Close

Rezultati i Sondazhit: Cila mendoni se eshte batuta me e bukur ?

Votues
12. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Alkida

4 33.33%
  • Fiton Arbri

8 66.67%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
  1. #-9
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Alkida ( kafaz 1 ) VS Arbri ( BB 1 )

Cila mendoni se eshte batuta me e forte :

Alkida : Ne fshatin tone ka letermotorr ( ka dashur te thoje elektromotorr )

Arbri : Australia nuk eshte kontinent !

2. #-8
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Cila mendoni se eshte batuta me e forte :

Pratolini na shkrive qe ne pike te mengjesit

Sa per elektromotorrin, edhe pse nuk e kam idene ca ishte Kafazi apo kush eshte Alkida dhe ca niveli intelektual ka, por nqs nuk je rritur ne fshat edhe mund te mos e dish mire fjalen ose mund te jete thjesht ngaterruar kur e tha.

Kjo e Arbrit tregon tamam ca kam shkruar ne temen e BB qe eshte vertet per te ardhur keq se ca njerezish cohen atje kur nuk kane nivelin me elementar intelektual. Edhe mbesa ime qe eshte ne kindergarden e di qe Australia eshte kontinent Te merret me lyerjen e kokes Arbri qe ta bej te bukur nga jashte se nga brenda e paska berrnut.

D.

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Pratolini na shkrive qe ne pike te mengjesit

Sa per elektromotorrin, edhe pse nuk e kam idene ca ishte Kafazi apo kush eshte Alkida dhe ca niveli intelektual ka, por nqs nuk je rritur ne fshat edhe mund te mos e dish mire fjalen ose mund te jete thjesht ngaterruar kur e tha.

Kjo e Arbrit tregon tamam ca kam shkruar ne temen e BB qe eshte vertet per te ardhur keq se ca njerezish cohen atje kur nuk kane nivelin me elementar intelektual. Edhe mbesa ime qe eshte ne kindergarden e di qe Australia eshte kontinent Te merret me lyerjen e kokes Arbri qe ta bej te bukur nga jashte se nga brenda e paska berrnut.

D.
    Edhe mbesa ime qe eshte ne kindergarden

ca do me then kindergarden
    JO SEKS PARA MARTESE

4. #-6
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Edhe mbesa ime qe eshte ne kindergarden

ca do me then kindergarden
    ēēēēēerdhe a KKKKKKKKKKKKKopesht kalamojsh quje si te dush
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

5. #-5
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Nejse keto, une do t'i quaja "trashje te momentit". S'mund te paragjykohet niveli i njerit apo tjetrit, per kaq gje.

Persa i perket Alkides nuk mund te them shume sepse nuk eshte se e kam ndjekur Kafazin. Ne aq pak sa mund te mbaj mend lidhur me kete personazh, apo dhe te tjere, nuk me eshte dukur askush i nivelit normal kulturor apo intelektual.

Persa i perket Arbrit. Mendoj se per moshen qe ka, e me aq sa e kam ndjekur eshte nje djale i kultuar, me bagazh, djale i cili arrin te replikoj e te diskutoj ne tema te ndryshme me mjaft dinjitet.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

6. #-4
    Per mendimin tim ajo e alides gje qe nuk e kam pare mund te jete stiletus
    Po ajo e Arbrit eshte te besh hallen me Ko*e....Pupu pu la kokrren e namit...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

7. #-3
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589

Si gabimet e Alkides mund te bejm te gjith, te ngaterrojme fjalet pa dashje.

Kurse per Abrin, duket niveli i konkurenteve ne BB. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

8. #-2
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    .

Persa i perket Arbrit. Mendoj se per moshen qe ka, e me aq sa e kam ndjekur eshte nje djale i kultuar, me bagazh, djale i cili arrin te replikoj e te diskutoj ne tema te ndryshme me mjaft dinjitet.
    E tipit, Australia nuk eshte kontinent? Ky eshte dinjitet ne diskutim?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

9. #-1
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Po mire tani, si mendon ti duhet te vleresoj negativisht une ty psh, pse u pergjigje qe gabelet nuk quhen rome?!

Per ate pergjigje me siper jam shprehur. Mund te jete trashje e momentit. Sickunder thashe duke e pare ne teresi BB, mendoj se Arbri i ka ato cilesi qe permenda me siper pavaresisht ndonje gafe si kjo.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Po mire tani, si mendon ti duhet te vleresoj negativisht une ty psh, pse u pergjigje qe gabelet nuk quhen rome?!

Per ate pergjigje me siper jam shprehur. Mund te jete trashje e momentit. Sickunder thashe duke e pare ne teresi BB, mendoj se Arbri i ka ato cilesi qe permenda me siper pavaresisht ndonje gafe si kjo.
    Un i qendroj akoma asaj qe Gabelet nuk quhen Rom. Romet jan komunitet tjeter, gabelt jan tjeter. Me vlerso negativisht sa te doje qejfi

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Skandali Pango": Gjykata denon "Top Channel" me 450,00 euro
    Nga digital nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1004
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •