Close
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 215
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2008
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga rovip Lexo Postimin
    SADO QE TE NDEROSH QYTETarin ngelesh gjithmon shqiptare...
    kush ka pakes mend e kupton...
    FAKTI QE NJEREZIT TANE TE MEDHENJ SKENDERBE,NOLI,TEREZA,PASKO VASO...E SE DO TE MUND TA FSHININ KETE FAKT PERKUNDRAZI E KANE THEKSUAR...
    KUJTOJ ME PRULJE MADRE TEREZEN QE NE TESTAMENTIN E SAJ KA SHKRUAR;
    QYTETARIN INDIANE,NGA GJAKU SHQIPTARE,SHPIRTERISHT E KRISHTIT...
    peronalisht sme shqeteson fakti per qytetarin kushdo qe e ndryshon ka problemet e veta ...por ne fund te fundit ngelet i gjakut tone....
    sa do te doja qe ata bukeshkalet te mos ishin tanet ,po ja qe natyra ste ndryshon...
    Une per veten time jam krenar qe jam Shqiptar dhe nuk e mshef aspak edhe per te miren edhe per te keqen.Sepse edhe tjera shtete kan hajdut ,prostitucion siq e ceku dikush me siper ,perkunder kesaj jemi populli me tradit dhe kultur shum te pasur dhe shum te ndishum si per familje ashtu edhe per atedhe...jam krenar qe kemi Histori te mahitshme ,kemi aq shum gjera sa nuk mjaftoj ti shkruaj!

Nuk ndihem krenar kur ky siper me ma shkruan aty "MADER TEREZA" kjo usht injoranc ndaj kombit te vet sepse ne rend te pare nuk e flet gjuhen shqipe ,duke ditur se emri sakte eshte "NENA TEREZ"

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Fale zotit na ka bere nana ne token e shtrenjte shqiptare dhe kur te me pyesin nuk do i them si ca Albaneze Por Shqipe dhe Shqipitar i rende fare
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jam shqiptare dhe mire me kaq.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Si mos te jemi krenar gjith at histori qe e kemi dhe gjith ky popull i madh qe jemi.
    Kur i shoh disa popuj qe jam nje tuf njerzish , pa histori , pa shtet , por jan krenar , pse mos te jemi ne ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    un di, qe te jesh krenar do te thote qe ke bere dicka te mire, te dobishme ne cdo aspekt te jetes, te jesh i fuqishem si shtet e te te mos marri asnje neper kembe, un ndiem krenar per veten time, jo si shqiptar
    tamom e ke shkrujt...

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    JAM KRENAR SE JAM SHQIPTARĖ!

Tė gjithė ata qė njohin popuj tjerė , besoj se jan bindur se ėshtė krenari tė jesh shqiptarė.

Cdo njėri i rėndomt dhe qė di sa bėjnė 2+2 , e kupton se ato cfarė kan bėrė dhe bėjn shqiptarėt sidomos nga vitete e 90 janė pasoj e asaj se nė cfarė rruge ka kaluar ky komb . Kur tė mirret parasysh gjithė ato tė hekura qė kemi pėrjetuar , diktatur , okupim , luftė... dhe kemi arritur kėtu ku jemi, duhet tė jet njė argument qė jo vetėm na bėn krenar qė jemi shqiptarė , por na kan zili popuj tė tjerė pėr ketė.

Hija e zez nė perendim do tė humb patjetėr !

Jemi bijėt e shqipes, e shqipja ėshtė gjithmonė krenare!

Kili

SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Proud to be Albanian
    Jam krenar qe jam shqiptar .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 22-04-2008 mė 19:49

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Une nuk jam i lumtur qe jam shqiptar....
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga bavarezi5 Lexo Postimin
    Une nuk jam i lumtur qe jam shqiptar....
    Kujt i thu..!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Un kam dal qe i vogel jashte shtetit, edhe sa her me kan pyt e kam theksuar me te madhe se JAM SHQIPTAR. Kte nuk e mohoj kurre, edhe as qe do e mohoj ndonjeher. Ktu kam vendlindjen, kam shoqerine, kam familjen, kam cdo gje. Por nuk e kisha fjalen te kjo, un e thashe ne menyre qe: kam pare shum nacionaliste duke then Proud ktu proud atje, un e them drejt, sjam edhe aq nacionalist i zjarrte, ama nese me prek shqiperine, me ke prek vendlindjen, familjen, shoqerine, edhe nese me prek kto, me mua je ne gjak. Pra si gjith te tjret edhe ne, secili mbron vendin e vet edhe njerezit qe e rrethojne, por sdo te thote te veshim bluza me shqiponje apo tatto nga me te ndryshmet qe ta identifikojme me te madhe se jemi shqiptar, skemi ber ndonje gje aq te madhe sa te vlersojme veten aq shume.

Krenar je atehere, kur e gjith bota flet mire per ty.. jo kur e gjith bota na konsiderojne si hajdute, tutore, vend prostitucioni etj etj.. ktu e kam fjalen un o RedDardan, spo them se mohoj vendlindjen, kte se kam ber as sdo e bej kurre.. Kuptoje vete ku e kam fjalen.

Pershendetje Apollyon!!!

Kisha ndermende se pari te pergjigjem pse ndjehem krenare qe jame shqipetare , pore thashe me mire te pergjiigjem rreth dy fjalive te juaja .
    QUOTE) APOLLYON .. thote se gjithe bota na konsideron s'i hajdut ,tutore, prostitucion etj.etj.

Apollyon !!!!

1) S'imbas mendimit time e gjithe bota jane me hajdut se shqipetaret !! Shqipetaret nuk i vodhen zehet, arrin dhe token e dikuj tjeter,s'i qe kane reaguare disa shtete tjera,pore ne shqipetaret jemi munduare te jetojme te varfur dhe me djersen tone .

2) Prostitucionin nuk e zbuluane shqipetaret ,pore lisenca e prostitucionit erdhi nga ata qe ju mendoni se jane me te mire. Prostitucion ka ne gjithe boten ,bile bile ne disa shtete demokratike evropiane ,shteti kerkon tatim nga prostitucioni.

Shtetet evropiane tradicionalishte kishin prostitucionin s'i industri te tyre ,Cekia ,Sllovakia ,Hungaria, Bullgaria , dhe shume e shume shtete tjera.

Shqiperia s'i shtete , po sillet s'i nje shtete me i edukuare ne evrope, duke u bazuare se Shqiperia s'i shtete gjindet ne mes te dy shteteve mafi te korruptuara deri ne fyte , Italise , dhe Greqise.

JAME KRENARE QE JAME SHQIPETARE, ZOTI KA MUNDUR TE ME LINDE EDHE AMERIKANE ,PORE KJO NUK NDODHI !!!

NDOSHTA JEMI ME PAKE TE ZHVILLUARE EKONOMIKISHTE NGA DISA SHTETE TJERA NE EVROPE ,PORE KOHA PO PUNON PER SHQIPETARET

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •