Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 109
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Baptistin si gjithnje e keni ne Azil (te perjashtuar)
    trimeri e madhe te sulmosh te tjeret kur nuk kane mundesi te te pergjigjen!!!
    vlerat e baptist,nuk mund ti erresoje askush,aq me pak ti.

ps.sa per info,e njoh ate vetem nga postimet ne forum dhe kaq,mjaft here dhe kam debatuar ashper me te.por nuk behem kurre cmiranjoz dhe dashakeqes............jepi caesar-it ate qe i takon..............ju myslot nuk mund ta beni kurre kete,e keni trunin te eklipsum ne arabi,cdogje jo arabe per ju nuk ka vlere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 29-04-2008 mė 17:03
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Ja ēfare deklaron ky ktu qe ka hapur temen,perfektshmeria e konceptit te tij jetesor,cenon ne menyre direkte te drejten e te tjereve per te qene jomuslimane,Sherihati nuk le ekuivoke,ai eshte antidemokratik.
    kosova eshte europiane,kosova eshte demokratike,kosova garanton lirine e besimit.

poshte sherihati antidemokratik
    o Land mor burr mua me duket qe Derjansi e ka kuptuar ne lidhje me Republiken Islamike te Kosoves qe e postova po ti ende se paske kuptuar nejse eshte mendimi yt vetem mos ofendoni me vje mire qe ka rregull ne forum , a je besimtar ti me dite a ta garanton lirin e besimit a ? Mos fol qe pa e provuar , une e kam thene ta lejon vetem ne xhami ne fushat tjera ke bllokada sa te duash , cilen liri mendon se duke qene besimtar taman nuk ke drejt punesimi ne institucione shteterore dhe tani ti del me thua jo nuk du me ma ndalu mu se n e momentin qe me ndalohet une luftoj i nderuar lufta per ne eshte kollaj por politika eshte e atille qe ne kete moment nuk eshte momenti per luft as per demostrata sidomos te aspektit te Islamit duke pas parasysh politikat serbe dhe ti ende na quan serb arab e ku ta di une me qfare te drejte me quan te tille apo nuk e sheh veten , sa per sa permbush te drejtat tona kjo kushtetut asnje qytetar i Kosoves s eshte i kenaqur me te mendoj shqiptaret kerku se ki emrin shqiptar , sa jane te drejtat e besimtarit une ta kam cek shum mire ,tupani rreh per ate qe ka vesh mesohu te lexosh para se te postosh.
    KOSOVA E MADHE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Keta mjekrroshat e neveritshem cetnike duhet ekzekutar ne vend - ja kjo eshte e vetmja e drejte te cilen duhet tua garantojme me ligj.
    Paske marre per lesh me gjith kete urrejtje qe paske ndaj muslimaneve !!!
    Me vjen shum keq per ty, shpresoj qe do te gjejsh pak koh te pushojsh dhe te ndergjegjesohesh.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Respektimi i te drejtave te cdo qytetari ne North Albania (ky do te ishte emertimi me i sakte i shtetit Kosove) eshte kriteri baze i sherimit dhe fuqizimit te tij . Te gjitha llojet e besimeve fetare le t'i leje cdokush per ne oxhak te vet.
    Shkollimi i femijeve, respektimi i te drejtave te femres(jo te dale nga shtepia cdo 9 muaj) mosimportimi i botekuptimit dhe tempramentit arab, largimi nga vetvetja i "frikes" se mos i hane kauret apo cifutet apo budistet, afrimi i sinqerte me shqiptaret e shtetit Ame dhe me e rendesishmja puna per ndertimin e institucioneve shteterore me kuader te shendoshe e te ekuilibruar ideologjikisht pa lene ketu pa permendur punen ne pergjithesi, jane ato qe do te bejne North Albanian nje shembull edhe per Albanian.

Te diskutojme si vellezer qe kane nje hall dhe jo si vellezer ( nga babai) qe po ndajne pasurine se vdiq babai .Kemi nje atdhe, kemi nje nene. Arabet jane te adoptuar ndaj mos i degjoni. Nuk eshte muslimanizmi vetem arabi.
    Respektoni dhe kerkoni respekt.
    Hajde gezuar!
    Se per pak harrova. Edhe pirja e RAKISE hyn tek ato me siper. E vetmja gje e mire qe kane shpikur arabet.
    Gezuar 1 Majin!
    Fisnik te paca!
    Sorry po te merzita pak. Ky eshte mendimi im.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote Lexo Postimin
    Respektimi i te drejtave te cdo qytetari ne North Albania (ky do te ishte emertimi me i sakte i shtetit Kosove) eshte kriteri baze i sherimit dhe fuqizimit te tij . Te gjitha llojet e besimeve fetare le t'i leje cdokush per ne oxhak te vet.
    Shkollimi i femijeve, respektimi i te drejtave te femres(jo te dale nga shtepia cdo 9 muaj) mosimportimi i botekuptimit dhe tempramentit arab, largimi nga vetvetja i "frikes" se mos i hane kauret apo cifutet apo budistet, afrimi i sinqerte me shqiptaret e shtetit Ame dhe me e rendesishmja puna per ndertimin e institucioneve shteterore me kuader te shendoshe e te ekuilibruar ideologjikisht pa lene ketu pa permendur punen ne pergjithesi, jane ato qe do te bejne North Albanian nje shembull edhe per Albanian.

Keto jane pikerisht vetite kryesore te nje shoqerie moderne qe islami i nderton se prapthi. Mendesia, temperamenti, botekuptimi, rregullimi i mardhenieve mes individeve, ne familje, mes institucioneve, disiplina sociale, ajo e punes etj etj reflektojne kulturen dhe mendesine e popullates.

Shqiptaret e Kosoves dhe me pas ata te Shqiperise jane populli me i pashkolluar ne Europe, rrjedhimisht edhe me pak produktivi. Vetem 3% e kosovareve qe kane emigruar tash 30 vjet kane marre shkollim te larte, edhe pse i kane pasur mundesite per shkollim. Per shqiptaret e Maqedonise kjo % eshte thuajse zero. Shko ne Maqedoni dhe duhet te kerkosh me qiri per te gjetur nje doktor apo dentist shqiptar, nje arkitekt, nje artist etj etj shqiptar.

Mendsia e shqiptareve eshte ajo arabo-fisnore ku edhe mardheniet me banale rregullohen jo nga ligjet e perbashketa por nga njohjet familjare, shoqerore, e fisnore. Islami ndikon drejtpersedrejti tek kjo mendesi. Femra shqiptare ne Kosove
    e Maqedoni eshte thuajse inekzistente. Ajo perben veten 12% te forces punetore kur ne Shqiperi femra perbente 51% te forces punetore qe ne 1960.

Disa vite me pare isha ne Shkup dhe teksa po kthehesha me makine ishte bllokuar trafiku ne rrugen qendrore te qytetit. Kur kaloj atje c'te shoh?

Rreth 500 "shqiptare" kishin dale dhe ulerisnin e protestonin me te madhe per karikaturat e Muhamedit qe ishin botuar ne Europe. Me nje flamur te madh jeshil me shkronja arabe ulerisnin sa kishin ne koke "Allahu Akbar" dhe gjithcka tjeter thirrje arabisht. Me erdhi ndot, peshtire, turp. Pasardhesit e Skenderbeut te kthyer ne MAGJYP, kuku nane, u mbushen tokat shqiptare me Turq e Arab te piste.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Keto jane pikerisht vetite kryesore te nje shoqerie moderne qe islami i nderton se prapthi. Mendesia, temperamenti, botekuptimi, rregullimi i mardhenieve mes individeve, ne familje, mes institucioneve, disiplina sociale, ajo e punes etj etj reflektojne kulturen dhe mendesine e popullates.

Shqiptaret e Kosoves dhe me pas ata te Shqiperise jane populli me i pashkolluar ne Europe, rrjedhimisht edhe me pak produktivi. Vetem 3% e kosovareve qe kane emigruar tash 30 vjet kane marre shkollim te larte, edhe pse i kane pasur mundesite per shkollim. Per shqiptaret e Maqedonise kjo % eshte thuajse zero. Shko ne Maqedoni dhe duhet te kerkosh me qiri per te gjetur nje doktor apo dentist shqiptar, nje arkitekt, nje artist etj etj shqiptar.

Mendsia e shqiptareve eshte ajo arabo-fisnore ku edhe mardheniet me banale rregullohen jo nga ligjet e perbashketa por nga njohjet familjare, shoqerore, e fisnore. Islami ndikon drejtpersedrejti tek kjo mendesi. Femra shqiptare ne Kosove
    e Maqedoni eshte thuajse inekzistente. Ajo perben veten 12% te forces punetore kur ne Shqiperi femra perbente 51% te forces punetore qe ne 1960.

Disa vite me pare isha ne Shkup dhe teksa po kthehesha me makine ishte bllokuar trafiku ne rrugen qendrore te qytetit. Kur kaloj atje c'te shoh?

