Mire Se erdhe !
Mire Se erdhe !
Ndryshuar për herë të fundit nga xhersi : 22-04-2008 më 19:25
LoSt In an UnlimiteD Memory ! [MEDIA][/MEDIA]
Flori jo, un kam 3 vjet me nje te dashur, ama shum druaj ta marr nje hap te atill,...sic esht...hm.. Njekohesisht, flm per mirepritjen.
Apollyon ncuq, vetem te shkembej mendime me ju dhe kot per te kaluar kohen... Njekohesisht, flm per mirepritjen.
_King_ po po, kshu shkruhet shkronj per shkronj, e kush zbulon domethenien e ksaj fjale nga un do marr 1 mijë €.Njekohesisht, flm per mirepritjen.
....si dhe gjith juve te tjereve, serish ju faleminderit per mirepritjen...![]()
Mire se erdhe ketu ne fsh...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mir se erdhe mes nesh ....![]()
Mirësevjen.
Do isha përpjekur me gjithë qejf ta gjeja kuptimin e nofkës tate sikur të mos e kishe ulur shpërblimin nga 1 milion € në 1000.
More, kaq kollaj është të hedhësh gurë në lumë?![]()
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
aty ku kam shenuar 1 milion €, (ndoshta ne nje forum tjeter, per te cilin me teper flitej sesa ishte terheqese), mund te te them se po aq shpejt dhe jam penduar, pasi qe esht shum e leht per ta zbuluar....![]()
Çelesi: Nofka ime ka te bej me psikologjin. (Un po ashtu studioj psikologji, kam harrua t'ju deftoj kte).
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Mirese erdhe Drilon
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt