Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 215
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anėtarėsuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Krenar qe jam shqiptare po, por jo krenar qe jam shtetas i Republikes se Shqiperise.
    Mė vjen keq por kėto dyja nuk ndahen nga njėra tjetra.

Anėtarėsuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Lexova shume postime por nuk gjeta ne nje te vetem nje arsye te vertete te forte per te qene krenar. Psh, italianet mund te jene krenar per moden e sidomos gjellerat e tyre (pasi gjithe bota lepin gishtat me to). Ose gjermanet mund te jene krenar per ekonomine e tyre dhe cilesine si nje popull shume punetor, bota e njeh nje gje te tille. Pra krenari per mua eshte dicka qe ka lidhje me dicka specifike, fushe, art, kuzhine, politike, kulture, shoqeri etj, qe njihet BOTERISHT kjo gje. Po ne c'kemi qe njihet boterisht dhe vleresohet nga te tjeret?!

Mė vije keq qė nuk po gjejke asgjė qė tė bėn tė krenohesh qė je shiptar. POr kėtu ekziston njė problem. Ndoshta ti nuk ke lexuar sa duhet pėr kulturėn, artin, historinė e popullit tėnd prandaj edhe nuk ke me ēka krenohesh. Nėse ta merr mendja qė Amerikanėt kanė me ēka tė krenohen je pjesėrisht gabim. Jo se ata nuk kanė me ēka krenohen por krenaria e tyre ėshtė materiale. Me njė histori 600 vjeqare ata kanė vetėm kultur materiale dhe jo tė mirėfilltė qė tė krenohen. Amerikani krenohet me veturėn, me shtėpinė dhe konton e tij nė bank por nė historinė e tij nuk i ka vlerat historike dhe kulturore qė i kemi ne. Nuk munden ata tė krenohen me gjetjet arkeologjike qė i kemi ne, nuk munden tė krenohen me Pirron apo me perandorėt romak me prejardhje shqiptare, apo me Papėt e Romės tė prejardhjes shqiptare. Ne vlerat materiale nuk i kemi ( e di se shumė vuajnė shumė pėr to dhe i fajėsojnė tė gjithė qė nuk nuk munden ti kenė ato). Sė fundi nė mos pėr asgjė tjetėr mundesh tė krenohesh qė nėnė Tereza ishte shqiptare.

Anėtarėsuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga pseudo Lexo Postimin
    Kriminaliteti , mendjemadhesia, arroganca e shqitareve.
    Keto njihen nga e gjithe bota.
    Me pyeti njeri ,nga vjen ?
    nga albania i thash ,
    ai nuk e degjoi mire dhe duke buzeqeshur me tha nga Almania?
    jo jo nga Albania,
    Atij menjehere i iku buzeqeshja , aaaaaaaaaaaaa nga Albania, kam degjuar qe te gjithe meshkujt jano macho nga ju.
    Ej dreqi thashe edhe kete e ditka.
    Nuk e di cte mira keni patur juve nga fakti i te qenit shqiptar ,,por une kam patur vetem pengesa ne cdo hap, vetem nga ky fakt i te qenit shqiptar nuk po me len te eci perpara, sepse ne cdo hap ma kujtojne , ty nuk te takon se je shqiptar ,.
    Nėse mendon kėshtu atėherė ti mė sė miri as mos mendo si shqiptar. Ndrroje emrin (nėse e ke ende shqip) dhe imagjinoje njė tė kaluar tė "popullit" tėnd mė tė mirė dhe njė tė ardhme ku tė gjithė do tė janė milionera dhe tė suksesshėm dhe qė do tė admirohen nga tė gjithė tė tjerėt e qė nė aasnjė mėnyrė nuk do tė flasin shqip. Thjesht harro ēka pėrjetuar populli yt sikur nė Shqipėri ashtu edhe nė Kosovė dhe jeto si diēka tjetėr. Kėshtu edhe neve na e bėn njė nder.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    Ju shtua dhe nje teme tjeter idjote ketij forumi,mbas asaj : a kan dinjitet femrat shqiptare??.

ps. asgje personale
    ahahahahahaha

Me duket se gjeta shpirtin tim binjak......

Donna je perendi!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar mė parė nga Damastioni Lexo Postimin
    Nėse mendon kėshtu atėherė ti mė sė miri as mos mendo si shqiptar. Ndrroje emrin (nėse e ke ende shqip) dhe imagjinoje njė tė kaluar tė "popullit" tėnd mė tė mirė dhe njė tė ardhme ku tė gjithė do tė janė milionera dhe tė suksesshėm dhe qė do tė admirohen nga tė gjithė tė tjerėt e qė nė aasnjė mėnyrė nuk do tė flasin shqip. Thjesht harro ēka pėrjetuar populli yt sikur nė Shqipėri ashtu edhe nė Kosovė dhe jeto si diēka tjetėr. Kėshtu edhe neve na e bėn njė nder.
    Sa per dijeni jam me shume patriot se sa ca qe hiqen ketu.
    Por sinqerisht kudo qe kam vajtur , nqs te tjeret e kane nisur nga 0 une e kam nisur nga - vetem per faktin se kam qene shqiptar, sepse kete dhurate na ben ca shqiptare qe jane ne europe , me pune e seriozitet i bera vend vetes dhe njerezit filluan te me shihnin jo si shqiptar por si nje njeriun e tyre.

Ndersa ti duket qe nuk paske dale nga shqiperia.

Po jam krenar qe jam shqiptar,po do doja te isha si "figurat historike".
    Pra i bie qe te iki ne Usa ose ne ndonje kontinet tjeter, si te gjithe keto te tjeret...qe kane qene krenare qe ishin Shqiptare(por larg Shqiperise).

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Damastioni Lexo Postimin
    Mė vjen keq por kėto dyja nuk ndahen nga njėra tjetra.
    Une mund te jem krenar qe jam shqiptar, por mund te jem shtetas i Kosoves p.sh.

VLORA Maska e klandestini
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    po nga vlora qe ēke me te
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    edhe kjo te duhet ty te dalesh hapur fare
    direkt me otranton e ne vlore pastaj
    po pse ??? mua sa here me pyesin i them nga Valona. as me plas fare per italianet
    ēam 25 karat

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Talking Macho Man...

Citim Postuar mė parė nga pseudo Lexo Postimin
    Kriminaliteti , mendjemadhesia, arroganca e shqitareve.
    Keto njihen nga e gjithe bota.
    Me pyeti njeri ,nga vjen ?
    nga albania i thash ,
    ai nuk e degjoi mire dhe duke buzeqeshur me tha nga Almania?
    jo jo nga Albania,
    Atij menjehere i iku buzeqeshja , aaaaaaaaaaaaa nga Albania, kam degjuar qe te gjithe meshkujt jano macho nga ju.Ej dreqi thashe edhe kete e ditka.
    Nuk e di cte mira keni patur juve nga fakti i te qenit shqiptar ,,por une kam patur vetem pengesa ne cdo hap, vetem nga ky fakt i te qenit shqiptar nuk po me len te eci perpara, sepse ne cdo hap ma kujtojne , ty nuk te takon se je shqiptar ,.
    po ajo dihet jemi qč tč gjithč Macho ne Shqiptarčt

pak fjalč e shumč punč...dimč tja bčjmč qejfin ktyre vajzave knej jashtč shtetit

vetčm se ai mos ka qenč ndonjč "Lenone" meqč tč paska bo kompliment...

PS. pčr ata qč nuk e dinč Macho = Stallone = Hamshor

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Wink

Citim Postuar mė parė nga _KiNG_ Lexo Postimin
    Po jam krenar qe jam shqiptar,po do doja te isha si "figurat historike".
    Pra i bie qe te iki ne Usa ose ne ndonje kontinet tjeter, si te gjithe keto te tjeret...qe kane qene krenare qe ishin Shqiptare(por larg Shqiperise).
    po tč hikčsh ti pastaj kush do zgjidhet mbret ?!

para se tč hikčsh ma lej mu kurorčn dhe haremin......OK. ?!

Citim Postuar mė parė nga niktironci Lexo Postimin
    Faleminderit RedDardan, kete e kam pasur ne shpirt pa i lexuar te gjitha keto te dhena.
    Tani ndjehem akoma me mire.
    Do te me behej qejfi, qe c`do prind te gjeje kohen dhe t`ja lexoje femijeve te tyre, dhe t`ja u beje te qarte perse duhet te jene krenare qe jane Shqipetare.
    Femijet kane nevoje te edukohen dhe jo te zaberhaniten rrugeve te botes.
    ju lutem, e kopiova nga Barat...

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •