Mos flisni budallallëqe o Shqip folës !
1 - Vlah ( Vllehë ) rrjedhë nga Gjermanishtja e vjetër do të thotë : bari , çoban(Turqizëm) !
2 - Grekët nuk janë në shumicë me origjina Shqipëtare , e kjo është vërtetuar me teste gjenetike . Mbi 45% e Grekëve kanë të njëjtën ADN të Armenëve vetëm 15% kanë ADN të ngjashme me Shqipëtarët !
3 - Vetëm Kroatët e Dalmacisë kanë ngjashmëri gjenetike me Shqipëtarët !
4 - Me Serbët nuk kemi asnjë lidhje përveç se me Sanxhakasit ( në ADN ) !
5 - Kemi një ngjashmëri të kosiderueshme gjenetike me Boshnjakët 25% dhe sidomos me Hercegovinasit 35% !
6 - Rumunët ? Shkoni e vrisni veten ! ADN-ja Shqipëtare nuk korrespondon as me 1% me atë Rumune !
7 - Bullgarët nuk kanë as ADN Indo-Evropiane ! Dihen
origjinat Uraliko - Altaike të Bullgarëve !
8 - IRJEM-asit , shumë ngjashmëri gjenetike !
9 - Italianët bashkë me Shqipëtarët e Trakët(të zhdukur) formojnë gjenotipin e Mesdheut qendror , prandaj kemi ngjashmëri të mëdha në rang gjenotipi !
10 - Së fundmi ato për të cilët votova , Malazezët :
a) Malësi = Mali Zi , shumë të ngjashme !
b) Rozeli më shek.XV pas epokës së re , e quan Stefan Chernovichin : princin më të rëndësishëm Shqipëtarë pas Gjergjit të Kastriotëve " Princit të Arbërit " !
c) Po në hartën e Rozelit të 1462 Mali Zi quhet provinca më veriore Shqipëtare !
ç) Malazezët nuk mbajnë kostume të ngjashëm me asnjë popull tjetër Sllav , por mbajnë veshjet tipike Gege , të ngjashme me ato të Kosovës !
d) E së fundmi
testet gjenetike i lanë pak imagjinatës , mbi 80% të njëjtën ADN me Shqipëtarët !
Para lirisë !
Krijoni Kontakt