Close
Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 215
    SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Kjo duhej bere me sondazh

1. A jam krenar qe kam shqiptar?

JO. Pse?

I) Shqiperia eshte nje nder shtetet me te korroptuara ne bote ku krahasomi me Nigerine, Xhibutin e me the te thashe. Krahasomi me vende ku njerezit jetojne ne shtepi me balte, ku nuk ka kanalizime, e te tjera.

II) Ku ligji dhe drejtesia jane me me te fortin dhe me ate qe ka para me shume.

III) Ku njerezit presin dhe enderrojne qe Shqiperia do ndryshoje. Kane kaluar plot 18 vjet nga pluralizmi dhe ne Shqiperi gjerat jane keq e mos me keq.

IV) Shpresa e njerezve qe jetojne ne Shqiperi eshte te marrin ndonje lek nga ata te aferm qe kane jashte.

V) Shqiperia eshte vendi ku studentet (RINIA) e ardhmja e vendit eshte larguar, largohet, dhe do te vazhdoje te largohet me ritme alarmante. Si do te kete te ardhme nje vend ku 100 veta shkojne dhe 20 kthehen (bile me pak se 20 mendoj une).

VI) Ku eshte krenaria e te qenit shqiptar kur ke qene DOKTOR, AVOKAT, INXHINIER dhe lan pjata, tenxhere, apo ben sanduice.

2. A them qe jam shqiptar?

PO. Fatkeqesisht kombesine nuk e nderron dot mgjse mund te marresh pashaporte kineze, amerikane a italiane.

FATKEQESIA me e madhe per Shqiperine eshte fakti se tere patriotet dhe atyre qe iu digjet b*tha per Shqiperine nuk jetojne ne Shqiperi. Eshte e lehte te jesh krenar kur nuk vuan ose kur nuk e di si eshte te mos gjesh dot pune per te bere leka. Leka qe te duhen per te paguar ushqime, uje, drita dhe ilace. Eshte kollaj te jesh krenar kur vete ne doktori dhe nuk te prek njeri me dore po mos luajte lekat. Eshte kollaj te jesh krenar kur per te marre 10 ne fizike duhet te besh kurs privat me mesuesin ose mesuesen. Krenar te shikosh Ambasadorin shqiptar ne amerike te gagaxhitet para nje grupi me studenta ne BYU ( Brigham Young University). Nje prezantim me te mire per Shqiperine e ben nje student amerikan ( i nivelit mesatar me 5-6 ) ne gjimnaz se ambasadori qe eshte lindur dhe ka jetuar ne Shqiperi per me shume se 40 vjet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Isomer937 : 25-04-2008 mė 13:13
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    E the o Isomer937.... po kujt ja the....
    Populli thote dhe ate tjetren: dhe dhi e zgjebur, dhe bishitn perpjete
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Te gjithe jemi shqiptare

Citim Postuar mė parė nga Damastioni Lexo Postimin

Kėshtu qė mos mendo se krejt Shqipėria apo Kosovä ėshtė e zhytur aq thellė nė krim. Dhe asnjėherė, asnjėherė nuk jam penduar qė jam kthyer nė Prishtinė. Tė ardhurat nuk janė sikur nė Gjermani por kėtu jam i lumtur, dhe jam i lumtur qė jam shqiptar. Kudo ku tė jetojsh je i huaj ndėrsa nė vendin tėnd frymon shqip, don shqip, je shqip.
    Ka nje ndryshim te madh mes Kosovareve dhe Shqiptareve.

Kosovaret iken nga e keqja nga Kosova (nga Serbi) dhe te gjithe jane gati te kthehen dhe ti je nje shembull konkret. Me largimin e serbit dhe shpalljen e pavaresise te gjithe kosavaret ose mbi 60-70 % do kthehen serish ne Kosove. E njejta nuk vlen per Shqiperine. Armiku i shqiptarit ne Shqiperi eshte vete shqiptari.

Shqiptaret kane ikur, iken dhe vazhdojne te ikin pas viteve 90 se ne Shqiperi nuk ka nje te ardhme. Nuk ka te ardhme se nuk te le krimi, korrupsioni, mungesa e infrastruktures dhe dembeleku qe ka zene mbi gjysme e shqiptareve qe kalojne ditet nga mengjesi ne darke ne klub.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar mė parė nga Isomer937 Lexo Postimin

JO. Pse?

I) Shqiperia eshte nje nder shtetet me te korroptuara ne bote ku krahasomi me Nigerine, Xhibutin e me the te thashe. Krahasomi me vende ku njerezit jetojne ne shtepi me balte, ku nuk ka kanalizime, e te tjera.

III) Ku njerezit presin dhe enderrojne qe Shqiperia do ndryshoje. Kane kaluar plot 18 vjet nga pluralizmi dhe ne Shqiperi gjerat jane keq e mos me keq.

IV) Shpresa e njerezve qe jetojne ne Shqiperi eshte te marrin ndonje lek nga ata te aferm qe kane jashte.

V) Shqiperia eshte vendi ku studentet (RINIA) e ardhmja e vendit eshte larguar, largohet, dhe do te vazhdoje te largohet me ritme alarmante. Si do te kete te ardhme nje vend ku 100 veta shkojne dhe 20 kthehen (bile me pak se 20 mendoj une).

VI) Ku eshte krenaria e te qenit shqiptar kur ke qene DOKTOR, AVOKAT, INXHINIER dhe lan pjata, tenxhere, apo ben sanduice.

PO. Fatkeqesisht kombesine nuk e nderron dot mgjse mund te marresh pashaporte kineze, amerikane a italiane.

FATKEQESIA me e madhe per Shqiperine eshte fakti se tere patriotet dhe atyre qe iu digjet b*tha per Shqiperine nuk jetojne ne Shqiperi. Eshte e lehte te jesh krenar kur nuk vuan ose kur nuk e di si eshte te mos gjesh dot pune per te bere leka. Leka qe te duhen per te paguar ushqime, uje, drita dhe ilace. Eshte kollaj te jesh krenar kur vete ne doktori dhe nuk te prek njeri me dore po mos luajte lekat. Eshte kollaj te jesh krenar kur per te marre 10 ne fizike duhet te besh kurs privat me mesuesin ose mesuesen. Krenar te shikosh Ambasadorin shqiptar ne amerike te gagaxhitet para nje grupi me studenta ne BYU ( Brigham Young University). Nje prezantim me te mire per Shqiperine e ben nje student amerikan ( i nivelit mesatar me 5-6 ) ne gjimnaz se ambasadori qe eshte lindur dhe ka jetuar ne Shqiperi per me shume se 40 vjet.
    Ta mbeshtes mendimin me duar e me kembe, isomer e ke nickun por polimer i ke mendimet
    Komplimente
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 25-04-2008 mė 13:36

Ka nje ndryshim te madh mes Kosovareve dhe Shqiptareve.

Kosovaret iken nga e keqja nga Kosova (nga Serbi) dhe te gjithe jane gati te kthehen dhe ti je nje shembull konkret. Me largimin e serbit dhe shpalljen e pavaresise te gjithe kosavaret ose mbi 60-70 % do kthehen serish ne Kosove. E njejta nuk vlen per Shqiperine. Armiku i shqiptarit ne Shqiperi eshte vete shqiptari.

Shqiptaret kane ikur, iken dhe vazhdojne te ikin pas viteve 90 se ne Shqiperi nuk ka nje te ardhme. Nuk ka te ardhme se nuk te le krimi, korrupsioni, mungesa e infrastruktures dhe dembeleku qe ka zene mbi gjysme e shqiptareve qe kalojne ditet nga mengjesi ne darke ne klub.
    E ke gabim. Si ata shqiptarė dhe kosovarė qė kanė ngritur jetė jashtė, nuk kthehen mė nė pėrgjithėsi. Tė gjithė nga halli janė larguar.

JO. Pse?

100% dakort me kėtė. Sidomos me paragrafin e fundit sepse shpesh herė kėtu dalin disa superpatriota qė zihen kush tė duket mė shumė se tjetri, po te gjithė janė rehat dhe prandaj u shkon mendja tė flasin pėr patriotizma.

Besoj se shumica kur flasin me tė huaj mundohen tė paraqesin gjėra sa mė pozitive pėr Shqipėrinė. Mundohemi tė tregojmė historinė tonė, emra shqiptarė qė njihen nė botė apo gjėra tė tjera tė kėtij lloji. Dhe ėshtė normale se nuk ėshtė gjė e keqe qė tė mundohesh tė ngresh emrin e vendit tėnd.

Por ama duhet te jemi tė sinqertė me veten dhe me njėri tjetrin kėtu apo kudo qoftė qė nuk kemi shumė gjėra me tė cilat mund tė mburremi.

The chocolate guy Maska e Snickers
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    117
    Perderisa kemi gjak Shqipetari normale qe jemi krenar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Vendndodhja
    junik
    Postime
    42
    po nejse nuk di qka me te thone

shqiptaret kan qene 1000 vjet krishter deri sa ka ardhrur barbari turko-musliman

shqiptaret e kan hup kulturen dhe fejen te vertete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Vendndodhja
    junik
    Postime
    42
    per pytjen

jam shume krenar qe jam shqipetar

Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •