Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nje here e nje kohe dikush ka thene.. "nese dashuria eshte si Vera, ma mbush edhe nje gote tjeter"

Por nese eshte dhimbje pa fund, vuajtje, etj etj,, sic e pershkruan Diana.. as qe dua ta provoj dashurine atehere (dmth jo kte te verteten te pakten, se kjo qenka gjith dhimbje) se ate dashurine fallco, ku dashuria eshte vetem lumtur, ate kam qejf ta provoj.
    E para...nuk me duket qe ke provuar ndonjehere te dashurosh,e dyta nuk do kesh mundesi te dashurosh sepse nuk di dhe nqs dikush do te dije te te dashuroje,atehere them qe do ta humbesh shume shpejt!
    Ti nuk di se çdo te thote fjala dashuri dhe nuk thashe qe ka vetem dhimbje,por thashe eshte gjynah qe ka dhimbje te thella qe i shkaktojne njerezit e papergjegjshem dhe pa nivel.Dashuria i mundon dhe i lodh te gjithe te pakten nje here te vetme ose me shume per disa.
    Qe te kuptosh pak sensin e fjaleve te mia mundohu te vrasesh pak me shume trurin!
    Kurse per ç'fare shkruan me duhet nje perkthyes qe te te kuptoj!!!!
    "Carpe Diem"

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Shoh që e keni përzierë në 2 koncepte, dashurinë për njeriun e zemrës si edhe dashurinë për familjarët apo të afërmit.

Për kë duhet të diskutojmë?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E para...nuk me duket qe ke provuar ndonjehere te dashurosh,e dyta nuk do kesh mundesi te dashurosh sepse nuk di dhe nqs dikush do te dije te te dashuroje,atehere them qe do ta humbesh shume shpejt!
    Ti nuk di se çdo te thote fjala dashuri dhe nuk thashe qe ka vetem dhimbje,por thashe eshte gjynah qe ka dhimbje te thella qe i shkaktojne njerezit e papergjegjshem dhe pa nivel.Dashuria i mundon dhe i lodh te gjithe te pakten nje here te vetme ose me shume per disa.
    Qe te kuptosh pak sensin e fjaleve te mia mundohu te vrasesh pak me shume trurin!
    Shoqja Diana, ka mundesi mos ti kapesh personale kto postime te lutem? Ti nuk e di a kam dashuruar un ndonjeher apo jo, ndaj rri larg qeshtjeve te mia personale, nese nuk e ben dot, mos u pergjigj ne asnje postim, ske kapacitet ti te me vlersosh gjendjen time shpirterore apo te dashurise, ske aq nivel.

Flit ne lidhje me temen, jo me hapsin e temes.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Shoh që e keni përzierë në 2 koncepte, dashurinë për njeriun e zemrës si edhe dashurinë për familjarët apo të afërmit.

Për kë duhet të diskutojmë?

Zoteri.....

Dashuria eshte e pergjithshme dhe sna ndalon ti dot per ato qe shkruajme!!!Zemra eshte nje!
    Eshte e njejta zemer qe do te dashurin e zemres dhe ata te familjes.Dashuria nuk ka koncepte!!!
    Konceptet i kane njerezit ne koke,per gjera te ndryshme.

Ps...Me fal zoti smod po sjemi ne rajon policie te Elbasanit ku detyrojne te thone ate qe duan te thone policet!
    Ky eshte Forumi Shqiptar!!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Shoqja Diana, ka mundesi mos ti kapesh personale kto postime te lutem? Ti nuk e di a kam dashuruar un ndonjeher apo jo, ndaj rri larg qeshtjeve te mia personale, nese nuk e ben dot, mos u pergjigj ne asnje postim, ske kapacitet ti te me vlersosh gjendjen time shpirterore apo te dashurise, ske aq nivel.

Flit ne lidhje me temen, jo me hapsin e temes.

Personale une me ty??????
    Aspak..Pse ti e kishe hapur kete teme?!As me njoh as te njoh,gjykoj nga fjalet dhe me duken boshe!
    Pastaj ketu nivelet jane te ndara dhe sgjykojme une dhe ti....leri te tjeret te gjykojne!
    "Carpe Diem"

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Se ashtu i pelqen :P
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Diana, kto jan personale ne mos gaboj!

E para...nuk me duket qe ke provuar ndonjehere te dashurosh,e dyta nuk do kesh mundesi te dashurosh sepse nuk di dhe nqs dikush do te dije te te dashuroje
    Tani te ka mbet vetem te me ofendosh nga nena!! Lexoje pak cfar shkruan! Nese kto sjan personale, atehere se di..

Nejse pak rendesi ka, rendesi ka te mos me citosh me, edhe mos te postosh postime te drejtuara drejt
    meje, kjo ka rendesi.

Falemimderit.

Pse ti e kishe hapur kete teme?!
    Po ben gallate? Se po me duket si humor kinez jo per gje!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Sepse ka njerez qe me teper dashurohen me dramen e nje lidhjeje sesa me lumturine/personin.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sepse ka njerez qe me teper dashurohen me dramen e nje lidhjeje sesa me lumturine/personin.
    Qendron .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Si perhere!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •