qe disa vite fillun Polaket me ardh ne europ, e perzote kan shum ngjajshmeti me shqiptar , asht fjala me shqiptar te pacivilizuarqe ka me se shumti ketu
![]()
qe disa vite fillun Polaket me ardh ne europ, e perzote kan shum ngjajshmeti me shqiptar , asht fjala me shqiptar te pacivilizuarqe ka me se shumti ketu
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Shiko këtu ça thotë për racat në Spanjë:
http://www.geocities.com/zakus_1999/Races.htmlSpain and Portugal = 85% West Mediterranean, 9% South Mediterranean,, 5% Dinaric ( among Basques ), 1% Nordic (most common in the remnants of the Visigoth aristocracy, remains of Germanic invasion ) = 94% Med / 5% Dinaric / 1% Nordic
Mos fut raca të kota këtu.Po de me gjithe 75-85% i kam perfshire se cdo Dinarid eshte i shoqeruar ose me Alpinoid, Pontid dhe Cromagnom
4 raca janë: Nordik, Dinarik, Mediterran edhe Neodanubain. Çdo racë tjetër është përrallë e fillozofav.
Baskët janë dinarikë tipikë, Mesdhetarë janë spanjollët, dhe po e përsëris që kjo i bën baskët të ndryshëm nga spanjollët.Basket di shume mire per ta, por nuk mund te themi qe jane Dinaric sepse shumica jane Atlantid dhe Mesdhetar por kane influence Dinarike por eshte me pak prezente se sa te Austriaket apo Hungarezet.
E tërë ajo racë dinarike që gjendet në Francë janë baskë të asimiluar.
Shikoji edhe këtu baskët dinarikë:
http://forum.stirpes.net/mediterrani...scription.html
Para disa viteve kishin pyetur nje shkrimtare me emrin Danillo Kish.Pse jeni shum pasiv ne pjesmarrje ne demostrime kur beheshin ne Mal te zi kunder shqiptarve.
Ju drejtuan D Kishit pse nuk pronocoheni askund kunder Shqiptarve?!
Aj u pergjigj me vie keq te prononcohem kunder popullit me te mire ne bote pas malazezve.
Po mire e ne qka bazoheni qe e pohoni kete i thane ; kete e theme sepse nena thoshte se populli me i paster jan Shqiptaret pas Malazezve!?
Gl bransh kur cekni per serbet se jane dinarik ne nje mas i perkasin races dinarike duhet se pari gjdo te atestuari ti shiqohet prejardhja -gjeneza vetem ne 200-300 vitet e fundit sepse nuk ju besohet shifrave kur kemi faktet e dyndjeve levizjeve te ndryshme perbrenda Serbis 30 perqint e Vojvodines eshte e populluar nga malazezet ndersa komplet pjesa e Sangjakut skan te bejn me emrin serb gjithashtu duhet cek se Qytetet psh Nishi, Prokupla, Leskovci,Vranja,Kurshumlia jane te populluara me magjup-rom tani lind pyetja mos vall me rastet e te asimiluarve permban ate perqindje Serbia. . Jo qe jam skeptik por as qe u besoj rezultateve te bera ne Serbi.
Pershendetje
Rrofsh Alibaba per te dhenat qe ke sjell,
Me intereson, % e larte ndaj Italianeve spjegohet me terma shkencor?! apo thjesht "Meqe s'na duan, ti duam neve" une di qe jemi me afer biles shume afer me greket sesa me italianet.
Basket nuk jane Dinarik Tipik por kane influence Dinarike, e nese jane ata atehere ne Shqiptaret nuk jemi Dinarik.
Edhe aty vet antaret po thojne qe elementet e pranishem jane: Atlantid, Alpionid, Kromagnid bile edhe Armenoid etj
Dinarike Tipik jane Shqiptaret dhe Malazezet.
Nuk mundesh me anashkalu Alpine qe eshte shume e pranishme tek Shqiptaret (p.sh Adem Jashari, Ilir Meta) dhe tek Francezet, Gjermanet, Austriaket, Ceket etj
Dhe Pontid (qe eshte pjese e Mediterran) qe eshte shume e pranishme te Rumunet, Bullgaret, Ukrainasit,Polaket,Greket etj.
Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 13-08-2008 më 18:14
Hapja e sondazhit është një gabim. Nuk bëhet kjo punë me vota po me punë eskeprtësh, ose meqenëse jemi në forum, kjo çështje zgjedhet me anë faktesh të sjella këtu.Rrofsh Alibaba per te dhenat qe ke sjell,
Me intereson, % e larte ndaj Italianeve spjegohet me terma shkencor?! apo thjesht "Meqe s'na duan, ti duam neve" une di qe jemi me afer biles shume afer me greket sesa me italianet.
Nuk mund të vendosin shumica se me kë përngjajmë.
Ja psh të bëjmë votime që të heqim fare tatimet dhe taksat, dihet rezultati.
Krijoni Kontakt