Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 109
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kqyre ky i forti tjeter

qe dhe ty po t'pys

ti mohoj shkau me flamur, me gjuh, e me cdo sen

shka bane ti?
    si krejt shqiptartė, e urryem me zemer dhe ne fund me duar dhe gjoks e larguam nga kosova.........

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    si krejt shqiptartė, e urryem me zemer dhe ne fund me duar dhe gjoks e larguam nga kosova.........
    me ni fjal se paske rrok kallashin per shkiet me ju bashku shqipeve ne UCK

po prej bllates ose prej morines paske luftue bukur bukur
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    kqyre ky i forti tjeter

qe dhe ty po t'pys

ti mohoj shkau me flamur, me gjuh, e me cdo sen

shka bane ti?
    ne kemi bere lufte po ti si duket jo se tash po qohesh kunder shqiptareve !
    keta te liget si ti e kane keshtu :
    Ne shtepi i rreh vellezerit e motrat e me kojshi s'guxon gojen me qel . bile edhe kur e rrahin iu thote "faleminderit" .

Ti cka bere kur shkau ti ndali gjuhen , fene , shkollimin , rrugen , buken , punen .....?
    A kerkove vetevendosje?
    Ske guxu as gojen me qel ose ke qene ende ne pelena e tash po kujton se ke ndonje aftesi me e kerku nder ata qe luftuan.

Me cfare te drejte kujton se ke bere me shume se Ibrahim Rugova , Hashim Thaēi , Ramush Haradinaj , Veton Surroi e te gjithe te tjeret qe jane ne pushtet ?

Megjithate sa per dijenin tende , une nuk shita trimeri , por te thashe nese ke guximin t'ia ndalosh psh cfaredo gjeje dikujt , ja psh , fqiut tend ti thuash qe te mos kaloje afer deres sate e lere me t'ia ndalosh ndonje gje tjeter.

Ketu pas kompjuterit , mund te thuash qkado , s'ta ndalon askush , por ne realitet "ndalimi" do te kishte pasoja tjera.

Sa i perket fese , une e them me gjithe mend se secili ka te drejte te besoje ate qe e ndjen e Kosova ia mbron te drejten secilit .

Me vjen keq kur shoh Se Shqiptari e urren Shqiptarin , per fe . Kjo nuk ka ndodhe ne kohen e Gurit e tash po ndodhe .
    Une per vete kam miq dhe dashamire , myslimane , Katolik , Krishtere , hebrenje , budiste etj . Me te gjithe qe flas , kemi nje mirekuptim te ndersjelle pasiqe na takohemi herepas here ,per shkak te natyres se punes . Por , me vjen te vjelli kur e shoh se Nje vella i imi Shqiptar e urren tjetrin per shkak te fese .
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Mbreti_ILI Lexo Postimin
    Ne shtepi i rreh vellezerit e motrat e me kojshi s'guxon gojen me qel . bile edhe kur e rrahin iu thote "faleminderit" .

Ti cka bere kur shkau ti ndali gjuhen , fene , shkollimin , rrugen , buken , punen .....?
    A kerkove vetevendosje?
    Ske guxu as gojen me qel ose ke qene ende ne pelena e tash po kujton se ke ndonje aftesi me e kerku nder ata qe luftuan.

Me cfare te drejte kujton se ke bere me shume se Ibrahim Rugova , Hashim Thaēi , Ramush Haradinaj , Veton Surroi e te gjithe te tjeret qe jane ne pushtet ?

Megjithate sa per dijenin tende , une nuk shita trimeri , por te thashe nese ke guximin t'ia ndalosh psh cfaredo gjeje dikujt , ja psh , fqiut tend ti thuash qe te mos kaloje afer deres sate e lere me t'ia ndalosh ndonje gje tjeter.

Ketu pas kompjuterit , mund te thuash qkado , s'ta ndalon askush , por ne realitet "ndalimi" do te kishte pasoja tjera.

Sa i perket fese , une e them me gjithe mend se secili ka te drejte te besoje ate qe e ndjen e Kosova ia mbron te drejten secilit .

Me vjen keq kur shoh Se Shqiptari e urren Shqiptarin , per fe . Kjo nuk ka ndodhe ne kohen e Gurit e tash po ndodhe .
    Une per vete kam miq dhe dashamire , myslimane , Katolik , Krishtere , hebrenje , budiste etj . Me te gjithe qe flas , kemi nje mirekuptim te ndersjelle pasiqe na takohemi herepas here . Por , me vjen te vjelli kur e shoh se Nje vella i imi Shqiptar e urren tjetrin per shkak te fese .
    o halldup pse futesh n'bisede kur se ke iden se per cka folet

ky gatuzo tha un e rroki kallashin e un i thash a e rroke kallashin per shkie meqe po e rrokke per shqiptar e ti me ba mu ktu derrt verrt

nuk urrej kerkan un
    shteti i kosoves e ka lan bsimin e lir secili te besoje ku te ket qef e ku te doj kurse kta talebant e dun islamin fe zyrtare ne kosove
    kto dun me na e imponu fen ne te tjerve e jo na ktyne

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    me ni fjal se paske rrok kallashin per shkiet me ju bashku shqipeve ne UCK

po prej bllates ose prej morines paske luftue bukur bukur
    nga e nxore kete supozim tash...

o shoki une nuk jam asi pisi qe te levdohem publikisht se kam luftu apo jo sepse nuk ma lejon sinqeriteti qe kam...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    o mret,a derjansit po i thu i lig ti a
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar mė parė nga Mbreti_ILI Lexo Postimin

A kerkove vetevendosje?

Une per vete kam miq dhe dashamire , myslimane , Katolik , Krishtere , hebrenje , budiste etj . Me te gjithe qe flas , kemi nje mirekuptim te ndersjelle pasiqe na takohemi herepas here ,per shkak te natyres se punes . Por , me vjen te vjelli kur e shoh se Nje vella i imi Shqiptar e urren tjetrin per shkak te fese .
    O Princ mos u baravat me gjith kend,se nuk te kuptojn kot e ke...

Pershendetetjet e mia...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gatusso : 29-04-2008 mė 15:01

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    mreti ka merdhif lol

ku asht babtisti lol se ai u vje hakut ktyne lol ahahhaahhahahaha

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    o mret,a derjansit po i thu i lig ti a
    Cdokush qe e urren nje Shqiptar per shkak te fese apo bindjes eshte i lige , edhe veten do ta quaja te tille poqese te urrej ty qe je i nje feje tjeter . Secili nga ne kemi te drejte te kerkojme te drejtat sipas menyres se vete , ndersa ata qe vulosin jane ne pushtet dhe une pasiqe jam votues i tyre , e mbroj me cdo kusht .
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    mreti ka merdhif lol

ku asht babtisti lol se ai u vje hakut ktyne lol ahahhaahhahahaha
    Baptistin si gjithnje e keni ne Azil (te perjashtuar)

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •