I propozoj miqesine.e zem se dikush qe ju njihni e keni taku me shume se dy here....keni pi kafe e dini qe ai ose ajo ju ka shume qef..mezi pret te dali me ju...nderkohe qe ti nfakt ta ndje hic thjesht te duket nje njeri i mire ,interesant per muhabet...por kaq ste terheq per me shume...
Nuk ka asgje te pish kafe me dike ne menyre shoqerore...Nqs personi do me kerkonte me shume do ti thoja qe nuk mund ti jepja me teper se miqesine.Dhe nqs do kembengulte atehere nuk do te ishte me miku im.Por ama pa pergjigje nuk e le..Ia them troē qe ne fillim nqs e kuptoj ose me thote qe ndjen diēka per mua ne nje kohe qe une vete nuk kam te njejten ndjenje,por e konsideroj thjesht si nje shok te vlefshem.si veproni kur ai ju telefonon...ju bo ftesa per cafe...pub...dark...pishina etj etj ... veproni si idiote ose idiot...tu mos i kthy pergjigje..?? refuzoni gjithmon..? apo e coni ke burimi dhe si jepni uje
"Carpe Diem"
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Nje njeri normal e kupton qe nuk mund ta duash ne menyren qe ai kerkon ta duash dhe si i tille largohet duke u kenaqur te pakten me miqesine.
Dikush tjeter qe "mund te jete shume i dashuruar" dhe kembengul disa here,prape do ti thoja qe ēdo gje ishte e kote dhe nuk ja vlente te humbte kohen me mua!Dhe ai prape nuk do donte te me humbte dhe do preferonte miqesine sesa asgje fare.
Dhe nqs ma ka prure ne maje te hundes i fus nje shpulle dhe i them..."Ec tani se na merzite,si nuk kuptoke fare ti dreq!"Lol
Dhe do ndrroj nr e telefonit nga e keqja...ēte bej tjeter!![]()
"Carpe Diem"
si mund te largosh dike qe te do pa e lenduar???
eshte e pamundur qe te mos lendohet.
megjithate dhemb me pak,prisni cdo lloj kontakti,as takime per nje kafe,as telefon,asgje.dhe dhimbja do kaloje me shpejt
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Veshtire se largohet ndonjera pa u lenduar, zakonisht rrijne edhe qajne nga 2 muaj mbrapa..
:P
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po pa lenduar nuk besoj qe largohet njeri .
Po me pak kultur mund ti thuash largohu![]()
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Nuk esht e mundur nje gje e till!![]()
...E ardhmja e ka zemren e Lashte...
Eshte qe c'ke me te e mundur; shprehi mungesen e qellimeve te tua serioze ne nje lidhje, sillu si anti-shembulli i njeriut te mire, jepi iluzionin qe pala tjeter eshte me e mire se ti dhe do ishte i shkuar dem po te rrinte me ty dhe... me siguri largohet vete.![]()
(me kete rast dhe shihni filmi how to lose a guy in 10 days)
Kam vetem nje limit: qiellin!
E kam par un ate film..po ne fund ajo bie ne dashni me ate djalin e nuk e arrin qellimin. Nejse, si te ndodhte e kunderta kur behet fjal per MATTHEW MCCONAUGHEY (emrin tamam si shkruhet e gjeta ne net, e rrefej ktu para jush)
Gjithsesi mbetem e ides time. E pamundur te largosh dike pa e lenduar, persa ta besh te kuptoj qe nuk e meriton etj etj etj prap se prap ndarja, per nje person qe te do, sjell dhimbje.
...E ardhmja e ka zemren e Lashte...
Krijoni Kontakt