Mir se erdhe ne f/sh patriot .
Jufka ime ...
Mire se erdhe dhe kalofsh sa me bukur
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hm,mire moj goce mire ska gje,edhe se qenkeni nxituar po te fale kesaj radhe,vetem se te njoftoj se nuk ka t'bej per takime,sepse per moshen e tij 20 vjeqare,mund te jet dhe si djal i imi,besoj se do e keni te kjarte pak a shum,per qka thashe.P.s. nese jeni anetare e re ne kete forum,mund dhe te mos e dini moshen time,thjeshte,nuk eshte per tu quditur,sepse (tevdile) me keto mbulesa,lol,prandaj ju mund te klikoni dhe mbi nikun tim,"hajla"dhe shko tek tema ku jam e prezantuar, aty meson per mua kush jam,ok, keshtuqe,besoj se mbesim une e ti ashtu dhe sikur ishim,sa per cunin ketu, kisha informata se e njoha familjen e tij, dhe ky ishte shkaku qe ia kam len addressen ketu,me duhej te di se a eshte i qasaje familjeje?
ne fakt akoma nuk me eshte pergjigjur, Clay_MorE eshte e drejte e tij.Jufalemnderit ne mirekuptim,me mire te them nga ju dyve..ketu
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Mire se erdhe
hmmm te me falni ju hajla meqenese ju paskam cituar, sepse e shoh qe sensin e humorit e paskeni 0. Kaloni mire dhe ju ne kete forum. Dhe me siguri ashtu sikurse dhe ishim do jemi, secili ne punen e vet
Faleminderit per mirekuptimin dhe ty.
Ps. Tigro na fal se dolem jashte temes mirese erdhe![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 26-04-2008 më 08:28
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Milanistja ske pse kerkon falje tek patriotet,faljen e ke ne xhep
Elsaaaaaa 5 maji eshte lagje ne Elbasan
Clay_More lal sjan te gjithe budallenjte nga 5 maji tre cuna jane ato ketu qe jane nga 5 maji.Une,Angel_Devil,Jack_Daniel`s Kjo Milanistja ka punen ne 5 maj Shtepine e ka nga shkolla ime seshte dora jone kjo :P
Per kokashten Ne jemi tifoze dhe te gjithe nga Elbasani jane tigra dhe tigeresha Ruhu se do te kafshoj nai njeri pa dashje![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Hahahhhaha Une jam baba keto jane femijet,oren e kam me Top Chanel :P
Nime e llive fare :P Befsh qefe ne lagjen tjeter
Ps Delja qe ndahet nga kopeja e han ujku :P hahah lol
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Krijoni Kontakt