A Ju Ka Ndodh Te Dashuroni Shoqen Apo Shokun Tuaj Te Ngusht Ase Shoku Apo Shoqa Juaj E Ngusht Tju Ket Dashuruar Ju Dhe Cfare Ka Ndodhur ...
A Ju Ka Ndodh Te Dashuroni Shoqen Apo Shokun Tuaj Te Ngusht Ase Shoku Apo Shoqa Juaj E Ngusht Tju Ket Dashuruar Ju Dhe Cfare Ka Ndodhur ...
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Po me ka ndodhur mua.Eshte vertet dicka shume e bukur.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Edhe mua me ka ndoshur por me shoqe![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ThE_DaRk_NiGhT : 22-04-2008 më 17:26
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Deri tani jo me von si dihet .
Jufka ime ...
po me ka ndodhur. Jam i predispozuar te dashurohem me shoqet e ngushta aq sa nuk kam shoqe te ngushta (perveç ishit qe eshte shoqja ime me e ngushte) sepse e prish une gjithçka duke u dashuruar, jo per gje po nese nje vajze per mua eshte aq e denje per te qene shoqja ime e ngushte, atehere ja vlen si shoqe jete.
Shoqet e ngushta jan te lehta per tu kap.. Nuk kam synuar ndonjeher te kap shoqet e ngushta, gjithmone sulem aty ku sma varin.
LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pas 3 muajsh martohem me shoqen qe jemi bashke 5 vjet, ishim shoke qe ne moshe e heret, rastesisht duke mos menduar te dashurohemi u dashuruam tash sdo i thoja jemi shoke smundemiJam i gezuar shume sinqerisht, ja di tabijatin se kta gocat sot nuk kuptohen gjate kohe deri sa e sheh mamin qe ta hudh nga balkoni
![]()
Lidhjet me afatgjata me njerez qe i ke njohur per nje kohe te gjate jane. Une jam shume pro lidhjeve te tilla.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Te foli te drejten dhe ti bie shkurt? Po me ka ndodhe dhe ate 2 here :$![]()
Sui generis
Te dashurohem jo.
Po ndonje cingla mingël e vogel edhe ka ndodh.
Hajt pra.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt