Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 77
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Qerim Lexo Postimin
    Une mendoj se s`ka pasur asnje djegie flamuri grek ne Sarande, por eshte vetem nje trillim i TopChannel.TCH per tu dukur nje kanal gjasme patriot dhe per te terhequr teleshikuesit sajon lloj lloj gjera te paqena.
    Pse, çka mendon ti, se në Sarandë dhe në Himarë nuk paska shqiptar që e djegin flamurin e grekut a ?
    Pra unë besoj se ata e kanë djegur atë flamur dhe të gjithë ata që e ndjejnë veten shqiptar e kanë djegur së bashku me ata djemë. E ndërsa të tjerët që mendojnë ndryshe përpos që dijnë të flasin shqip nuk kanë ndjenja shqiptari që nënkupton se ata nuk na duhen as në Shqipëri e as në trojet tjera të shqiptarëve.
    Por e kam vetëm një pyetje. A ta merr mendja se grekët do ti pranojnë të tillët për grekër vetëm se disa nga ta e shesin nacionalitetin e tyre shqiptar për eurot e grekut ? Grekët e dijnë se nëse ata e gjejnë një nacionalitet me përfitime më të mëdha materiale ata do ta ndërrojnë prap ate. Po vetja nuk shitet more.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Pse, çka mendon ti, se në Sarandë dhe në Himarë nuk paska shqiptar që e djegin flamurin e grekut a ?
    Pra unë besoj se ata e kanë djegur atë flamur dhe të gjithë ata që e ndjejnë veten shqiptar e kanë djegur së bashku me ata djemë. E ndërsa të tjerët që mendojnë ndryshe përpos që dijnë të flasin shqip nuk kanë ndjenja shqiptari që nënkupton se ata nuk na duhen as në Shqipëri e as në trojet tjera të shqiptarëve.
    Por e kam vetëm një pyetje. A ta merr mendja se grekët do ti pranojnë të tillët për grekër vetëm se disa nga ta e shesin nacionalitetin e tyre shqiptar për eurot e grekut ? Grekët e dijnë se nëse ata e gjejnë një nacionalitet me përfitime më të mëdha materiale ata do ta ndërrojnë prap ate. Po vetja nuk shitet more.
    Then me shkurt , jevgjit e kan cmimin me te larte , kto "tanet" po shiten shum lire.
    Rasti me i thjesht me romet e Kosoves , te cilet kur ishte Serbia e fort , ata luftonin krah per krah me serbet , tash kur Kosova e fitoj pavarsin , aaaa ne sjemi rom , ne jemi shqiptar .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Titulli i temës më duket gabim. Ish dashur të jetë: A besoni se është djegur flamuri grek në Sarandë?? Mundësisht dhe një sondazh, të shikojmë sa kah po anon turma.

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Ama vetem flamurin paskan djeg ? un thash se do kishin djeg nai grek , do isha ba tap nga gezimi .
    Jufka ime ...

Nuk ekziston ndonje vidjo nga djegja e flamurit?

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk ekziston ndonje vidjo nga djegja e flamurit?
    Absolutisht Jo.Bile edhe ato pak sekonda qe transmetoi TCH, dukeshin qarte qe ishin te montuara, dhe nuk dukej asnje fytyre, jo me emra personash.E kunderta ishte video-ja ne Himare ku njerezit nuk druheshin te dilnin para kamerave, me ciltersi dhe vendosmeri.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Absolutisht Jo.Bile edhe ato pak sekonda qe transmetoi TCH, dukeshin qarte qe ishin te montuara
    Shkencëtarët e kanë vërtetu se kur dikujt i duket filmi i montuar, me gjasë është nën ndikimin e drogave.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    e mo mire ja kan bere sa na kan bere ato neve nuk harroen athere mos ta harrojn dhe ato ket gje...........

i/e regjistruar Maska e alpost
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Vendndodhja
    sarande
    Postime
    73
    flamurin grek duhet ta largojne fare nga himara jone
    yep

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    qka lyp flamuri grek ne shqiperi.ai duhet te lejohet vetem ne ambasaden greke.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Digjet flamuri Grek në Sarandë!
    Nga flory80 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:39
  2. Flamuri i Dardanisë mungon në festimet e 28 nëntorit në Kosovë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 19:34
  3. Digjet jahti në det, shpëtojnë 4 polakët në Sarandë
    Nga atdhetari81 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 04:02
  4. Si u hoq ylli i komunisteve nga flamuri i shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 18:49
  5. Digjet dhe griset flamuri shqiptar
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 11-04-2005, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •