Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Kete po e pranoj si pergjigje.

Po thuaj sa te kemi keta njerez neper postet qeveritare qe mendojne per xhepat e tyre edhe jo per situaten ne Shqiperi keshtu ndodh.

Gjithsesi sdi cte shtoj me teper pasi akti i tyre ne Sarand me ka pelqyer por mbetet 1 rast i izoluar edhe nuk tregon bashkim kunder "Grekeve"
    Keto gjera behen ngadale..nese deri dje asnje nuk e kishte bere nje gjest kaq te hapur antigrek,ja qe sot u be. Neser mund te ndodhe qe ndonje grup ti veje bollanos
    e tja thyeje turinjte. Do skandalizohen 'demokratet' po ska rendesi.Qente te lehin,karvani ecen para.... Pasneser mund te ndodhe qe te bojkotohen mallrat greke e tu vihet takse e larte doganore per te mbrojtur mallin vendas e keshtu me radhe.

Nga shteti nuk e presim,por kur populli te kete rifituar ndjenjen e thelle antigreke edhe shteti nuk do kete nga t'ja mbaje,se karrigia do edhe vota popullore pervec lekeve te grekut apo bekimit te tij .
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Shume e vertet Hyj por pse duhet te angazhohet gjithmone populli ne rradhe te pare kur per keto provokime duhet te pergjigjen organet shteterore.

Personalisht jam ANTIGREK perjete edhe shpresoj si une te jene te gjithe Shqiptaret.

Sa per Embargo ndaj mallrave greke sma merr mendja te nodhi kurre por te pakten neve te bejme pjesen tone.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Thone te paret tane , greku s'behet mik!Zoti e ka fale per te qene i Lige !

Te largohet nga Shqiperia , personi qe e mbane flamurin grek tek steli i qenit dhe

kur marre urdher nga shefat e valvit neper qoshet e Shqiperis !
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 03-05-2008 më 14:12

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga A7777 Lexo Postimin
    Te largohet nga Shqiperia , personi qe e mbane flamurin grek tek steli i qenit dhe

kur marre urdher nga shefat e valvit neper qoshet e Shqiperis !
    Zollumet po vijne nga shqiptaret dhe jo nga greket....... po te vesh te mirat e te keqiat ne kandar, greqia ka ndimuar shume me teper se ka penguar. Aq vete sa rrojne ne greqi nuk rrojen ne te gjithe boten marre se bashku.
    Problemi jemi NE, ne e shesim prapanicen per nje suvllaqe, uzo, apo papastratos.
    Ne ndrojme fe e atdhe per nje cik perfitim material.
    70 % e popullsise u kthye ne muhamedan per te perfitu nga turqia..... te njejten gje jane duke bere sot per te perfitu nga greqia...... de zha vu.... apo jo??!!
    Para se te bejme te tjeret me faj, le te shifemi nje here ne pasqyre.... kush e di do na tmerroje fytyra jone.......

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga Breshka Lexo Postimin
    Zollumet po vijne nga shqiptaret dhe jo nga greket....... po te vesh te mirat e te keqiat ne kandar, greqia ka ndimuar shume me teper se ka penguar. Aq vete sa rrojne ne greqi nuk rrojen ne te gjithe boten marre se bashku.
    Problemi jemi NE, ne e shesim prapanicen per nje suvllaqe, uzo, apo papastratos.
    Ne ndrojme fe e atdhe per nje cik perfitim material.
    70 % e popullsise u kthye ne muhamedan per te perfitu nga turqia..... te njejten gje jane duke bere sot per te perfitu nga greqia...... de zha vu.... apo jo??!!Para se te bejme te tjeret me faj, le te shifemi nje here ne pasqyre.... kush e di do na tmerroje fytyra jone.......
    Jam shume dakort ! Eshte e vertete, qe Greqia nuk na ka shume faj.Por nuk jam dakort me ate se shqiptaret u kthyen ne muhamedane per te perfituar nga Turqia.Te merkuren ne nje emision tek Klani mbi vendosjen e islamit ne Shqiperi, historiani Pellumb Xhufi e shpjegoi me fakte, se Shqiperia duke qene kufiri perendimor i Perandorise Osmane dhe fillimi apo fundi i rruges Egnatia beri qe shume njerez nga Perandoria Osmane te vendosen ketu.Nga kjo ane qendrojme me mire me Greqine ,sepse martesat midis grekeve dhe shqiptareve me duken ne numer mjaft te vogel.

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Qerim Lexo Postimin
    Jam shume dakort ! Eshte e vertete, qe Greqia nuk na ka shume faj.Por nuk jam dakort me ate se shqiptaret u kthyen ne muhamedane per te perfituar nga Turqia.Te merkuren ne nje emision tek Klani mbi vendosjen e islamit ne Shqiperi, historiani Pellumb Xhufi e shpjegoi me fakte, se Shqiperia duke qene kufiri perendimor i Perandorise Osmane dhe fillimi apo fundi i rruges Egnatia beri qe shume njerez nga Perandoria Osmane te vendosen ketu.Nga kjo ane qendrojme me mire me Greqine ,sepse martesat midis grekeve dhe shqiptareve me duken ne numer mjaft te vogel.
    D.m.th jemi turq?? Si ta kuptoj kete variant te Xhufit (qe se kam idene se kush eshte).... n.q.s nuk jemi turq athere jemi kthyer VETEM per arsye te ulta materiale.
    Te lutem mos me thuaj qe shqiptaret vune kristianizmin ne nje ane dhe islamin ne anen tjeter, i peshuan dhe vendosen te braktisin kristjanizmin dhe te jipen me "dashuri" te plote islamizmit!!!!!!!!!
    Perfitimi kjo ka qene dhe eshte ne mendjen tone, c'mimi nuk ka rendesi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-04-2008
    Postime
    6

Talking Nuk Zbehet Lavirja Per Nji Te Share E Te Vrare

Citim Postuar më parë nga Qerim Lexo Postimin
    Nje pyetje kam dhe une :

-Te djegesh dhe te perdhunosh flamurin e nje vendi te BE-se, a do te thote valle se je anti-europian dhe ke cenuar vete BE-ne ?
    Une as qe me vret ajo per be-ne,po si ta bashkojme Rinien Shqipetare te mbare Lobit ,dhe tju tregojme grekut dhe te gjithe Shovinizmit Pano-slav, dhe Janatullosit plak,se ska nevoje ta lus Shqipetari zotin ne gjuhen Greke!se nuk na kupton lutjen,po ne duhet ti tregojm se ku e ka vendin dhe kufirin Greku, se dhashte Zoti ,qe Qamerine ta qlirojme e ta kthenim aty ku e fali Zoti qe spo na kupton mr shekuj duke ju lutur me Janatulloset ne Greqisht,po te ngrisim vetedijen kombetare,dhe ti ushtrojme gjeneratat e reja se si ta lusin Zotin,ne gjuhen Shqipe, dhe ta mbrojne Memedhene e ti rikthejna tokat e humbura,e te vdesim kryelarte si qe i ka hije Shqipetarit.
    E sa per Europen ajo ashte nji lavire qe ja kthen ****** ati te fortit!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Digjet flamuri Grek në Sarandë!
    Nga flory80 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:39
  2. Flamuri i Dardanisë mungon në festimet e 28 nëntorit në Kosovë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 19:34
  3. Digjet jahti në det, shpëtojnë 4 polakët në Sarandë
    Nga atdhetari81 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 04:02
  4. Si u hoq ylli i komunisteve nga flamuri i shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 18:49
  5. Digjet dhe griset flamuri shqiptar
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 11-04-2005, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •