Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37

Tema: Copëza

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253

Copëza

kjo teme eshte per te gjithe. kush te doje mund te shkruaj copeza nga jeta e tyre.

so, do filloja programin e javes qe vjen, por s'mundesha dot. dal perjashta, dikush ka vene nje lines nate ke dera e hyrjes. i paster!!! kishte te shkruajtur: have a nice summer. po e lexoja, kur kalon nje makine. tani kujtojne se e vura une aty. dreq o pune, kshu eshte kur lexon andej ktej. heren tjeter qe shof nje lines var ke dera do e injoroj. pastaj ulem ke shkallet perjashta. nje makine parkuar aty, gjysem erresire, robt duke u puth, prek. une i shof, edhe kujtoj heren e pare qe u puthpreka me nje cun. weird, such a coldish feeling i had.

thashe po kthehem ke programi, po shif ti ku perfundova prap.
    e premte e dhjamosur,

kalimtare--folje Maska e Ani
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    126

me duket se te njof!! ta degjova zerin prandaj. me shkrive vajze!!

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Dije

Sot Lorna u nis per ne Rusi.
    Nul kishte harruar te merrte me vete azgje, bile as te mbathurat ngjyre portokalli, qe i vesh vetem atehere kur ka nevoje per fat.
    Maksimi i dashuri i saj i heshtur si stol spitali i kishte prere floket e gjata e kjo me ngjalli me shume trsishtim.
    Emilia me dha edhe sot nje birre, pastaj iku edhe ajo.

Neser jam pushim!!!

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    sot eshte nje mengjes i bukur. Ora tre dhe dielli u zhyt mes reve si i dehuri ne te vjellat e tij dhe e ndau mendjen qe sot do merret me tokesoret. Rrobat e bardha nuk lahen me blute, se pastaj te dalin breket si dalmations, me topa e harta bote. Me kercen mezi ne spazma nga dufi i kengeve te Elita 5 dhe dashurive te tyre te harruara. Ne ekranin e kompiuterit kane kane dale ca njolla gri pluhuri anemik.
    Zeri i asaj eshte si i nje femije. Te tjeret shohin futboll ne sfond dhe tek tuk degjohet ndonje ulerime per Juve-n. Ajo eshte 8 orė kronologjike larg, njerez te tjere jane dhe me larg. Presin ne nje internet kafe te shohin fytyren time pese vjet me te plakur. Tim gjysh mezi e mbajne patericat qe u varet siper se nuk u varet dot nga poshte, nuk e le pesha e ne te tjereve qe mund te na leje gjelle e te na ngushtoje zemrat nga malli per te. Duart i kam mbi tastjere? Jo kam kembet dhe po praktikoj "shkrimin si kembe pule" te Gjylsos, mesueses time ne klese te pare qe nuk me vinte dhjeta me yll po te shkruaja me doren e majte. Futboll luaj me kemben e majte.
    Kamera nuk do te lidhet. Ma ka marre surratin frike...

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    dhe kafja s'me ka shije.

ndoshta duhet tja filloj duhanit. duhani te jep jete! te pakten kur te dal ne oborr te shkolles do mundem te rrij me te tjeret sepse tani e pi vet. do kem dhe nje gje tjeter te perbashket me gjysmen e shkolles, me babin. Mund ta perdor duhanin si shkak per nje pushim te vogel nga puna e re qe do kem. E keshtu njihem me mire me ato qe do punoj se na jepet mundesia te flasim gjere e gjate tek thithim e nxjerrim tymin e cigareve. Me duhet ta mesoj shpejt qe kur te filloj punen te mos dukem si fillestare e te me merret fryma sic mu mor kur isha 8 vjec qe fshehurazi mora cigaren e babit e thitha deri kur u nxiva blu. Sa qesharake qe do dukem; si nje tetevjecare qe pretendon se eshte nje grua qe mban nje cigare ne mes te gishtave te holle e te gjate. Te ve nga ato thonjt fallco?

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    e pra ca dreqin ke.
    pse vjen kur s'ke gje per te thene. boll kohe humbim me fjale, do e humbim edhe me memeceri tani. une e di qe ti do ti zgjidhesh gjerat -- veru njeher emrin perpara. e di une ku te rref ty. megjithese une te thashe 100 here qe s'te dua. se kupton dot qe thjesht me kishte marre malli ta thoja prap. c'te keqe ka iher. ja po ta them prap 'te dua'. e kaperceve prap ti? ohu, ksaj fjale i ka rene vlera me kohe.

kalimtare--folje Maska e Ani
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    126

gjumi i mbylli kanapet. hajt mirembec, tha, me erresiren, tha. ne erresire levrijne krimba elektrike sa nga njera ane e syrit tim ne anen tjeter. dicka merr fryme a ndoshta vetem bebza e syrit tim zgjerohet qe te shohe dicka aty ku s'duket asgje. ndez driten dhe imazhi im ne pasqyre i perket dickaje qe e ka humbur te tashmen. mos u shih ne pasqyre naten se cmendesh, me tha dikush ne shqiperi. c'budallallek! c'supersticiozitet injorant! papritur me ze lemza. pasqyrimi zgjohet. nuk eshte me si tatuazh mbi pasqyre. eshte film. njeriu prek fytyren e tij dhe shpesh i duket sikur ze stinet prej beli. rrembyer zhduken bashke neper nate. megjithse e dine se ky eshte thjesht nje agim, se ora eshte tre e mengjesit dhe erresira nuk eshte vetem nate. vazhdoj te shoh veten ne pasqyre. kte rradhe e kam vendosur te fle kshtu, perpara ktij akulli ngjyre zhive. sy hapur e gozhduar drejt ne te... koha eshte mjaft e arrirre per cmenduri.

ka tre ore qe u zgjova mbas nje gjumit mbi 12 ore gjate te cilit pashe vetem makthe. eshte nata e trete qe shoh vetem makthe. ndihem keq. hekurosa pantallonat po nuk mu hekuroem. me mungon shoku i ngushte. nderkohe qe pres motren ne chat ca debila vine me flasin tere kulture. me behet cici po po pertoj te shkoj ta bej. mbas nje cike do shkoj te fle prape po me perpara do me duhet te bej dush edhe te rregulloj valixhet.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    qe dite, dita ishte, dita vjen prape.

ti shkruajte per ate! une u ndjeva krenar kur e lexova. pa fryme! pa fryme! ti me kenaqe sot. po me te mbathurat e fatit c'***** kishte? ndonjehere me duket sikur e kam moter te vogel, e jo... ptuh t'ma besh po i tregova me ndonje gje tjeter une asaj. oh zot, do vete t'i shtrihem ne krevat. iiiiiiiiiihihihihi ca qefi! ika ika.

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    ti ma rrotullon shijen e saj mbi buze pa me lene as t'i marr ere. Te kam inat. Per breket e fatit nuk me tha gje, ishin te mijat... I thashe qe katermuajshin qe ka ne bark te mos e beje ēupe se e dua te gjithen vetem per vete. Ta beje ndonje tjeter si puna juaj (ata dy te tjeret po i le menjane) qe te jete pishman gjithe jeten pse nuk beri nje kercu me mire sesa pislliqe qe shurrosin ne kater te mengjesit nga dritarja...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •