqiptareve ne Administraten Publike me keto 5,000 punesimet e premtuara. E dini ju qe numri i shqiptareve ne Administraten Publike te Maqedonise shkon ne 42.5%, dhe e dini se Gruevski nuk do jete ne gjendje ta pranoje kete, kur s'eshte ne gjendje te pranoje as 30%.

Jane 5,000 familje qe mashtrohen para zgjedhjeve, per t'i sjelle se paku nga 3-4 vota ne familje PDSH-se.

Lereni keto budalliqe se eshte turp.

Nese eshte e vertete - sillni ketu konkurset e hapura!

Kur hapen e kur mbyllen konkurset?
    Cilat jane kushtet qe duhet te plotesojne aplikantet?
    Sa rroga do marrin?
    Cila do jete menyra e kontraktimit te tyre? (vendim, kontrate, etj)

Hajde Adriatik Imeri - bujrum!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Atje lart lexoj un se thote :kjo ėshtė vetėm faza e parė e planit aksional pėr punėsimin e shqiptarėve nė administratėn shtetėrore.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Me siguri kjo do te jete motoja e fushates se PDSH-s, 5000 punesime

Une ju pyeta edhe me lart kur fillon faza e pare e ketij planit aksional te famshem?
    Perndryshe secila parti do thote une ofroj kaq ti sa ofron? konkretisht konkurset hapen ne kete date dhe mbyllen ne kete date, qe te mos ndodhe si me ligjin e deshmoreve 60 dite, kurse kaluan 18 muaj e nga ligji as L, edhe kjo me punesimet eshte e njejta gje por nuk i ha me njeri foret e tuaja.

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Me siguri kjo do te jete motoja e fushates se PDSH-s, 5000 punesime

Une ju pyeta edhe me lart kur fillon faza e pare e ketij planit aksional te famshem?
    Perndryshe secila parti do thote une ofroj kaq ti sa ofron? konkretisht konkurset hapen ne kete date dhe mbyllen ne kete date, qe te mos ndodhe si me ligjin e deshmoreve 60 dite, kurse kaluan 18 muaj e nga ligji as L, edhe kjo me punesimet eshte e njejta gje por nuk i ha me njeri foret e tuaja.
    ooo Raim Speci
    Konkurset cdo dite dalin,nga 200,neser 300 ,masneser 500 e kshtu me radhe.
    Ti edhe thivin e kop be nonen ta c....Qofse don me debatu si njeri fol,mos provoko palidhjeeeeee dhe pin karike se edhe na kena nerva kur e kaloni piken e kuqe ju.
    Se pari ti nuk ke drejte te flasesh me ligjin per deshmoret se BDI-ja 4 vite sa ishte ne pushtet nuk e solli e as qe e permendi ndonjehere,kur rane prej pushteti u ben trima dhe than e duam ligjin.PDSH-ja do ti sjell keto ligje me vone,mirepo nuk e ka borxh keto ligje,sepse PDSH-ja nuk erdhi ne pushtet me gjakun e tjeter kujt,PDSh-ja nuk morri pare per lufte,PDSH-ja nuk hyp ne varre e te rrah gjoks na jemi komandanta si Aliu ne Bllace pa fije turpi pa fije morali hypi mbi varrin e deshmoreve dhe tha Une jam komandanti,a ende nuk dihet arsyeja per cfar ideali luftoi Aliu dhe Fazliu,per Bashkim etnik te shqiptareve,per integrim te maqedonasit,apo per mbrojtjen e territorit te Maqedonise nga Greqia e Bullgaria ashtu si tha Fazliu edhe ate ne TV.

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    [QUOTE=Progres;1896929]ooo Raim Speci
    ***QUOTE]
    Progres
    Na e thua dot ku dalin konkurset? Ne gazete, ne internet, ne TV, ne seline e partise, ku?

Sa per informim, sapo hyra ke faqja e internetit te Agjensionit per nepunes shteterore ku shfaqen konkurset per punesimet ne administrate, dhe aty s'kishte ASNJE konkurs te hapur per keto 5,000 punesimet per shqiptaret.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    [QUOTE=Alienated;1896940]
    Citim Postuar mė parė nga Progres Lexo Postimin
    ooo Raim Speci
    ***QUOTE]
    Progres
    Na e thua dot ku dalin konkurset? Ne gazete, ne internet, ne TV, ne seline e partise, ku?

Sa per informim, sapo hyra ke faqja e internetit te Agjensionit per nepunes shteterore ku shfaqen konkurset per punesimet ne administrate, dhe aty s'kishte ASNJE konkurs te hapur per keto 5,000 punesimet per shqiptaret.
    Alien....
    Une nuk jam ne kryesine e partise,nuk me interesojne keto sepse une kam jeten time me te mire,mirepo e di se keto dite kane bere me dije se do te hapen konkurse ne sektor te ndryshem.

i/e regjistruar Maska e magdalen
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga _PDK_ Lexo Postimin
    2390 po bajkan ne ket list e jo 5.000

po si do qoft kjo eshte fushat
    dhe menduhit qe po e pengon maqedonin ta njof shtetin e Kosoves nuk i besohet msa qenit
    a e sheh spat faj kta sdikan tjeter veq me ofendu ose injoranc po ku ne hamam i bone hesap ti mos deshte ti me milimetra ky shoku ma lart per afersisht se ky nuk e ka bab ministrin as migj qe ti thot ti sakt a do mi tregu edhe ato qe do te punsohen hehehehe budall.

oooo shoq i nderumm nuk nvaret pranimi i kosoves nga thaci po leji ato propaganda te juve edhe pse jemi msu ma me to.

pranimi i kosoves nga maqedonia nvaret nga GJORGJ BUSH ket ta dish ti edhe shum analfabet si ti....

JU NGJATJETA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    107
    BDI-ja premton punsime... hahaha

BDI-ja premtoj edhe LIgjin per Deshmoret, edhe implementim te marveshjes se Ohrit.. edhe punsime edhe shum sende tjera asgje nuk e bere prandaj Get the hell out of here....

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Iziquiel Lexo Postimin
    BDI-ja premton punsime... hahaha

BDI-ja premtoj edhe LIgjin per Deshmoret, edhe implementim te marveshjes se Ohrit.. edhe punsime edhe shum sende tjera asgje nuk e bere prandaj Get the hell out of here....
    DUI-t ( BDI-se ) ka ti shkerdhehet nana shaum frejk.

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    DUI-t ( BDI-se ) ka ti shkerdhehet nana shaum frejk.
    Amin jarebi...

P.S.
    Sa interesant ta lexoja Progresin me keto lavde per PDSH-ne
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •