Vajza 12 vjecare kerkon ndihme pasi eshte martuar me force dhe ka perjetuar tmer njekohesisht.
Ngjarja ndodhen ne Afganistan.
.
Tmerr !
Vajza 12 vjecare kerkon ndihme pasi eshte martuar me force dhe ka perjetuar tmer njekohesisht.
Ngjarja ndodhen ne Afganistan.
.
Tmerr !
gjynah e shkreta.
Sa kafshe behet mashkulli ndonjehere
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Keto jane zakone te nje shtrese shoqerore, e te nje mentaliteti qe shkel me kembe qenien njerezore, te drejtat e saja ne teresi.
Per keto fenomene kafsherore duhet ti vere gishtin kokes njerezia, e jo te bertasi allah allah, pa piken e lidhjes.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
zakone te poshtra,te nje vendi mizerabel,ku ata i bazojne
kto gjera ne shkrimet fetare,vete profeti i tyre(sic e thone shkrimet e tyre islamike)ishte martuar me 6 vjecare.
me vjen shume keq per ate vajzen e vogel 12 vjece,me ato qe i ben ai kafsha........te martohesh me nje 12 vjeēe ky eshte kulmi i kafsherise,ata nuk jane me njerez.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
S'kane per te hec ndonjehere kta.Ata ashtu kane per te ngelur perhere.Nuk e njohin tolerancen dhe buon sensin fare.Po nuk i moderuan ekstremizmat fetare,ata kshu do ngelin dhe pas 200 vjetesh.
Mua me duket me teper si dicka kulturore sesa diēka fetare. Keto njerez jane te pazhvilluar, kapen tek feja per te arsyetuar barbarizmat e tyre. Shumica e njerezve te fese si ne Bibel, ashtu dhe ne Kur'an jane martuar me minorene, ceshtja eshte qe keto budallenjte nga mungesa e zhvillimit intelektual vazhdojne t'i vene ne praktike.
Plus kjo me duket si pjese e popullsise jevge.
Sidoqofte te dhemb shpirti kur sheh raste te tilla.
Kam vetem nje limit: qiellin!
seriozishte nese edhe qito sene legalizohen atehere une sdi mo qfar e keqe ka mbet pa u legalizu.
E njihni ate barzaleten e elefantit me mizen?? kaq tru ka dhe ajo popullsi atje po mjere femrat(femij) e shkrete.
Cka nuk ndegjon njeriu, fajet i ka mentaliteti i ulet i njerezve te kesaj ane, te poshter dhe te pa shpirt, ske cka i quan tjeter!!
Sui generis
shum e vertet....
une bisedoj me nji vajz shqiptare e re 16 e gjysem e kan martu prindet kinse me ba rehat ne angli ajo iku nga burri e tash jeton ne shoqaten e femrave te rrahura ....(si ka dal ne at mosh ajo ???) me pare e tani me ba per spital epin shembull ne angli shqiptaret...babait po qan por ska mundesi te shkon ai thot mendova ta bej rehat mos te ma kindapojn .....zdi qka te bejm me vajza thot ai...as pare as shkoll ...as punź...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt