Sondazhi duhet te ishte;
"Kush popull eshte i ngjashem me shqiptaret"
athere do votoja une.
Tung Sharri-Liburna nje kohe te gjat nuk ke shkruar.
Kjo teme ashtu shum te ngacmoj qe beri pyetjen ky respa. Se kujt i gjajm heheheehehehe!?
Me te gjithe mbase mundohen te imitojn te tjeret.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Antropologjikisht jemi të pa ndashëm nga malazezët.
Me 'maqedonësit' nuk kemi asgjë, ata ngjajnë me çekë edhe ukrahinës.
Me bullgarët natyralisht nuk kemi asgjë, ata janë rracë turke.
Me 'grekët' nga pikëpamja etnike kemi pak fare, sepse arbërorët e Greqisë NUK e identifikojnë veten me 'grekët'. Pra të vetmet ngjashmëri janë ato me martesat ndër etnike. Këta 'grekët' ngjajnë me popujt e lindjes së mesme, veçanërisht me armenët, arabët(verior) edhe popujt iranikë(iranianët, kurdët etj.)
Me rumunët nuk kemi gati asgjë, sepse këta janë tejmase të ngjashëm gjenetikisht me italianët.
Vllehët qendrojnë pë rumunët ashtu siç arbërorët qendrojnë për shqiptarët, pra: vllehë=rumunë ashtu si arbërorë=shqiptarë.
Serbët janë rracë sarmate, natyralisht nuk kemi asnjë pikë gjaku bashkë me këta.
Boshnjakët ose kroatët myslimanë, ose myslimanët etnik janë thjesht kroatë.
Kroatët janë rracë sllave, kanë një përqendrim të kromozomit I tek haplogrupet, kjo i ndan tërësisht nga shqiptarët, nëse në Kroaci kromozomi I gjendet tek meshkujt gati 40~50%, në Kosovë ky kromozom është më pak se 1%.
Italianët janë rracë latine, shumë të ngjashëm me rumunët gjenetikisht.
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Pajtohem plotësisht me ju Zëu S në kto dy komentet e juaja, por mendimi i im është se përngjajm me dallmatët e Kroacis, pasi ne sjemi te ardhur prej Karpateve te ngjajm ne shkie siq ,lecova ne një koment spo ja permendi emrin se ju shum bukur i kishit tregu.
me ata qe na kane pushtuar (lexo: dhunuar femrat)
Ndryshuar për herë të fundit nga ukulele : 10-06-2010 më 10:06
Krijoni Kontakt