Rreth 500 "shqiptare" kishin dale dhe ulerisnin e protestonin me te madhe per karikaturat e Muhamedit qe ishin botuar ne Europe. Me nje flamur te madh jeshil me shkronja arabe ulerisnin sa kishin ne koke "Allahu Akbar" dhe gjithcka tjeter thirrje arabisht. Me erdhi ndot, peshtire, turp. Pasardhesit e Skenderbeut te kthyer ne MAGJYP, kuku nane, u mbushen tokat shqiptare me Turq e Arab te piste.
    Urrejtje , urrejte vrer , urrejtje , urrejtje ja qfare kallzon e kallzove veten njeher e tash deshiron ta nxjerrish veten me urrejtje .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992

Epo qeshtu jemi na , edhe ski qka bon.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin

do kishe bere mire qe te mbash kontakt me doktorin mor njeri!
    se me sa une shikoj ti je ne prag te nje depresioni te larte,dhe si pasoje e islamofobise qe te te ka mberthyer mundet qe te kalosh trauma dhe me te mellaja psikike!!
    megjithate qe te evitosh nje depresionin qe te ka mberthyer apo te cmangesh ndonje goditje te befasueshme cerobrale apo kardiolare duhet te keshe para syshe keto keshilla!!
    1-separi duhet te respektosh vetevehten qe te respektosh dhe te respektojn te tjeret!!
    2-mundohu te i kthehesh besimit tend tek zoti,me qellim qe te mos perfundosh ne germine!!
    3-mbaj kontakte te vashdueshme me psikologun,dhe bej ecje te gjata ne ajer te pastert!!
    4-nese myslimanet te dalin ne enderr,evito fyerjet ndaj tyre dhe trego me shum respekt!
    5-nese ke crregullime te gjumit,perdor kamomil dy her ne dit,ose VALIUM kujdes overdozen!!

p.s ne se do kesh permisime ,keto keshilla ja sugjeroj dhe derjansi pasi me sa shikoj ka te njejtat simtoma!

sherim te shpejte!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 01-05-2008 mė 13:09

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    do kishe bere mire qe te mbash kontakt me doktorin mor njeri!
    se me sa une shikoj ti je ne prag te nje depresioni te larte,dhe si pasoje e islamofobise qe te te ka mberthyer mundet qe te kalosh trauma dhe me te mellaja psikike!!
    megjithate qe te evitosh nje depresionin qe te ka mberthyer apo te cmangesh ndonje goditje te befasueshme cerobrale apo kardiolare duhet te keshe para syshe keto keshilla!!
    1-separi duhet te respektosh vetevehten qe te respektosh dhe te respektojn te tjeret!!
    2-mundohu te i kthehesh besimit tend tek zoti,me qellim qe te mos perfundosh ne germine!!
    3-mbaj kontakte te vashdueshme me psikologun,dhe bej ecje te gjata ne ajer te pastert!!
    4-nese myslimanet te dalin ne enderr,evito fyerjet ndaj tyre dhe trego me shum respekt!
    5-nese ke crregullime te gjumit,perdor kamomil dy her ne dit,ose VALIUM kujdes overdozen!!

p.s ne se do kesh permisime ,keto keshilla ja sugjeroj dhe derjansi pasi me sa shikoj ka te njejtat simtoma!

sherim te shpejte!
    Ky duhet te jete humor Buharaje me siguri? Ku e ke mesuar kete humor kaq te holle, duke ngritur by_then perpjete ne xhami?

Respekti nuk falet por fitohet, une nuk mund te kem respekt per magjypin dhe llumin e shoqerise humane qe kerkon te identifikohet si shqiptar. Une kam respekt per vleren, dhe vlera ime eshte shqiptarizmi, dhe jo per magjyperine arabo-islame. Ju qe s'keni vlera dhe identitet kerkoni tu paguani respekt te gjitheve edhe funderinave te kesaj bote dhe kultures se tyre te piste.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Ky duhet te jete humor Buharaje me siguri? Ku e ke mesuar kete humor kaq te holle, duke ngritur by_then perpjete ne xhami?

Respekti nuk falet por fitohet, une nuk mund te kem respekt per magjypin dhe llumin e shoqerise humane qe kerkon te identifikohet si shqiptar. Une kam respekt per vleren, dhe vlera ime eshte shqiptarizmi, dhe jo per magjyperine arabo-islame. Ju qe s'keni vlera dhe identitet kerkoni tu paguani respekt te gjitheve edhe funderinave te kesaj bote dhe kultures se tyre te piste.
    ti e din se per humor shkodranet shquhen!!!
    megjithate e prisja reagimin tend,,mos u shqetso mbase e ke nga respektimi i keshillave te mia apo perdorimi i mjekimeve qe te kam llane me siper!!
    shej e mire eshte kjo,pasi duket se ilacet kan filluar te japin ndikim!!
    aman mos e nderprej kuron!!
    sherim te shpejte!!!

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •