Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Ndoshta s'ma zė pėr tė madhe po kam pėrshtypjen sikur pėr ty ėshtė fare normal prostitucioni, dhe se ti po lėvdohesh qė je femėr dhe ke mundėsinė tė bėsh kėtė. Dmth sipas teje i vetmi avantazh i femrės qenka mundėsia qė t'a shesė trupin??? Kėtė pėrshtypje e kam nga fjalėt qė ke shkruar.
    E ke kuptuar shume gabim ate qe kam dashur te them. Mesoni ndonjehere te lexoni dhe nen rreshta dhe perpiquni te kapni dhe ironine ne nje shkrim. Mos u ndal vetem tek postimi im... lexoi te gjitha postimet me radhe e mbi te gjitha lexo provokimet e tjetrit dhe do kuptosh pse jam pergjigjur une ne ate menyre.
    Per mua s'eshte normale prostitucioni... asnje s'duhet ta shese trupin e vet apo dinjitetin e vet per askend dhe per asgje ne bote, aq me teper nje femer. Femra shqiptare nuk e ka per zakon ta shese trupin e vet, nuk e ka ne gen... dhe nese ka te tilla (dhe fatkeqesisht ekzistojne dhe keto femra) duhet te gjejme shkakun qe i ka ēuar deri aty. I vetmi avantazh i femres nuk eshte ai qe te shese trupin, por ekzistojne dhe femra te tilla, sikurse ekzistojne dhe meshkuj te tille qe shfrytezojne nje femer per t'u pasuruar, madje ekzistojne dhe djem te tille qe rrine tere diten neper kafene dhe femra punon gjithe diten dhe i mban me para.
    A mos ndoshta dhe ne duhet te themi se jeni te gjithe meshkujt pa dinjitet sepse keni filluar te shiteni te femrat???? A mos ndoshta duhet t'ju paragjykojme per shkak te ketyre "kokrrave"???
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Ja mbeshtes mendimin ksajt beleges qe ka shkruj siper meje
    Jufka ime ...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A mos ndoshta dhe ne duhet te themi se jeni te gjithe meshkujt pa dinjitet sepse keni filluar te shiteni te femrat????
    Pikėrisht kėto thėnie janė shumė tė shpeshta, s'po them vetėm nė forum, por nė pėrgjithėsi. Jo 'meshkujt shqiptarė janė kėshtu" "janė ashtu"...

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    o njerez po cfare teme eshte kjo....ketu po merrni neper goje dinjitetin e motrave dhe nenave tuaja...
    pse nuk mbyllet kjo teme nuk arrij ta kuptoj..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •