Cila mendoni se eshte batuta me e forte :
Alkida : Ne fshatin tone ka letermotorr ( ka dashur te thoje elektromotorr )
Arbri : Australia nuk eshte kontinent !
Cila mendoni se eshte batuta me e forte :
Alkida : Ne fshatin tone ka letermotorr ( ka dashur te thoje elektromotorr )
Pratolini na shkrive qe ne pike te mengjesit
Sa per elektromotorrin, edhe pse nuk e kam idene ca ishte Kafazi apo kush eshte Alkida dhe ca niveli intelektual ka, por nqs nuk je rritur ne fshat edhe mund te mos e dish mire fjalen ose mund te jete thjesht ngaterruar kur e tha.
Kjo e Arbrit tregon tamam ca kam shkruar ne temen e BB qe eshte vertet per te ardhur keq se ca njerezish cohen atje kur nuk kane nivelin me elementar intelektual. Edhe mbesa ime qe eshte ne kindergarden e di qe Australia eshte kontinentTe merret me lyerjen e kokes Arbri qe ta bej te bukur nga jashte se nga brenda e paska berrnut.
D.
Nejse keto, une do t'i quaja "trashje te momentit". S'mund te paragjykohet niveli i njerit apo tjetrit, per kaq gje.
Persa i perket Alkides nuk mund te them shume sepse nuk eshte se e kam ndjekur Kafazin. Ne aq pak sa mund te mbaj mend lidhur me kete personazh, apo dhe te tjere, nuk me eshte dukur askush i nivelit normal kulturor apo intelektual.
Persa i perket Arbrit. Mendoj se per moshen qe ka, e me aq sa e kam ndjekur eshte nje djale i kultuar, me bagazh, djale i cili arrin te replikoj e te diskutoj ne tema te ndryshme me mjaft dinjitet.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Per mendimin tim ajo e alides gje qe nuk e kam pare mund te jete stiletus
Po ajo e Arbrit eshte te besh hallen me Ko*e....Pupu pu la kokrren e namit...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Si gabimet e Alkides mund te bejm te gjith, te ngaterrojme fjalet pa dashje.Alkida : Ne fshatin tone ka letermotorr ( ka dashur te thoje elektromotorr )
Kurse per Abrin, duket niveli i konkurenteve ne BB. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po mire tani, si mendon ti duhet te vleresoj negativisht une ty psh, pse u pergjigje qe gabelet nuk quhen rome?!
Per ate pergjigje me siper jam shprehur. Mund te jete trashje e momentit. Sickunder thashe duke e pare ne teresi BB, mendoj se Arbri i ka ato cilesi qe permenda me siper pavaresisht ndonje gafe si kjo.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt