Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Bac. Nuk U Kty Pot Rrejn Kta Pisa
    mus koft krye vazhdone ju trimat e bllaces
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Jo Nuk Jam Trim Bllaces Shum Gabim E Ke Se Juve Qa Nuk Jav Kana Ju Jepni Lloj Lloj E Piteti Kjo Esht E Keqja Qe Ju Mundon Juve Z.pdk
    E Adote Vozhdojm At Jam Shum I Sigurt Por Ju Prefoerjoj Qe Ato Punpa Te Benzines Qe I Kenoi Hap Mbyllni Se Mos ... Poju Kallen Ahhahha
    Edhe Diqak Me Kujtohet Kur Ne Stadiumin E Prishtines Kur Para Disa Vitesh Ramush Haradinaj Foli Disa Fishklluan Adi Pse Se Ramushi Ishte Kualicion Me Rugoven E Tash Ju
    Aki Nonje Pergjegjje Ti Pdk.. Ju Ishit Ata Qe Fishklluat Un Kam Qen At Dit Ne Stadium Edhe Dhe Ikam Pa Sa Injorant Ishin Dostat Ty
    Ka Shum Gjera Disa Edhe Dogjen Flamurin E Rugoves At Kujtohet Oh Patriot
    Pdk-ja Ku Jeni Ju Te Pdk-s Doren Ne Zemer Flamuri I Rugoves Ishte Shum Her Maimir Se Ky I Thaqit Edhe Se Kurr Politiken E Rugoves Se Kam Perkrahur Por Flamuri Ishte Shum Kombetre Dhe Kishte Perbajtje Kombetare
    Ju Aty Treguat Ftyren Trathtare Te Flamuri
    E Ti Me Tregon Kopalla

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Jo Nuk Jam Trim Bllaces Shum Gabim E Ke Se Juve Qa Nuk Jav Kana Ju Jepni Lloj Lloj E Piteti Kjo Esht E Keqja Qe Ju Mundon Juve Z.pdk
    E Adote Vozhdojm At Jam Shum I Sigurt Por Ju Prefoerjoj Qe Ato Punpa Te Benzines Qe I Kenoi Hap Mbyllni Se Mos ... Poju Kallen Ahhahha
    Edhe Diqak Me Kujtohet Kur Ne Stadiumin E Prishtines Kur Para Disa Vitesh Ramush Haradinaj Foli Disa Fishklluan Adi Pse Se Ramushi Ishte Kualicion Me Rugoven E Tash Ju
    Aki Nonje Pergjegjje Ti Pdk.. Ju Ishit Ata Qe Fishklluat Un Kam Qen At Dit Ne Stadium Edhe Dhe Ikam Pa Sa Injorant Ishin Dostat Ty
    Ka Shum Gjera Disa Edhe Dogjen Flamurin E Rugoves At Kujtohet Oh Patriot
    Pdk-ja Ku Jeni Ju Te Pdk-s Doren Ne Zemer Flamuri I Rugoves Ishte Shum Her Maimir Se Ky I Thaqit Edhe Se Kurr Politiken E Rugoves Se Kam Perkrahur Por Flamuri Ishte Shum Kombetre Dhe Kishte Perbajtje Kombetare
    Ju Aty Treguat Ftyren Trathtare Te Flamuri
    E Ti Me Tregon Kopalla

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    askush nuk ka te drejt te na ofendoj pse mendojm se duhet te protestohet kunder zgjedhjeve serbe ne kosove.te gjith e dime se qeveria thaqi eshte kunder zgjedhjeve serbe ne kosove por nuk ka mundsi ti ndaloj prandaj duhet te protestohet,po mos te ruheshin karrigat e kryetarllakut ekryeministris qeveritaret tane do te duhej ti organizonin protestat.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Bac, Nuk, U,kry Pot Rrejn Pisat
    Rroft Shqiperia Etnike

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Hajde Hajde Hashim Traktoristi Ahahahaha
    Kurr Nuk Kisha Besu Dua Te Jam Real Ne Se Dote Me Kishte Than Di Kush Se Thaqi Doti Jepte Nje Traktor Nje Shakau Un Nuk Dote Besoja Po Ja Qe Pash Me Sy Te Mi
    Edhe Kjo Ndodhi Me 00000 Kilometra I Ri Ishte Ahahahahaah
    Eh Magria Saka Fund
    Po Ska Faj Ne Kemi Faj

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Patjeter qe po
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Me 9 Maj Te Gjith Ne Protesta Kunder Zgjedhjeve Serbo Fashiste Qe Dote Mbahen Ne Kosove

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Me 9 Maj Te Gjith Ne Protesta Kunder Zgjedhjeve Serbo Fashiste Qe Dote Mbahen Ne Kosove

Beni edhe pse jam femer jam shume anti e shkijeve fashiste ,do jem gjithmone e do ju le amanet edhe brezave qe do vijne pas meje....se shkaun duhet me ndjek e me dergu ne karpate andej nga kan ardhe.
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ju per c'fare ankoheni tash?Kosova a eshte shtet apo jo?Nuk ka mo Serbi o trimaaaaaa.
    Tash puna eshte se sa jena ne gjendje ne shqiptaret me ndertu demokracine dhe ekonomine,pra shtetin e perbashket,shtetin e malsorve dhe te qytetarve,te myslimanve dhe kristianve,te ldk-istave dhe te ballistave.gati je dekade pas largimit te Serbise,punet nuk jane kurrkund mire ne asnje drejtim te jetes se nje shteti.mos kishte pas qene prania e huaj,lufte civile ma keq se me serbin do te ishte bo.Duhet pra me nxjerre mesime nga gabimet e kaluara(rasti i Shqiperise) qe te mos perseriten tragjedi te tjera,kete rradhe pa nevojen e ushtareve serbe.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Analiza dhe komente pėr zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  5. Kryeministri i Kosovės jep dorėheqjen
    Nga rudo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •