mos je ti i hipnotizuar, lol-kujtiminuk e di se kush po tallet...
mos je ti i hipnotizuar, lol-kujtiminuk e di se kush po tallet...
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Per te qene krenar qe te ndihemi me shume Shqipetare, ka dhe ca obligime nje Shqiptare qe do te jete krenar me veten e tij.
Nese ti je krenar duhet te ndertosh te ardhmen e kesaj toke' qe na e lane te paret tane me gjak dhe me sakrifica, nese ti ndihesh krenar qe je Shqipetar duhet vendin tend te mos e shkatrosh por me shume ta ndertosh ate dhe t'ja japesh bukurine dhe pastertine qe i takon nje vendi.
Nese ti ndihesh krenar qe je Shqipetar duhet ta mbrosh vendin tend, nese ti je krenar duhet ta duash ate Shqipetar dhe ta mesojsh me keshilla me te mira ,qe edhe ai te krenohet me te ardhmen e tij qe ta ndertoje dhe ta zbukuroje ket vend qe quhet Shqipetari.
Per te qene krenar qe te ndihesh me shume Shqipetar' duhet te mbrosh vendin tend ne ēdo situata qe te kaloj ky vend dhe ka kaluar, por ne se ti ndihesh krenar qe je Shqipetar duhet te luftosh me diturine tende' qe vendi yt te jete ne vend te pare.( per te mire).
Nese ti, ai, ajo, ata, ato, ne, ju ndiheni krenar? ne ēdo troje ku quhet Shqipetar duhet ta mbroje, ta doje, ta ndertoje per te qene Shqipetar dhe ateheres mendoj qe je Shqipetar. Dibrani2006
Me shume ju dedikohen keto fjali per politikanet dhe pastaj jemi ne.
Per te qene krenar duhet ditur ku eshte dibra : p
es-selamu alejkum
JAM KRENARE ME SE PARI QE JAM MUSLIMANE DHE PASTAJ SHQIPTARE.
KUR KENA LIND SKENA LIND SHQIPTAR...PO KENA LIND MUSLIMAN..
Allahu e din te verteten.]
Nermalisht qe jam shqipetare dhe ket asnjeher nuk e mohoj...mirepo
me se pari thash qe jam MUSLIMANE dhe kisha kerkuar qe mos te diskutohet me
shum rreth kesaj teme.
Ju falemderit shum per mirekuptimin e juaj. sepse un vetem e dhash mendimin tim dhe asgje me shum. secili nga ju shprehet mendimin e juaj dhe un per kete arsye edhe un dhash mendimin tim..mirepo nuk dua diskutim.
ju falemderit per mirekuptim.
pershendetje
Krijoni Kontakt