Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 138
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjëSikurDielli
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786

Hajde për hajër!

Hajri e daftë!

Ja po e nis edhe une nje leter per ne kozmos, gjer tek jashtetokesoret e mbledhur ne nje kend qe e mban emrin magjik Forumishqiptar.

Eshte mese kenaqesi e madhe te jem ketu, qofte mes atyre qe jane bashkemendimtare te mij, qofte edhe mes atyre me te cilet nuk i ndaj te njejtat besime e mendime. Por, une besoj se kjo eshte formula e ketij Forumi: Diversiteti i madh i kulteve te vogla brenda nje kulture te pergjithshme.

Vendlindja/ Vendbanimi - Une vij nga Kosova. Jam lindur ne Prishtine, ne kohen e Revolucioneve ne Miniature. Jam shkolluar atje, i kam kryer te gjitha shkollat ne Prishtine, dhe kam jetuar per gati tri vjete ne Turqi. Tani jam ne Amerike, dhe ketu mirrem me Shkencat Politike (dua te doktoroj ne ate drejtim).

Mosha - Jam i moshuar aq sa te mundem ti perceptoj me qetesi ato te vlefshmet qe thuhen ne kete Forum.

Planet - E them haptaz, synoj Nobelin. Vecse kategorine nuk e kam zgjedhur ende.

Kombi - Jam patriot i flakte. Nuk besoj ne dhune, madje jam totalisht kunder saj. Por, pasiqe i pata pare trupat e te masakruarve sa endesha maleve te Kosoves, me kishte lindur ideja t'ia nxirrja trute (qe s'i kishin kurre) ndonje shkau...

Prejardhja - Mua me quajne ... ... dhe sic thashe vij nga Prishtina. Familja ime, ose farefisi vjen nga Gjirokastra dhe vendoset nje pjese ne Peje e nje pjese ne Viti. Pjesa qe i takon Pejes eshte farefisi im me i ngushte, kurse ajo qe eshte ne Viti eshte me e larget. Ndersa prejardhja e vertete, ose vendqendrimi i pare i familjes sime para vendosjes definitive ne Peje/Viti ka qene Perzereni. Prandaj, mund te thuhet se atje jane rrenjet tona ne Kosove.

Hobite - Me pelqen futbolli (Europian), shahu, leximi dhe sidomos letersia. Letersine e konsideroj si fundament te shpirtit tim.

Fizicus - Jam diku rreth 1.90 cm i gjate dhe peshoj 79 kg. I kam flokte te zeza ne bojekafe, syve smundem tia gjej ngjyren, kurse kur flas nuk bej levizje te shpeshta me dore.

Pershendetje njerezore!

AsgjëSikurDielli

Post Scriptum - Une dikur isha me nickun StarCraft, por mendova se ne nje Forum strikt shqiptaresh, pseudonimet e huaj nuk do ishin te "qelluar", duke e ditur se i kemi mijera fjale te bukura ne shqipe.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e larguar Maska e Prishtinalikja
    Anëtarësuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Dream Land!!
    Postime
    139
    O my goddddddd, erdh trimi. Po ku je o trim? a sa e bone forumin drite edhe pse o nata. U know hun u look Hott, ska bre me neve prishtinasve vec kush na ka inat. Ok baby muahhh per tani, catch ya later. Kalofsh mire,

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    A spo ma sheh llemben qe e kam pas kokes? (po bej drite me te...)

kur e lexova titullin kujtova se mos na eshte fejuar /martuar ndonje i forumit. po ti qenke per te te martuar .
    te uroj cdo te mire sidomos Nobel.
    lilith
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

. Maska e elda
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    hi

Pershendetje mire se erdhe mes nesh.

Bye Bye!

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    pershendetje mire se erdhe midis nesh.....prezantim shume i kendshem, te uroj te arrish gjithcka qe synon ne jete ......jeni shume simpatik
    sinqerisht
    gerta

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Ju falemnderit shume!

OpTiMuS Maska e DENIS
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Toke.
    Postime
    191
    MirëSerdhe Në "ForuminShqiptar" Kalofsh çaste të Këndshme Mes Nesh!

me respekt Denisi.
    FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'

shtrige..e..mire Maska e prettyshkodrane
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    larg shkodres
    Postime
    157
    nice prezantim bukurosh...ja kalofsh mire ketu
    SA HERE LARG TEJE DO JEM
    GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
    NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
    DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....

nuk ka jete pa dashuri... Maska e blondina
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    ohhhhhhhhh mein godddd:e dija qe i ka djemte e bukur kosova por aq shume sa ti se dija por gjithashtu je edhe inteligjent. me pelqeu shume prezantimi yt.je me te vertete per tu simpatizuar.
    pershendetje nga blondi-bagabonti
    GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •