Postuar mė parė nga
Gostivari_usa
Ashtu qofte, dmth ti i beson hadithet si te verteta te pacenueshme!!!
Pra ti beson se grate jane te pa pjekura ne inteligjence !!! Mos harro se nje hadith thot keshtu " Woman are insuficient in intelegence" , dhe jam i bindur qe ti personalisht je shum me posht se shum gra sa i perket intelegjences, jo i bindur por te garantoj qe je shum me poshte!
Ore Zotri, nuk jam kunder te gjitha haditheve , jo, por jam kunder nje numri te madh te haditheve.
Nuk e ke fajin ti, fajin e kane ata, hadithe mbledhesit qe kane besuar cdo coban te shkretirave te arabise.
Ebu Hurejra , i cili jetoj me pak se dy vite me profetin , eshte percjelles i mese 5000 haditheve, ndersa Ebu Bekri qe jetoj tan jeten e tij me profetin nuk ka percjellur as 500 hadithe.
Si duket Ebu Hurejra ka pasur nje mirkofon ne ate kohe , dhe ka incizuar thenie e profetit per ato 1 vit e ca muaj qe ka qendruar me profetin.
Nje peytje per ty, kot me erdhi nde mend ja tani duke shkruar kete postim, a garanton Allahu qe do ti ruaj hadithet nga korupcioni ose jo ?!!!
E di qe Allahu ka garantuar qe do ta ruaj Kuranin nga cdo nderhyrje njerezore , andaj Kurani nuk eshte ndryshuar aspak qe nga koha e shpalljes, po hadithet , sic te pyeta me larte, ka garantuar Allahu qe do ti ruaj nga korupcioni ose jo ?!!
Me Respekt GV_USA
Krijoni Kontakt