Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

"Ninja Bandit" në New York mendohet të jetë shqiptar

"Banditi Ninxha" qe ka vjedhur rreth 19 shtëpi ne Staten Island, New York mendohet të jetë një nga tre shqiptarë që janë ndaluar nga policia dhe presin deportimin.

Policia e NY nuk ka fakte të mjaftueshme për ta dënuar shqiptarin, por çështja është mbyllur dhe personi që mendohet të jetë "Banditi Ninxha" (vishej i gjithi me të zeza) thjesht do të deportohet në Shqipëri.

Sipas policisë ai vepronte në komunitetet shqiptare.

http://wcbstv.com/topstories/staten.....2.706040.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 23-04-2008 më 10:59

Per kete lajm me njoftoi sot nje DEBILE ketu ne pune dhe u shtanga per momentin. Madje edhe bera pak fjale me te. Por c'te thuash, keshtu eshte kur vijne kafshet e Shqiperise ne emigracion. I nxjerrin bojen edhe te tjereve qe si kane ndonje borxh.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Por c'te thuash, keshtu eshte kur vijne kafshet e Shqiperise ne emigracion. I nxjerrin bojen edhe te tjereve qe si kane ndonje borxh
    Hajdut ishte Lupen, James Bond (spiun hajdut) etj etj sa ka qe nuk mbaj mend.. Pse ta nxori bojen ai ty?
    Ai ka zgjedh nje menyre jetese, qe nuk te pershtatet ty, pse duhet ai te perfaqesoje ty si shqiptar? Clidhje ke ti me te? Apo un ose ndonje tjeter?
    Mua sma ka nxjerr bojen fare, se per kto hajduta, po behen filma nga me te ndjekurit ( Ocean 11 12 13 ) Ama sdo te thote se ja nxoren bojen Amerikes. lol

Ndaj shpesh ju them, qe mos perzini nacionalitetin ne te tilla qeshtje, po aha mazallah se degjon njeri.

Edhe shum shpejt per kte tipin do bejn ndonje film, kshu qe vetem sa do ta beje shqiperine pak me te njohur, mos u merzit se sta ka nxjerr bojen as ty as neve.. e keqja e vet se do hyje ne burg, ne sna ka bere gje.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Tani mirë nuk është qe doli shqiptar se nuk është gjë për tu mburrur, po as fundi botës nuk është. Më shumë me vrau veshin ajo që piketonte shtëpitë e shqiptarve dhe gjente rastin kur kishte ndonjë festë shqiptare që e dinte që iknin gjithë shqiptarët nga shtëpitë.

Ta nxjerr lali ta nxjerr bojen, se sa te thashe me pare qe ka debila e njerez te ligj plot ketu qe si me gjysem shaka e gjysem te vertete te thone haptazi se si jane SHQIPTARET. Aq me teper qe te tilla lajme vehen dhe ne faqe te pare te gazetave.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ta nxjerr lali ta nxjerr bojen, se sa te thashe me pare qe ka debila e njerez te ligj plot ketu qe si me gjysem shaka e gjysem te vertete te thone haptazi se si jane SHQIPTARET. Aq me teper qe te tilla lajme vehen dhe ne faqe te pare te gazetave.
    Edhe mua ma tha njeri dje ne darke ta fus ket portofolin në xhep tha se mos jeni të gjithë si Ninja Bandit

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    brooklyn, te jeshe i sigurte, se kush te njeh ty, nuk e ka problem fare se nga c'vend je. Nuk ka Ninja Bandit qe te prish emrin edhe reputacionin e mire qe ke lene ne lagje, secili respektohet per ate qe eshte, jo prej atij vendi nga vjen.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Edhe mua ma tha njeri dje ne darke ta fus ket portofolin në xhep tha se mos jeni të gjithë si Ninja Bandit
    Pse nuk i the ti, leke kam mjaftueshem, po ruaj gruan se mos po ta marr, lere portofilin.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Pse nuk i the ti, leke kam mjaftueshem, po ruaj gruan se mos po ta marr, lere portofilin.
    ishte shok e kishte me shaka.

ruaj portofolin i thashë unë, se shtëpinë ta kam zbrazur

"Ninja Bandit" në New York mendohet të jetë shqiptar
    Mendohet...!
    Se mos na del ky ndonje amerikan a ndonje rrace tjeter, se si shume "mendohet" per Shqiptaret.

Fundja edhe po pati vjedh ai do e vuaj denimin, gjithmone duke e "menduar" qe eshte Shqiptar .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •