Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    Citim Postuar më parë nga RedDardan Lexo Postimin
    OK. Faleminderit pèr sqarimin, nè qoftè se ka mundèsi doja tè dija edhe diçka nè lidhje me forumin orthodhoks...

PS. kisha bèrè edhe disa pyetje nè forumin orthodhoks 3 o 4 javè pèrpara ( nuk mè kujtohet mirè ) por i gjeta tè fshira ?!...
    e di qè atje shkruajnè vetèm besimtarèt por desha tè di se çfar kriteri pèrdorni pèr tè kuptuar se ai qè shkruan èshtè vèrtet besimtar apo nè rastin tjetèr se èshtè njè besimtar qè ka ndrruar fenè çfarè kriteri ndiqni dhe si e kuptoni kètè ?!

kètè pyetjen ktu sipèr nqs. ka mundèsi

edhe kur dua tè bèj njè pytje nè lidhje me çèshtje fetare mund ti bèj tek forumi orthodhoks ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 23-04-2008 më 13:46

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Fare thjeshtë.

Administratorët kanë krijuar grupe anëtarësimi ku anëtarët marrin pjesë apo anëtarësohen në ato grupe në bazë të dëshirës së tyre. Nëse anëtarësohesh në njërën nga grupet, grupi do të shfaqet në profilin tuaj.

Pjesmarrja në komunitetet. Nëse një anëtar i përket komunitetit musliman ai merr pjesë në komunitetin e tij dhe jo një komunitet tjetër. Në momentin që ai vendos të marrë pjesë në një komunitet (edhe pse nuk anëtarësohet tek forumi, anëtarësohet në mendjën e mod. të forumeve përkatëse). Të rrallë janë ata anëtarë që e shpenzojnë kohën kot duke marrë pjesë në komunitetet të cilave nuk u përket.

Në rastet kur ka patur anëtarë që me një emër të dytë merrnin pjesë në një komunitet për të ngritur tensionin apo sjellë rrëmujë në atë komunitet janë përjashtuar. Stafi i forumit e ka mjaft të thjeshtë të gjejë se këto 2 emra/pseudonime i përkasin një personi të vetëm.

Besoj se kam qënë i kuptueshëm.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    pra unè kur kam pyetje pèr tè bèrè nuk mè japin pèrgjigje por mi fshijnè shkrimet meqè nuk bèj pjesè nè asnjè grup ?!

Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Epo nuk lejohet të marrësh pjesë në një komunitet të cilit nuk i përket.

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325
    po ktu èshtè thelbi i çèshtjes ku e di X apo Y çfarè feje kam ?! pastaj feja edhe ndryshohet...

Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Lexo postimin tim pra.

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Exclamation çfarè u bè me Raportimin tim ?! Morrèt Masa?!...

u bè njè 1 javè gati qè ju kam raportuar por asnjè masè nuk keni marrè deri tashti kundèr personit qè mè ofendovi mua dhe nènèn time por ai vazhdon tè hyj e dali lirisht ...

Pse nuk zbatoni rregulloren ?!

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Exclamation ?...

Citim Postuar më parë nga RedDardan Lexo Postimin
    u bè njè 1 javè gati qè ju kam raportuar por asnjè masè nuk keni marrè deri tashti kundèr personit qè mè ofendovi mua dhe nènèn time por ai vazhdon tè hyj e dali lirisht ...

Pse nuk zbatoni rregulloren ?!

Postuar da Albo 06 02 2004, 06:06

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=31101

5. Jo ofendime karshi anetareve apo stafit te forumit. Nese mendoni se mund te fshiheni pas ekranit per te ofenduar anetaret e thjeshte te forumit, apo anetaret e stafit te forumit, gaboheni. Ne perjashtojme ne raste ekstreme persona qe ofendojne dhe denigrojne anetaret e forumit apo stafit. Nuk marrim fare parasysh shkakun e ofendimeve, nese ju nderrmerni nje hap te tille, jeni histori e shkuar ne kete forum. Per cdo problem ne kemi qene te gatshem te ndihmojme dhe marrim ne shqyrtim, por nese ju kujtoni se beni vetegjyqesi duke ofenduar ne publik, une u them se ju veteperjashtoni veten nga forumi.

Mbajini parasysh keto 5 pika te detajuara qe vertiten rreth rregullave te forumit dhe eksperienca e juaj si anetare te ketij forumi dhe detyra jone si mirembajtes se forumit do te jete shume here me e kendshme. Askush nga anetaret e stafit nuk deshiron qe te vihet ne pozite te tille qe te perjashtoje dike nga forumi, por nga vete forma e hapur e ketij kuvendi, probleme te tilla ka pasur, ka dhe do te kete edhe ne ditet ne vazhdim. Qellimi i ketij informacioni qe u dhashe eshte minizimi i ketyre problemeve tek ata anetare qe keqkuptohen pa dashje.

Stafi

RedDardan
    kto vlejnè pèr tè gjithè apo jo ?!
    sa herè duhet tè raportoj pèr tè pasur drejtèsi ?!
    pres pèrgjigje nga 1 javè tashti !
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 25-04-2008 më 22:00

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Nuk e kam iden per se behet fjale.
    Raporto postimin dhe dikush do te marre masa, nqs shihet e arsyeshme.
    Flm
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Nuk e do RedDardan. Din vetem te ofendojne. Ja edhe Dariusi i shtohet asaj liste te stafit qe ofendon dhe nencmon.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •