Unë nuk kuptova diçka nga kjo histori dhe kam disa pyetje të cilat besoj se do ngelen të papërgjigjura...
1. Ku e gjetën këta trima flamurin grek dhe e dogjën?
2. Ka dyqane në Sarandë që shesin flamuj grekë? Për ç'arsye? Greqia nuk është Amerikë që të gjenden lehtë, biles në Shqipëri, flamujt e saj.
3. E kanë blerë në Greqi? Në qoftë se është blerë në Greqi, atëherë kjo tregon paramendim. Pra flamuri u ble vetëm për tu djegur.
4. E qepën vetë, bashkë me ndonjë Marigo? Sa lek harxhuan? Kishte 9 viza flamuri?
5. A mendojnë se Greqia është superfuqi (pasi sidomos superfuqive u digjen flamujt në këtë mënyrë, shih ShBA-së, Izraelit etj)?
6. Mos vallë ata trimat bënin pjesë në ndonjë grup mistik-heretik dhe djegja e flamurit grek nuk ishte gjë tjetër veçse një proçes ceremonial si djegja e kryqit nga KKK?
7. Mos ka qënë flamuri i Kubës dhe u ngatërruan?
8. Të gjitha më sipër?
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
sic e thashe dhe me siper, ata trimat priten nje jave te tere per tu indinjuar ne nje nga kafenete e Sarandes.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Ku e shikon ti pergjigjen e merituar ndaj acarimit grek ne kete mes?Sepse u dogj 1 Flamur edhe kjo ishte kunderpergjigja????
Pergjigje quhet te denosh te gjithe pjesemarresit e ngjarjeve ne Himar me Bollano ne krye pasi jane ata qe marrin iniciativa duke qene te vetdijshem qe nuk ka per tu ndodhur gje.
Pergjigje te merituar quan ti djegjen e 1 Cope lecke pavaresisht nga boja qe kishte siper saj????
Kur po te shikosh pak me mire se cfare ndodh ne Himar arrin te kuptosh se ajo eshte gjeja me minimale qe mund te behej.
Ju lumte atyre Himarjoteve qe arrijne ne keto pika pasi ska shtet.
Nuk i referohem asaj apo kesaj qeverie por po flas per pushtetaret qe ngrohin karriget edhe mbushin xhepat duke pasur perpara problematika te tilla.
Poshte Greket.Poshte Greket.Poshte Greket.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Lajmi shume i gezuar, jo te digjet!por te debohen te gjithe Greket,dhe Grekofilet,nga viset tona ILIRE , dhe te nisemi sa me shpejt per ta mare Qamerine tone te bukur. I LUMTE ATIJ QE E DOGJI.
Plagen duhet me e pastruar me alkohol edhe pse shkakton djegje te madhe por ne fund plaga sherohet,e dini pse?... Bene pastrimin e mikrobeve.
Krijoni Kontakt