Jo Nuk Jam Trim Bllaces Shum Gabim E Ke Se Juve Qa Nuk Jav Kana Ju Jepni Lloj Lloj E Piteti Kjo Esht E Keqja Qe Ju Mundon Juve Z.pdk
E Adote Vozhdojm At Jam Shum I Sigurt Por Ju Prefoerjoj Qe Ato Punpa Te Benzines Qe I Kenoi Hap Mbyllni Se Mos ... Poju Kallen Ahhahha
Edhe Diqak Me Kujtohet Kur Ne Stadiumin E Prishtines Kur Para Disa Vitesh Ramush Haradinaj Foli Disa Fishklluan Adi Pse Se Ramushi Ishte Kualicion Me Rugoven E Tash Ju
Aki Nonje Pergjegjje Ti Pdk.. Ju Ishit Ata Qe Fishklluat Un Kam Qen At Dit Ne Stadium Edhe Dhe Ikam Pa Sa Injorant Ishin Dostat Ty
Ka Shum Gjera Disa Edhe Dogjen Flamurin E Rugoves At Kujtohet Oh Patriot
Pdk-ja Ku Jeni Ju Te Pdk-s Doren Ne Zemer Flamuri I Rugoves Ishte Shum Her Maimir Se Ky I Thaqit Edhe Se Kurr Politiken E Rugoves Se Kam Perkrahur Por Flamuri Ishte Shum Kombetre Dhe Kishte Perbajtje Kombetare
Ju Aty Treguat Ftyren Trathtare Te Flamuri
E Ti Me Tregon Kopalla
Jo Nuk Jam Trim Bllaces Shum Gabim E Ke Se Juve Qa Nuk Jav Kana Ju Jepni Lloj Lloj E Piteti Kjo Esht E Keqja Qe Ju Mundon Juve Z.pdk
E Adote Vozhdojm At Jam Shum I Sigurt Por Ju Prefoerjoj Qe Ato Punpa Te Benzines Qe I Kenoi Hap Mbyllni Se Mos ... Poju Kallen Ahhahha
Edhe Diqak Me Kujtohet Kur Ne Stadiumin E Prishtines Kur Para Disa Vitesh Ramush Haradinaj Foli Disa Fishklluan Adi Pse Se Ramushi Ishte Kualicion Me Rugoven E Tash Ju
Aki Nonje Pergjegjje Ti Pdk.. Ju Ishit Ata Qe Fishklluat Un Kam Qen At Dit Ne Stadium Edhe Dhe Ikam Pa Sa Injorant Ishin Dostat Ty
Ka Shum Gjera Disa Edhe Dogjen Flamurin E Rugoves At Kujtohet Oh Patriot
Pdk-ja Ku Jeni Ju Te Pdk-s Doren Ne Zemer Flamuri I Rugoves Ishte Shum Her Maimir Se Ky I Thaqit Edhe Se Kurr Politiken E Rugoves Se Kam Perkrahur Por Flamuri Ishte Shum Kombetre Dhe Kishte Perbajtje Kombetare
Ju Aty Treguat Ftyren Trathtare Te Flamuri
E Ti Me Tregon Kopalla
askush nuk ka te drejt te na ofendoj pse mendojm se duhet te protestohet kunder zgjedhjeve serbe ne kosove.te gjith e dime se qeveria thaqi eshte kunder zgjedhjeve serbe ne kosove por nuk ka mundsi ti ndaloj prandaj duhet te protestohet,po mos te ruheshin karrigat e kryetarllakut ekryeministris qeveritaret tane do te duhej ti organizonin protestat.
Bac, Nuk, U,kry Pot Rrejn Pisat
Rroft Shqiperia Etnike
Hajde Hajde Hashim Traktoristi Ahahahaha
Kurr Nuk Kisha Besu Dua Te Jam Real Ne Se Dote Me Kishte Than Di Kush Se Thaqi Doti Jepte Nje Traktor Nje Shakau Un Nuk Dote Besoja Po Ja Qe Pash Me Sy Te Mi
Edhe Kjo Ndodhi Me 00000 Kilometra I Ri Ishte Ahahahahaah
Eh Magria Saka Fund
Po Ska Faj Ne Kemi Faj
Patjeter qe po![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Me 9 Maj Te Gjith Ne Protesta Kunder Zgjedhjeve Serbo Fashiste Qe Dote Mbahen Ne Kosove
Ju per c'fare ankoheni tash?Kosova a eshte shtet apo jo?Nuk ka mo Serbi o trimaaaaaa.
Tash puna eshte se sa jena ne gjendje ne shqiptaret me ndertu demokracine dhe ekonomine,pra shtetin e perbashket,shtetin e malsorve dhe te qytetarve,te myslimanve dhe kristianve,te ldk-istave dhe te ballistave.gati je dekade pas largimit te Serbise,punet nuk jane kurrkund mire ne asnje drejtim te jetes se nje shteti.mos kishte pas qene prania e huaj,lufte civile ma keq se me serbin do te ishte bo.Duhet pra me nxjerre mesime nga gabimet e kaluara(rasti i Shqiperise) qe te mos perseriten tragjedi te tjera,kete rradhe pa nevojen e ushtareve serbe.
Krijoni Kontakt