Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Si i imagjinoni anetaret?!

Le te ēlirojme fantazite tona!
    Si i imagjinoni anetaret?!
    po e filloj une.
    drague
    tip i shkathet shume,muskuloz,nja 35 vjeē,tipik shqiptar dhe inteligjent,i veshur gjithmone sportiv,ka familjen te shenjte.
    borix
    ky djale i ri akull nja 24 vjeē simpatik,intelektual klasi,i veshur ne shumicen e hereve klasik(per shkak te punes)dhe i pelqejne pub-et.
    teper i sakte me argumenta,nuk e mund dot askush.
    baptist
    nja 32 vjeē,i gjate,fytyre tipike shqiptari,bagazh i pashtershem njohurish,nevrik,i afte te perballoje i vetem nje "ushtri te tere ekstremistesh fetare"
    alibaba
    sepse me eshte fiksuar qe ky duhet te jete fare i ri,dhe ky karakter te forte shqiptari,nacionalist shembullor,dhe hulumtues i mrekullueshem historie(nganjehere ja fut por...kot.
    hyj njeriu
    ky eshte juridiks,por nuk i rruhet dhe aq shume per ligje,ktij i intereson vetem lashtesia jone si popull,tip studiozi,tosk por qe i pelqen shume kanuni
    styx
    ky eshte aristokratik,di gjona sa per 50 historiane te marre se bashku,i veshur gjithmone klas
    i vetmi qe te mund te vertetoje nje here e mire pa ekuivoke prejardhjen tone te lashte si popull.
    Darius
    se ckam idene qe duhet te jete i gjate nja 1.85,nja 40 vjeē,bagazh intelektual i pasosur.
    humbin Shqiptaret qe ky nuk ka ndonje post kryesor ne shtetin Shqiptar,Darius vete nuk humbet asgje.

[na mbyten mediokrit,kto 100 vjetet e fundit vetem ata kane qeverisur]

kaq njiher pernjiher,vazhdoni ju tani...............ēlirojeni imagjinaten,bazuar ne postimet e anetareve
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Shqetesuese qe ti paske ēlirime fantazie kryesisht per meshkuj Land, shaka bejme cun, ti e di qe te kemi xhan.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Blue Sky: E shkurter,e shendoshe,faqekuqe,me floke te shkurtra te kuqe,me syze,me timbrin e zerit shume acarues dhe qe flet shume shpejt...
    Do me mbrojt ca "cause perse" vetem nga kenaqesia per tu grindur dhe jo nga arsyeja.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    force intruder

ky o teknologjik,kti nuk i rrihet pa ble kompjuterat me te shtrenjte,me te gjithe aksesoret ca ka e nuk ka,dhe smartphone ultramoderne.
    i pelqejne dhe armet.

duhet te jete nja 27 vjeē,i veshur me moden me te fundit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 29-04-2008 mė 10:44
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    dragut
    ky eshte antivirus kunder ekstremizmit fetar,po te mos kishim nje dragut,do ta shpiknim lol
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Blue Sky: E shkurter,e shendoshe,faqekuqe,me floke te shkurtra te kuqe,me syze,me timbrin e zerit shume acarues dhe qe flet shume shpejt...
    Do me mbrojt ca "cause perse" vetem nga kenaqesia per tu grindur dhe jo nga arsyeja.
    = Blue_sky s'me iu eshte pergjigjur pyetjeve te mija ne MP dhe tani po i kendoj kengen e dhelpres Por s'ofendohem une jo, fiks ashtu jam
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    lol,dhe per femra,por prit iher te marr leje,nuk dua te plasi "lufta e trete"me partneren time,se eshte dhe antare forumi,dhe e dua shume
    Hahahahaha, kam qeshur per punen e luftes. Po perpunon terrenin, he?Hahahaha! Vallai mire iu a bejne femrat! Ju aseksualizojne komplet. Lol!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    fiks ashtu jam
    Shume diabolike.
    Egocentrike!Nga kto qe peshohen ēdo mengjes kur zgjohen dhe gezojne kur humbin 50g...Me siguri e shenjes se Binjakeve!

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    E drejte!
    Gabim.Gabim dhe...gabim Ta dija do veja ne pseudonim Blu-bukurania (mgjth ti dhe pse e ke vene, s'ke pase gje sukses ndaj me mire keshtu si eshte hahaha)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Tip_ Tipik_ Tiron
    ky anetar i vjeter,tipik tironc mo,por per ēudi e kam vene re vone,sepse ka bere pak postime,ka shkruajtur poezi te mrekullueshme,kush nuk i ka lexuar,le ti lexoje
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    E drejte!
    Gabim.Gabim dhe...gabim Ta dija do veja ne pseudonim Blu-bukurania (mgjth ti dhe pse e ke vene, s'ke pase gje sukses ndaj me mire keshtu si eshte hahaha)
    Je skllave e paragjykimeve!Nuk del dot nga vetvetja!Ngaqe ke inat siperfaqesoret,le te kuptosh qe ke probleme me pasqyren.
    Disa gjera kuptohen dhe pa qene PSIKOLOGE.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  3. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •