Postuar mė parė nga
Mbreti_ILI
ne kemi bere lufte po ti si duket jo se tash po qohesh kunder shqiptareve !
keta te liget si ti e kane keshtu :
Ne shtepi i rreh vellezerit e motrat e me kojshi s'guxon gojen me qel . bile edhe kur e rrahin iu thote "faleminderit" .
Ti cka bere kur shkau ti ndali gjuhen , fene , shkollimin , rrugen , buken , punen .....?
A kerkove vetevendosje?
Ske guxu as gojen me qel ose ke qene ende ne pelena e tash po kujton se ke ndonje aftesi me e kerku nder ata qe luftuan.
Me cfare te drejte kujton se ke bere me shume se Ibrahim Rugova , Hashim Thaēi , Ramush Haradinaj , Veton Surroi e te gjithe te tjeret qe jane ne pushtet ?
Megjithate sa per dijenin tende , une nuk shita trimeri , por te thashe nese ke guximin t'ia ndalosh psh cfaredo gjeje dikujt , ja psh , fqiut tend ti thuash qe te mos kaloje afer deres sate e lere me t'ia ndalosh ndonje gje tjeter.
Ketu pas kompjuterit , mund te thuash qkado , s'ta ndalon askush , por ne realitet "ndalimi" do te kishte pasoja tjera.
Sa i perket fese , une e them me gjithe mend se secili ka te drejte te besoje ate qe e ndjen e Kosova ia mbron te drejten secilit .
Me vjen keq kur shoh Se Shqiptari e urren Shqiptarin , per fe . Kjo nuk ka ndodhe ne kohen e Gurit e tash po ndodhe .
Une per vete kam miq dhe dashamire , myslimane , Katolik , Krishtere , hebrenje , budiste etj . Me te gjithe qe flas , kemi nje mirekuptim te ndersjelle pasiqe na takohemi herepas here ,per shkak te natyres se punes . Por , me vjen te vjelli kur e shoh se Nje vella i imi Shqiptar e urren tjetrin per shkak te fese .
Krijoni Kontakt