Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Mbreti_ILI Lexo Postimin
    Cdokush qe e urren nje Shqiptar per shkak te fese apo bindjes eshte i lige , edhe veten do ta quaja te tille poqese te urrej ty qe je i nje feje tjeter . Secili nga ne kemi te drejte te kerkojme te drejtat sipas menyres se vete , ndersa ata qe vulosin jane ne pushtet dhe une pasiqe jam votues i tyre , e mbroj me cdo kusht .
    kujti i thu urrejtje per shqiptar ti mer mretuc?

kto qe i dun kosoven republike islamike

apo na qi e dum demokratike me liri besimi dhe bindje

kto dun sheriat ne tokat shqiptare na dum liri e demokraci

po ty te paska hup menja krejt

kto e dun flamurin e kosoves em shkronja arabe si i arabis po ti sje kon prej fillimit te ksaj tema me e pa at flamur.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Baptistin si gjithnje e keni ne Azil (te perjashtuar)
    baptisti rro ne zemrat tona lol

me verte asth turp te perjashtohet ni antar si baptisti.

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kujti i thu urrejtje per shqiptar ti mer mretuc?

kto qe i dun kosoven republike islamike

apo na qi e dum demokratike me liri besimi dhe bindje

kto dun sheriat ne tokat shqiptare na dum liri e demokraci

po ty te paska hup menja krejt

kto e dun flamurin e kosoves em shkronja arabe si i arabis po ti sje kon prej fillimit te ksaj tema me e pa at flamur.
    o ti djal , ti mundesh me kerku edhe me kryq flamurin e Kosoves po nuk ta mohoj te drejten me kerku .
    Une poqese ta mohoj kete te drejte atehere do te konsideroja veten nje komunist .

E drejta e secilit eshte te kerkoje qka te doje , por mohimi e kesaj te drejte eshte krim .
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Cdokush qe e urren nje Shqiptar per shkak te fese apo bindjes eshte i lige , edhe veten do ta quaja te tille poqese te urrej ty qe je i nje feje tjeter . Secili nga ne kemi te drejte te kerkojme te drejtat sipas menyres se vete , ndersa ata qe vulosin jane ne pushtet dhe une pasiqe jam votues i tyre , e mbroj me cdo kusht .
    ok,une urrej cdokend qe kerkon te me imponoje mua fene e tij me rruge shteterore,duke e kthyer shtetin sekular ne fetar(republike islamike)nese shteti kthehet ne fetar do jem i pari une qe do ta luftoj,dhe jo prapa ekranit.pik
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o ti djal , ti mundesh me kerku edhe me kryq flamurin e Kosoves po nuk ta mohoj te drejten me kerku .
    Une poqese ta mohoj kete te drejte atehere do te konsideroja veten nje komunist .

E drejta e secilit eshte te kerkoje qka te doje , por mohimi e kesaj te drejte eshte krim .
    qysh more mohimi i ksaj te drejte asht krim? a je ne terezi ti a sje

neser masneser del naj kush e thot du bashkim me serbin e shka ti bajm ati na? hajt ti themi se ka te drejten e vet. jo or shoq jo liria jote maro aty ku fillo liria ime pik.

fen tane maje ne shpi tane.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695

neser masneser del naj kush e thot du bashkim me serbin e shka ti bajm ati na? hajt ti themi se ka te drejten e vet. jo or shoq jo liria jote maro aty ku fillo liria ime pik.

Mohimi i kerkeses, ose ndalesa per te kerkuar, eshte shkelje e demokracis..
    nu ka te beje me ate se liria ime mbaron aty ku fillon e jotja...
    mos perzij gjerat
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    ok,une urrej cdokend qe kerkon te me imponoje mua fene e tij me rruge shteterore,duke e kthyer shtetin sekular ne fetar(republike islamike)nese shteti kthehet ne fetar do jem i pari une qe do ta luftoj,dhe jo prapa ekranit.pik
    ne kete rast e thashe pak me heret , nuk eshte deshire e imja qe ta imponoj ty ne cilindo rast fene , e respektoj ate qe beson ti , por perseri po e ritheksoj , nuk ke te drejte ta mohosh te drejten e tjetrit nese kerkon diqka ,sepse kjo ashtu-keshtu nuk varet nga forumi , por nga shteti. Shteti e ka dhene fjalen e vet , kurse edhe pse jam Mysliman , nuk do te thoja qe Shteti i Kosoves ta kete flamurin ne gjuhen arabe ... Por te me urresh qe jam Mysliman , je i humbur . Te te urrej qe je i fese tjeter , jam i humbur.
    Pėr t'i njohur tė tjerėt

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

Kushdo ka te drejte ta kerkoje kete , qofte edhe bashkimin me serbine , por une sdo t'ia mohoj te drejten atij ta kerkoje , por do te votoj kunder deshires se tij dhe me shumicen do ti mundim apo jo .
    megjithate , kjo qe thua ti kerkohet vetem prej shkijeve e jo prej nje Shqiptari .
    ne kete rast ne forum eshte kritikuar nje nga gjerat elementare , dmth Kur eshte kerkuar nje radio fetare , eshte mohuar kjo e drejte , edhe pse une jam kunder ketij mohimi .

Ketu ne France , ka radio dhe televizione me permbajtje fetare dhe ate ne shume gjuhe dhe Fe .

Ne kete rast do te thoja se kur njeriu beson shume ne demokraci , humb kuptimin e saj .

Radio fetare do te thote , mesimi i atyre te interesuarve permes radios , dikujt qe sdin shkrim e lexim , apo nuk sheh , do te mundte qe te mesonte permes radios ndonje gje. Kur e them kete e them per te gjitha fete , dhe jo vetem per radion e fese islame.

Shkelje e te drejtes njerezore eshte t'ia mohosh kerkesen ,dhe ta ofendosh per shkak te asaj kerkese .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mbreti_ILI : 29-04-2008 mė 15:28
    Pėr t'i njohur tė tjerėt

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ne kete rast e thashe pak me heret , nuk eshte deshire e imja qe ta imponoj ty ne cilindo rast fene , e respektoj ate qe beson ti , por perseri po e ritheksoj , nuk ke te drejte ta mohosh te drejten e tjetrit nese kerkon diqka ,sepse kjo ashtu-keshtu nuk varet nga forumi , por nga shteti. Shteti e ka dhene fjalen e vet , kurse edhe pse jam Mysliman , nuk do te thoja qe Shteti i Kosoves ta kete flamurin ne gjuhen arabe ... Por te me urresh qe jam Mysliman , je i humbur . Te te urrej qe je i fese tjeter , jam i humbur.
    ok,ta kapim temen ne thelb.
    tema quhet Republika "ateiste" e Kosoves.
    a eshte kosova republike ateiste?????????absolutisht jo,nuk eshte.
    republike demokratike laike,po eshte.
    shteti ateist qe ta marri vesh mire fisnik injoranti,ka qene ai i Enver Hoxhes qe ndaloi fene me ligj,dhe shkaterroi me themel kishat dhe xhamite,ky eshte shteti ateist.

atehere ēa djallin kerkon fisniku?fisniku kerkon qe islami te behet fe zyrtare,pra kosova te deklarohet republike islamike.
    por ne e dime shume mire qe islami/sherihati eshte nje sistem jete/doktrine autoritare,nje diktature fetare.....Sherihati eshte nje kushtetute islame me ligjet e tij makabre,prerje duarsh,lapidacione etj.dhe qe ju imponohet te gjithe shtetasve pa perjashtim,e gjitha kjo eshte antidemokratike.ketu kemi nje kontradiksion midis sherihatit dhe shtetit demokratik.

perfundimisht,mua nuk me jep bezdi aspak se ti e praktikon fene tende brenda mureve te shtepise,apo tek xhamia jote,nga xhelozia e modhe mund ti mbulosh dhe femrat e tan fisit nga koka tek komet,mund talesh dhe mjekren tre pellembe,dhe pantallonat treēerekshe,mua aq me ben,
    kur ti fillon dhe me imponon fene tende!(dhe thu qe dhe une ta le mjekren tre pellembe)qe une te bej sic ben ti,ateher ne kte moment ti behesh armiku im,nuk me intereson fare se ēje,je arab,turk,grek,serb,jevg,a shqiptar i arabizum,ca te dush te jesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 29-04-2008 mė 16:45
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shtet Islamik apo me Sheriat,sepse nuk e kemi fatin dhe nderin per kete Perfektshmeri Koncepti jetesor.
    Ja ēfare deklaron ky ktu qe ka hapur temen,perfektshmeria e konceptit te tij jetesor,cenon ne menyre direkte te drejten e te tjereve per te qene jomuslimane,Sherihati nuk le ekuivoke,ai eshte antidemokratik.
    kosova eshte europiane,kosova eshte demokratike,kosova garanton lirine e besimit.

poshte sherihati antidemokratik
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •