Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37

Tema: Copëza

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Ata perpeliten dhe sterkalat bien bute dhe mbi mua. Jane tre; nje aq i vogel sa nuk me mbushet mendja se ka ardhur te leshoje vezet, mbase thjesht per karshillik e per te marre nje eksperience nga pjellja. Kater vjet duke u rrotulluar neper bote, ose brigjeve te saj. Kater vjet per te mberritur aty ku u zune (mėmėuji?!) Tani po pushojne, vetem per te shperthyer prape ne perpelitje. Kembet i kam te zhytura deri ne kyēe ne moēal; s'ka rene shume shi sivjet dhe krahu i lumit qe shkonta aty pari nje vit me pare ish plakur ne nje perrua me dy gisht uje ne te. Helen ndez dhe nje tjeter, kokemushke per t'i pare te levizin. Ata levizin ritmikisht (ah! shume ritmikisht) bishtin, duke hapur nje grope ne llumin e fund-fillimit te perroit. Kepucen e djathte e kam ne lluce. Earl eshte lart, ne buze te rruges. Nuk ia mbushi syrin rrepira dhe kundron nga maja e rruges. Ne mengjes me tha se sapunet qe po perdorte tani ia kishin hequr rrjebullen xanxare nga skalpi dhe floket i merrnin fryme me lire e i ishin zbukuruar. Koha per mua nuk rrjedh njesoj si per keta te dy. Madje kam kohe pa luajtur dhe scrabble. Nje vale tjeter sterkalash me ben t'i ngul syte perroit. Uji mbushet me kokrriza te vogla portokallģ qe po te mundja do t'i shkoja ne pč si rruaza. Shterzimet ne pellg kane mbaruar. Polli perroi, segmente te tera pergjate po mbushen me lengimet e para te atyre qe sa hapin syte, fillojne te mbajne mend rrugen per kthim. Pulebardhat dhe nje lejlek i ngeshem ēapiten dhe ato mbi moēal duke uruar qe kotesia e perpelitjeve per pas-jete-lenie te salmoneve te mbaroje nje ore e me pare. Te gjallet nuk i prekin; shqyejne vetem ē'ka filluar te marre udhen e me te shumteve.
    Rruges per kthim makina eshte dendur vetem ne ere ftoi dhe une perpiqem te bej ca vend ne ajer dhe per mbartesin e shpirtit. Dua te blej nje qeske nga ato lajthite qe pashe kur erdhem. I lashe ē'kisha sjelle me vete ne moēal. Pjelloria e ketij vendi ku dhe krimbat nuk zvarriten nga dhjamosja me mbush mendjen se mot po te me bjere rruga aty parģ, krokodila-pjellat e mia do jene bere dhe vete prinder...

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Hello e dashur....!
    Te habitur ashtu sic jemi nga vorbulla e jetes, befas mbizoteron nje qetesi ne qenien time...nje qetesi qe me frikeson dhe qe me ngjall shume kujtime...! Mos valle vetem keto kane mbetur..? vetem kujtimet?Sa shume kohe kaluam bashke dhe sa pak e njohem njeri-tjetrin...I drejtome akuza absurde njeri-tjetrit dhe duket sikur jemi ne nje gare te cmendur duke pritur me padurim se kush do te therrmohet i pari...! Sa do te doja qe te iknim larg nga kjo bote e cmendur....larg larg aty ku askush nuk na arrin...!Por me sa duket ne jemi duke vrapuar me kahe te kunderta te habitur nga deshira per tu larguar nga kjo bote e lige dhe harrojme se cdo hap qe bejme na ndan me shume nga njeri-tjetri...Per cudine time sa me larg shkojme aq me qarte te shoh, aq me shume e ndjej mungesen tende, aq me shume te dua...Sa do te doja qe kete qetesi te frikshme qe mbizoteron tek une, ta prishje ti...
    ...

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    e enjte sot,
    ca ikin, ca vijne. ca duan me zor, ca duan me hater. cave u tregoj ate qe urrej nga vetja per arsye te pashtjelluara mire. ata ca edhe mbase me urrejne tani. ca s'me njohen asnjehere. ca i lexoj perdite ketu edhe per arsye te pashtjelluara mire nuk reagoj. ca ma marrin fjalen nga zemra. ca ma hedhin faren ne zemer. ca i dua aq shume per tu vene re hipokrizine. ca me zverdhin, ca me skuqin, ca me trembin. akoma e enjte...pak e lodhur tashme.

e cudtishme si me duket vetja kaq shume e ndryshuar me kujtoheshin plot nga keto te shkruarat ketu ... memorie per budalliqe sic thote mami ... e cuditshme ... lexon dicka qe ke shkruar ti e di qe e ke shkruar ti po thua si eshte e mundur jam une kjo ... mbase per mire mbase per keq ...

me mire te kisha vajt ne club me dashnorin se sa rri ketu kot duke pretenduar qe te bej esete e arit ... ija robte ... kur vjen kohe provimesh futem ne forum kurse me pare kur futesha ne forum se si me dukej ... me ishte bere sikur po u flisja atyre te shpise... ishalla nuk behet ***** kurvari se pastaj kush e duron ... para ca ditesh ishte e pire edhe une me keq se ai ... filloi gjemonte macen edhe me tha "macaaaaaa ... maca eshte per tu gjemu" edhe qepare po mendoja pse duhet te deal une perhere me mental cases ... kam arritur ne konkluzionin e arit me ndihmen e filozofise se bythes se keta tipat qe duken si cool degjojne muzike alternative etj etj karakteristika qe e mbyllin portretin, nuk jane gje vecse njerez qe kane nevoje per dashuri edhe qe duhet tu rritesh self-esteemin ... e mbi te gjitha bien ne dashuri si me magji ... nje **** afer meje sapo mbaroi se foluri me dashnorin amerikan qe e ka njoft ne chat ... i think she is a lesbian ... kurse masha ne mes te labit ku me vape ska se si te beje eshte me xhup me si tip leshi edhe me kapuc ... edhe ajo po flet me dashnorin ne amerike ... ija robte amerikes edhe dashnori im do iki atje ket vere ... if we still are together though ... pse arin nuk po flej nje perendi e di ...

tung
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

Perjashtuar Maska e {Princi}
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Buried Alive
    Postime
    266
    dal nga dera shtepise me pershendet cifuti qe kam komshi..shkoj te marr trenin w ai qe shet metrocard indian me nje njolle te kuqe ne balle...futem ne metro ma lu synin nje portorikene...
    ndaloj ne canal street.... shikoj vetem lekurverdhe....me duket vetja si mao tce tung...shkoj ne pun...ma ben njoni..selam alejqum..ket e maj men osht ai egjyptiani qe ka nji deli te cepi rruges..futen te dera hotelit ..nigjoj njonin..che passa amigo???
    shikoj drejt ..asnji..shikoj majtas edhe djathas hic..shikoj lart
    hic ..ul koken shof meksikanin e gjat 1 meter e 20 cm...qe puno tek ai laundry perballe...

ju do me pysni ku jetoj...ne nyc.............

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    I rrethuar me nje fortese ndjenjash per te qene i qete futesh ti Talente.Se si deperton as vet nuk e di,futesh brenda dhe loz si te duash,ben ca te duash,do te me thash nga brenda,te me marresh pastertine ta perziesh me ca pilla ta hedhesh me fund dhe te cmendesh.Vetem kjo gje te kenaq.Gjithmone me ndalon te shpreh ate qe dua.Syte e dikujt tjeter shprehin jete per mua,po ti nuk me le kohe ti them dhe kam frike se nuk do ja them dot kurre.Je gjithmon rrotull e futesh ne momentet me delikate thjesht je nje Talente....e poshter.
    Discover me like emptiness.......

E Vetmja lumturi ne kete moment eshte fakti qe jam gjalle, edhe pse ndihem sikur nuk egzistoj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Postime
    112
    Me ka mare malli per ty, dua te te rri prane te flas e te flas me ty, te degjoj zerin tend ndonse ndjej qe ai ze po shuhet nga dita ne dite, te te puth duart , por asgje nuk bej dot ne keto caste... , asgje vetem se po te bej te lotosh dhe ne momentet qe duhet te jesh i lumtur..
    Nuk e di a do te shoh me apo jo???

dita e fundit ne pune duke ndejt kot neper internet ... me duket se morra vesh kush eshte nickname i ri i devit ketu ne albasoul (fiksimi vazhdon) ... edhe 5 dite do iki po horoskopi me tha qe do kem probleme ne sferen profesionale edhe me autoritetet ... po edhe me sh. me duket se do ndahem ... horoskopi e thoshte edhe kete ... me duket se pasojat e semestrit qe kaloi do ndihen fuqishem ... shefja zbriti poshte ... veshet me rane rehat ... po vazhdoj te "punoj"

t'fala kusherires se pare me te pare qe keni
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    me ka marre malli,,,sa kot , ti nuk e di?!!! je larg
    LuM i RrEmByEr

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •