E ke kuptuar shume gabim ate qe kam dashur te them. Mesoni ndonjehere te lexoni dhe nen rreshta dhe perpiquni te kapni dhe ironine ne nje shkrim. Mos u ndal vetem tek postimi im... lexoi te gjitha postimet me radhe e mbi te gjitha lexo provokimet e tjetrit dhe do kuptosh pse jam pergjigjur une ne ate menyre.
Per mua s'eshte normale prostitucioni... asnje s'duhet ta shese trupin e vet apo dinjitetin e vet per askend dhe per asgje ne bote, aq me teper nje femer. Femra shqiptare nuk e ka per zakon ta shese trupin e vet, nuk e ka ne gen... dhe nese ka te tilla (dhe fatkeqesisht ekzistojne dhe keto femra) duhet te gjejme shkakun qe i ka ēuar deri aty. I vetmi avantazh i femres nuk eshte ai qe te shese trupin, por ekzistojne dhe femra te tilla, sikurse ekzistojne dhe meshkuj te tille qe shfrytezojne nje femer per t'u pasuruar, madje ekzistojne dhe djem te tille qe rrine tere diten neper kafene dhe femra punon gjithe diten dhe i mban me para.
A mos ndoshta dhe ne duhet te themi se jeni te gjithe meshkujt pa dinjitet sepse keni filluar te shiteni te femrat???? A mos ndoshta duhet t'ju paragjykojme per shkak te ketyre "kokrrave"???
Krijoni Kontakt