Cila eshte Dashuria e Pjekur dhe e pa pjekur?
( Të dua sepse kam nevojë për ty)?
(Kam nevojë për ty sepse të dua)?
Cila eshte Dashuria e Pjekur dhe e pa pjekur?
( Të dua sepse kam nevojë për ty)?
(Kam nevojë për ty sepse të dua)?
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 08:18
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
te dua se kam nevoje per ty se besoj se eshte dashuri sepse ti e do sepse ke nevoje per te ne nje fare menyre, se di cilat mund te jene nevojat ne kete rast gjithsejcili ka te vetat. ndersa kam nevoje per ty sepse te dua kjo eshte dashuria, sepse une te dashuroj ndaj kam nevoje per ty.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Un po flas si e mendoj vete pa devijime!!!
Te duash dike se ke nevoj per te nuk esht dashuri tamam sepse e do dike per te kenaq veten dhe per te mos qen vetem kjo anon me shum nga frika e vetmise.
E dyta esht e sakte sepse te kesh nevoj per dike qe do esht normale dhe te mungon cdo fjal cdo veprim i ati personi cdo buzeqeshje cdo gje qe ka te beje me te.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 08:19
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Kjo e para eshte dashuri me interes sepse ja ke nevojen dikuj per dicka pranaj e do,dmth kur mos tja kesh me nevojen nuk do ta duash me.
Ndersa kjo e dyta asht tamam dashuri pjekur.Ke nevoje per dike sepse e do me verte dhe pranaj ja ke nevojen.
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 07-11-2007 më 21:34
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Ku ka dashuri te pjekur aman.. te gjitha dashurite nisin me shampanje e mbarojne me kamomil.... ska dashuri te pjekur.. dashuria thjesht dicka qe zgjat perkohesisht, ndaj smund te jete gje e zgjuar.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
e dua sepse kam nevoje per te.e dua sepse nevoja per ta pare eshte me e forte se arsyeja.
kam nevoje per te sepse e dua.kam nevoje sepse ai eshte qe me beri ta dua.....
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 07-11-2007 më 21:33
Nuk besoj se ka shume ndryshim me keto dy shpreheje ne thelb, se cila tingellon me mire eshte gje tjeter.
Te dua sepse kam nevoje per ty, nuk mund te jetoj ndryshe ti ... gjithcka qe te vjen ne mendje.
Kam nevoje per ty sepse te dua, dashuria vjen pa kushte nese me do me lere te lire.
Te dua ne pyetjen e dyte ka marre aprovimin qe mund te jete edhe i pabazuar ndersa tek e para te dua eshte rrjedhim i nje vazhdimesie.
Nuk kam kohe te shkruaj me shume por eshte interesante.
Ed
E dua sepse e kam yll,e dua sepse e kam shpirt,e dua sepse e kam larg dhe nevoja per ti qene afer shkateron çdo logjike,kam nevoje sepse ajo me beri qe ta dua me gjithe forcen e zemres.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kam nevoje per ty,sepse te dua.
Te dua sepse me dhe dashurine.E dua dashurine sepse ma dhe ti.
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
E njellojte gati me duket mua ne te dy varjantet vetem vendosja e fjalve ndryshon se kuptimi mbetet i njejt
NE CDO LLOJ LIDHJE TE PJEKUR PAPJEKUR APO DJEGUR JEMI PER VETEN TONE JO PER PARTNERIN
...PARTNERI ESHTE PLOTESIMI ASAJ QE NA KERKON VETJA JONE
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 08:19
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt