Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    Gjeneral, pse kujton ti se djegia e nje flamuri tregon nacionalizem? Perkundrazi, tregon injorance. Dhe brezi i ri qenka vertet per t'i qare hallin.

Ajo qe tregon nacionalizem eshte shfrytezimi i dijes dhe i fuqive mendore (arsyes) per te treguar nje shembull te mire te kombit tend. Per shembull, duhet te shfrytezosh dijet dhe faktet historike per te hedhur poshte propagandat greke antishqiptare, me te cilat njihet edhe bota. Atehere ti, ne vend qe te djegesh flamuj, me mire fillo t'i shpalosesh botes kombin tend. Djegia e flamurit tregon prapambetje, jo nacionalizem, o komandant.
    Ekziston këtu një problem që dija dhe faktet tona dallojnë nga "dija" dhe "faktet" e grekëve.
    Ne vetëm tani kemi filluar të kemi mundësi ti tregojmë botës për historinë e kombit tonë dhe për trojet tona. E si duket pikërisht këto fakte po ju pengojnë grekofilëve në Shqipëri.
    Ndërsa djegja e flamurit tregon reagim ndaj provokimeve dhe jo prapambetje siq e quan ti.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Bravo dhe une ju them ateher kur ati m.... i hiqet koka po me qfar te drejte ai pretendon se Himara a greke sa njeri ne mesin e tyre do vra . Po duhet edhe naj grek me kall , kurse ju qe i mbroni ata mos i mbroni se beheni pjese e tyre andaj kujdes , ne shqiptaret do ta mbrojm qdo pellembe te tokes sone .
    KOSOVA E MADHE

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    Gjeneral, pse kujton ti se djegia e nje flamuri tregon nacionalizem? Perkundrazi, tregon injorance. Dhe brezi i ri qenka vertet per t'i qare hallin.

Ajo qe tregon nacionalizem eshte shfrytezimi i dijes dhe i fuqive mendore (arsyes) per te treguar nje shembull te mire te kombit tend. Per shembull, duhet te shfrytezosh dijet dhe faktet historike per te hedhur poshte propagandat greke antishqiptare, me te cilat njihet edhe bota. Atehere ti, ne vend qe te djegesh flamuj, me mire fillo t'i shpalosesh botes kombin tend. Djegia e flamurit tregon prapambetje, jo nacionalizem, o komandant.
    Tregon nacionalizem sepse eshte spontane e vjen nga nje moshe prej te ciles nuk pritet urtesia po zjarri,pasioni... Ajo moshe e ka nga zoti ti vleresoje gjerat e nisur nga pasioni,prandaj eshte edhe gjest pastriotik,se ne menyre pasionale u shprehen ndjenjat antigreke...

Pastaj eshte detyra e atij 40 vjecarit qe ka studiuar 20 e kusur vjet,ti tregoje botes se kush eshte kombi i tij.
    20 vjecari ka per detyre te tregoje instiktin,pasionin e forcen e ata djemte kete e treguan.
    Nuk po shohim qe 40 vjecaret tane jane ne nivelin patriotik te 20 vjecareve....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ajo qe tregon nacionalizem eshte shfrytezimi i dijes dhe i fuqive mendore (arsyes) per te treguar nje shembull te mire te kombit tend.
    Plako trego ti diturinë tënde duke i kthyer bythën bizantinit.

Ata djemtë e zgjodhën rrugën e kundërt, treguan mos-nënshtrim. Më vije keq çfarë tru shpërlarje i keni bërë vetes me këto përrallat demokratike e paqësore.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Duhet te njihesh me mire me veprat e rilindaseve tane, sepse qenke nje kokerr mediokri.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga zulullandi Lexo Postimin
    Kush e hoqi postimin e peshkaqenit ....?
    Temen e pastrova une. Meqe timotheo u perjashtua per teori marramendase qe s'ia kemi as ngene te merremi me to (te pakten ne kete teme) atehere dhe replikat ne lidhje me llogjet e tij (qe nuk di as 100 fjale te pastra ne shqip) u hoqen.

Bisede te mbare .

PS: Per temen, i bashkangjitem mendimit te Dr. Rieux apo ndonje tjetri ketu.

thundercloud Maska e eris1979
    Anëtarësuar
    29-05-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    87
    Nuk mund te them se eshte akt i bukur, personalisht jam kunder ketyre akteve, simbolet duhen respektuar. Dhe ne duhet t'i respektojme simbolet greke ne te njejten mase qe respektojne dhe greket simbolet tona, as me shume, as me pak. Duhet t'i respektojme sipas parimit sy per sy dhe dhembe per dhembe.
    I came so far for beauty
    I left so much behind

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Temen e pastrova une. Meqe timotheo u perjashtua per teori marramendase qe s'ia kemi as ngene te merremi me to (te pakten ne kete teme) atehere dhe replikat ne lidhje me llogjet e tij (qe nuk di as 100 fjale te pastra ne shqip) u hoqen.

Bisede te mbare .

PS: Per temen, i bashkangjitem mendimit te Dr. Rieux apo ndonje tjetri ketu.
    Mirë qé ta çoshe atë postim në ndonjë temë gjuhësore, gjynaf që të humbi.

Nëse e ke ruajtur, dërgoje aty ku e ka venin.

Tung
    Life's too short to remove USB safely.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Nuk na nevojiten fare kto ngaterresa mes etnive ne Shqiperi.

Le te jetojme sic kemi jetu deri tashi ne paqe, harmoni dhe ne nje shtet te lire ku mendja ka arsyetu me pare se krahet....

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Eshte zhvilluar me te vertete kjo ngjarje?

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Digjet flamuri Grek në Sarandë!
    Nga flory80 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:39
  2. Flamuri i Dardanisë mungon në festimet e 28 nëntorit në Kosovë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 19:34
  3. Digjet jahti në det, shpëtojnë 4 polakët në Sarandë
    Nga atdhetari81 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 04:02
  4. Si u hoq ylli i komunisteve nga flamuri i shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 18:49
  5. Digjet dhe griset flamuri shqiptar
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 11-04-2005, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •