Close
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 215
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    ktu ke bo gabim sepse kur lexon o lexoje tč gjith ose mos e lexo hiē...shif ēa ke lčn mbrapa pa lexu

ti Apollon krenaria čshtč si ajo lulja qč do ujč nga njčherč pčr tč ēuar kokčn...

mos mendo vetčm ato qč ke vuajtur apo gjčrat e kčqia mendo edhe gjčrat e bukra qč ke pčrjetuar nč Shqipčri si psh. kopshti.. apo dita e parč e shkollčs, apo dita e dipllomčs...mendo nč mčnyrč optimiste dhe kujto gjčrat e bukra tč jetčs..
    si psh. vajza e parč qč ke pasur.., biēikleta e parč, ndeshja e parč...shoqčrinč shokčt dhe shoqet...
    mos e ushqe shpirtin vetčm me pesimizčm dhe mos i ngatčrro vuajtjet nga pushteti me kombin qč ti vet thua qč do ta mbrosh njč ditč nga armiqtč.

pčrshčndetje

PS. Tashti duke fol mu kujtu dhe mua kopshti kur isha i vogčl...ata kalamajt sa tč kqinj qč ishin mč rrifshin dhe mč gjunin pčrher sepse unč isha shumč i urtč dhe qč atčherere i premtova vetes tč bčhem i fortč (shumč i fortč) qč mos tč mč mundi njeri...tashti qč e kujtoj mč vjen tč qesh

RedDardan, kujtimet jan te bukura, por ne te njejten kohe edhe te trishtueshme. Nejse e kote ta vazhdoj kte debat, lodhu sa te duash te shkruash, tipa si Ali Baba Tepele, lexojne vetem fjaline e pare, edhe mundohen te te gjykojne ne nje fjali. lol

nejse ate qe kam pas per ta thene, e kam thene, nuk e ndryshoj mendjen.

ps: Ali Baba Tepele, je akoma te ura ti. Qenka i kote debati
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Lexova shume postime por nuk gjeta ne nje te vetem nje arsye te vertete te forte per te qene krenar. Psh, italianet mund te jene krenar per moden e sidomos gjellerat e tyre (pasi gjithe bota lepin gishtat me to). Ose gjermanet mund te jene krenar per ekonomine e tyre dhe cilesine si nje popull shume punetor, bota e njeh nje gje te tille. Pra krenari per mua eshte dicka qe ka lidhje me dicka specifike, fushe, art, kuzhine, politike, kulture, shoqeri etj, qe njihet BOTERISHT kjo gje. Po ne c'kemi qe njihet boterisht dhe vleresohet nga te tjeret?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 24-04-2008 mė 12:57
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Lexova shume postime por nuk gjeta ne nje te vetem nje arsye te vertete te forte per te qene krenar. Psh, italianet mund te jene krenar per moden e sidomos gjellerat e tyre (pasi gjithe bota lepin gishtat me to). Ose gjermanet mund te jene krenar per ekonomine e tyre dhe cilesine si nje popull shume punetor, bota e njeh nje gje te tille. Pra krenari per mua eshte dicka qe ka lidhje me dicka specifike, fushe, art, kuzhine, politike, kulture, shoqeri etj, qe njihet BOTERISHT kjo gje. Po ne c'kemi qe njihet boterisht dhe vleresohet nga te tjeret?!
    Kriminaliteti , mendjemadhesia, arroganca e shqitareve.
    Keto njihen nga e gjithe bota.
    Me pyeti njeri ,nga vjen ?
    nga albania i thash ,
    ai nuk e degjoi mire dhe duke buzeqeshur me tha nga Almania?
    jo jo nga Albania,
    Atij menjehere i iku buzeqeshja , aaaaaaaaaaaaa nga Albania, kam degjuar qe te gjithe meshkujt jano macho nga ju.
    Ej dreqi thashe edhe kete e ditka.
    Nuk e di cte mira keni patur juve nga fakti i te qenit shqiptar ,,por une kam patur vetem pengesa ne cdo hap, vetem nga ky fakt i te qenit shqiptar nuk po me len te eci perpara, sepse ne cdo hap ma kujtojne , ty nuk te takon se je shqiptar ,.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 24-04-2008 mė 13:23

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ka njeri ne bote qe ka ngrene fasule aq sa kena ngrene ne si popull?

Sma merr mendja.. Ji krenar o konsumues fasulje.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ka njeri ne bote qe ka ngrene fasule aq sa kena ngrene ne si popull?

Sma merr mendja.. Ji krenar o konsumues fasulje.
    Ah po qenka muhabet groshe kjo tema pra, s'ia vleka me e zgjat me tutje

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Po ne c'kemi qe njihet boterisht dhe vleresohet nga te tjeret?!
    Absolutisht asgje.
    Jemi nje komb normal si shume te tjere. Skemi ndonje gje me brire per tu krenuar, as ndonje gje per te pasur turp. ......s'jemi as te paret as te fundit.
    Keshtu qe mbaheni mendjen rehat
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Po atehere per cfare duhet te jemi krenar, qe jemi normal?!

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Une sbej pjese ne "krenaret"
    Jam i tipit...... "sma ndjen shume". As per mire as per keq, me pak fjale indiferent per sa kohe sme prish pune.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Per grupin e Shqiptareve te VERTET, jam shume krenar..
    per pjesen falso, turprohem ...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Jam krenar qe jam shqiptar !

...ka raste qe nganjehere edhe hidherohem me vetevehten por ato kriza jane kaluese sepse kam teper deshir qe te shofim vehten teper te mire e ne krye te tabeles per se miri me te gjitha si ne sport psh. pse te mos jemi edhe ne nje dite ne krye te tabeles ?

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krenar Zejno: Legjenda M, nje satire e dhimbshme
    Nga Varg nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 05:20
  2. Flamuri Kombėtar kuq e zi, valevitet krenar nė Manhattan
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  3. A e ndjeni veten krenar qė jeni Shqiptar?
    Nga Skenderbeu 2 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 17:08
  4. Arsyet per te qene krenar qe jemi shqiptar!?
    Nga FierAkja143 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 03:48
  5. Sa krenar jeni per prindrit qe keni?
    Nga FierAkja143 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 10:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •