Jo nuk jam dhe aq, se nuk ka ngel me asgje per tu krenuar, na rrofte patriotizmi me llafe thuaj se me vepra ja kemi bere m... .
Jo nuk jam dhe aq, se nuk ka ngel me asgje per tu krenuar, na rrofte patriotizmi me llafe thuaj se me vepra ja kemi bere m... .
as une kurrefar krenarie nuk kam. Bile, bile me thane te drejten edhe pak shpres me ka mbet' per ket moralitet-krenarie-te rrejshme, qe na kishin sosur gjithnje.......
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Po jam .C'me duhet mua se c'far bejne kriminelet ,mafiozet.Une ruaj moralin tim ,dinjitetin ,traditen tone.Nuk kam turpin me te vogel te them jam shqiptare .
PROUD TO BE ALBANIAN !!!!
Jemi pertoke se kemi ndyrsira qe na kane udhehequr dhe udheheqin ,ikin e vijne vec per karrige,pasurohen me pislleqet qe bejne dhe nuk pyesin per popullin, vendin .Paskamja ,vuajtja ku nuk te con .Bota po na merr neper kembe,Biles po mundohet ti harrojme dhe emrin apo krenarine e nje populli nga me te lashtet .
Nejse ..
po jam krenar qe jam shqipetar
Verdh E Blu 4ever
Krenare ??????
Mah... kjo fjal me ben shum konfuze!
Per cfar te jem krenafe kur s'jam atje?
Per cfar te jeni ju kur thoni ''dua te iki, te dal nga Shqiperia se ketu nuk shtyhet''?
Do te isha krenare nese kisha lindur ne nje vend qe nuk do me duhej ta braktisja.
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krenar Qe Jam Shqiptar
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Ajo Puqulina e vogėl, do bėnte mirė tė shkruante tek ndonjė temė pėr Kėsulkuqen sepse edhe shtazėt qė janė shtazė ndjehen mirė pėr atė qė janė ani pse e dinė qė Njeriu mundet t'ua merr jetėn kur tė donė!
Shqiptari edhe kur ėshtė nė vendlindje edhe kur ėshtė jashtė vendlindjes e ndjenė vetėn mirė gjithnjė dhe deri nė atė masė qė para tė gjithėve prezentohet si SHqiptarė!
nĖSE DUHET TĖ THEM PĖR VETEN TIME NDJEHEM JO KRENAR POR SHUMĖ - SHUMĖ KRENAR ME TĖ QENIT TIM SHQIPTARĖ!
Krijoni Kontakt