ti shqiperi me jep nder
me jep emrin SHQIPETAR
zemren ti ma gatove
plot me deshire dhe zjarr
ti shqiperi me jep nder
me jep emrin SHQIPETAR
zemren ti ma gatove
plot me deshire dhe zjarr
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Se pari duhet te thuash qe je krenar qe je shqiptar , e per fen e besimin ketu s'te pyt askush , jan tema te caktura ku mundesh mu pergjigje , kur ke linde ke linde bebe as nuk te ka shkrujt ne ball a je musliman a je katolik , po kur te kan shkrujt ne kumun te kan shkrujt shqiptar![]()
hahaha me mire te bjen te folesh kosovaeēe, se mos po e han dajakun per nje fjal .nje familje nga shqip... shkon ne ks.... dhe pasi han dark musafiri i lodhor i thot a poma jep nje qik vend se du me fjet ! i zoti i shtepis i thot a edhe qik po lyp met pru ktu e me fjet a? dhe kerset dajaku hahahahaaaaa
he cfar pytje , apo ngatrrove personin hahaaa
te fala cuni: p
Po,jam teper krenar,sepse i takoj popullit me kozmopolit te botes! Po,po se jetojme ne shtate shtete si popull domicil ...! Jam krenar,sepse ne qytetin tim bashkeatdhetaret e mi,komunikojne teper mire,turqisht,anglisht e qe besa disa kane filluar te mesojne edhe shqip... Jam teper krenar,se per te kaluar ne shtetin tim ame,me duhet te majmunosem disa here me radhe duke mbushur formular e skedar me laps dore... Jam teper krenar,se... jetoj ne vendin me te cilin te gjithe me thone se duhet te krenohem edhe kur s`ka rryme me nga kater ore,edhe kur nuk kemi as uje lumi me dite te tera...Po,po jam teper krenar kur te tjeret me caktojne kufijt,flamurin,gjuhen,hymnin ,emrat e qyteteve...S`terkrenar,kur bashkeatdhetaret tane nderrojne kombesine per nje vend pune,leje azili etj. etj.
Si thoni ? A na mjafton sa fillim...!
ta bej nje pyetje..
ti historine e shqiperise e din apo jo????
nuk duhet te harrosh historine tende se do harrosh kush je!!!!
me sa di une ne shqiperi para se te vinin turqit ishin te gjithe katolik.por e leme kete pune.nuk mund te thuash qe se pari je muslymane.ajo eshte nje menyre besimi sic e kemi ne katoliket apo edhe ortodokset.
jemi te gjithe shqiptare!!!
e urrej ekstremizmin e njerezve.dhe ti je nje nga ata.
harrova te te them dicka.
ne shqiptaret nuk e kemi perdorur kurre shprehjen es-selamu alejkum
ate e perdorin vetem arabet.keshtu qe te pakten pershendet ne shqip.nuk te kerkojme shume,gjithmone nqs je shqiptare.
Krijoni Kontakt