Close

Rezultati i Sondazhit: Cilën nga këto parti do të votoni në zgjedhje?

Votues
341. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

123 36.07%
  • BDK

8 2.35%
  • BDSH

15 4.40%
  • PDSH

107 31.38%
  • PPD

10 2.93%
  • Asnjërën prej tyre

78 22.87%
Faqja 0 prej 63 FillimFillim 121050 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 623
  1. #-9
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Maqedoni: Cilën nga këto parti do të votoni në zgjedhje?

Së shpejti do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoni dhe secili prej shtetasve maqedonë do tu drejtohet kutive të votimit. Kemi hapur këtë sondazh për të matu pulsin e mbështetjes që partitë politike shqiptare gëzojnë brenda elektoratit shqiptarit në Maqedoni. Jeni të lutur që të votoni dhe në të njëjtën kohë të argumentoni edhe pse votuat ashtu sic votuat. Si në çdo sondazh, qëndroni larg replikave personale dhe lexoni në heshtje mendimin e secilit se përse ka votuar ashtu siç votoi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 29-04-2008 më 04:00

2. #-8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    Nuk e di pse ende nukk mund ta kuptojn simpatizantet e PDSh-s,se PDSh nuk mund ti fitoj zgjedhjet e parakohshme,se para dy viteve ajo u beri tradheti shqiptareve qe u fut ne qeveri me VMRO,pa legjimitetin e popullit,mos valle PDSH mendon se shqiptaret "kullosin barr".

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Ju faleminderit që pranuat sugjerimet tona për mbylljen e sondazhit të parë. Tani ju jepet mundësia të gjitha atyre që kanë votuar në atë sondazh ta bëjnë edhe një herë këtu prej fillimit, të shohim?!

Me që ka prej atyre që nuk do të votonin asnjërën parti, ju propozojmë që në fund të partive të përmendura të shtoni edhe një pikë të sondazhit ku do të qëndron "asnjërën". Ju faleminderit për mirkuptimin.

Aktualisht, vetëm dy parti politike janë që shkojnë konform kërkesave të shqiptarëve në Maqedoni dhe diasporë. PPD-ja përkrahu letrën e hapur drejtuar partive politike, ndërsa BDK-ja shkon në përputhshmëri me kërkesat e diasporës edhe pse atë letër diaspora nuk ka mundur t'i ja dërgon BDK-s nga pamundësia të gjenë adresën e saj emajl! Nëse ndokush ka adresë të BDK ose z.Hysni Shaqiri-t ju lutem të ma dërgoni në PM ose mund edhe direkt këtu në forum ta shkruani, sepse ne mendojmë që koha e izolimeve dhe fshehjeve kaloji, të gjithë duhet të jenë transparent. Partitë politike në Maqedoni ende janë inferiore, të mbyllura, jotransparente. Në Evropë, çdo deputet ka emajl, i dihet numri i celularit, i dihet zyra, i dihet biografia, profesioni, i dihet sa ka rrogë, sa paguan tatime, dmth gjithçka transparente, te ne nuk kanë turp njerzit të kërkojnë votën duke mos ditur asgjë për atë person!!! Prandaj, ato që do kandidohen, të jenë transparent, mos të fshihen, të tregojnë kush janë, autobiografinë e tyre, sa pasuri kanë, nga e morrën atë pasuri, shkollimi, gjuhët e huaja, adresat emajl, numrat e celularëve. përdorimin e kompjuterit (90% s'dinë të hapin një adresë të thjeshtë emajl - kjo është cunami jonë shqiptar).

Vetëm kandidatët që shkojnë konform kërkesave të popoullit duhet të votohen, dhe ato të cilët janë transparent 100%.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 16-04-2008 më 17:55
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

4. #-6
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    PDSH dhe askush tjeter
    Sui generis

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e unikkatili
    Anëtarësuar
    12-04-2008
    Postime
    17
    PDSH vetem perpara,se vetem ketu e kemi ardhmerine ne shqiptaret e Maqedonise,
    Menduh Thaci

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Pompei Lexo Postimin
    Nuk e di pse ende nukk mund ta kuptojn simpatizantet e PDSh-s,se PDSh nuk mund ti fitoj zgjedhjet e parakohshme,se para dy viteve ajo u beri tradheti shqiptareve qe u fut ne qeveri me VMRO,pa legjimitetin e popullit,mos valle PDSH mendon se shqiptaret "kullosin barr".
    o pompei me vjen shume keq se ti kur u kry lufta nuk paske qene ne tetove pasiqe gjate kohes se luftes ju keni qene diku ne deti tu u rezit e per ate nuk dini asgje dhe cdo gje qe thoni e thoni nje shpifje te vertet e di populli se kush ka vra me shume e kush ka vjedh me shume e kush ka be korupcion me shume e kush i ka perdhunuar femrat shqiptare me shume,kete gje mund te ja tregoni vetem nje njeriu pa shkolle i cili ri tan diten me dhen si shefi i juaj ali ametovski.
    ti shume gjera nuk i di per shefin ten ali ametovskin ti nuk e di se ai mbiemrin e vertet e ka ametovski d.m.th. vllau i vogel i gjakpiresit te shqiptareve brankit dua te them cervenkovskit dhe duhet te pyetni me shume per ate shefin tuaj se ju qenkan mbyllur syte e nuk shihni dhe veshet e nuk degjoni po kuptohet realiteti eshte shume i hidhur e ski shka ban

shnet e ngushellime per hubjen drastike qe do ta keni ju me shefin tuaj ali ametovskin

heheheheh

7. #-3
    bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306

E marur nga tema: Për kë do të votoni?

Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    Votoni per Menduh Thacin, sepse:

Une Menduh Thaci:
    1. Luftaret e UCK i quajta tradhetar;
    2.UTn e quajta kasolle pulash;
    3.Vrava shqiptaret ne Brodec;
    4.Hoqa nenin per perdorimin e flamurit shqiptare;
    5.Nuk pranova pavaresine e Kosoves;
    6.Largova shqiptare nga puna ne 2006 duke i zevendesuar me anetar te VMROs
    7.Lidha flamurin e PDSH me te VMROs
    8.Refeti pranoi revolen e brat Lubes si dhurate per tradheti;
    9.Pavle Trajanovi tha te verteten se une jame nga strukturat sekrete serbe;

etc.etc.etc.etc.............

Ne krahasim me BDIn, PDSHja asnjeher nuk ka qene rival sepse gjithmon ka qene e dobet por kesaj here eshte ne patos dhe nuk ngrihet me, disa militante perpiqen te bejne propagande duke u paraqitur me nick te ri duke bere emaila te ri qe te votojne per PDSH, por ata jane te vetedijshem se nuk i shpeton gje.

hajt shnet
    o Raim shpresoj te ndalesh shpejt se vehten sen do e gjejsh....

Votoni per Ali Ahmetin & co sepse:

Une Ali Ahmetovski - xhambas

1.Luften e UCK e shita pa pare
    2.I mora njerezit ne lufte per LIRI por e bera per Dajen Fazli
    3.Kam dokumente te jashtezakonshme dhe te pranueshme gjithkund ne bote, Posedoj Diplone e Skizofrenit
    4.Une pasi e shita luften bera Parti
    5.Une pasi bera Parti i shita dhe luftetaret, i vrava, i thera, do me hiken por tash ju premtoj se do i zhduk
    6. Une zgjodha kriminel per te bere texas Tetoven, me ndaloi Menduh Thaci po ju premtoj se do permisohem kesaj rradhe
    7.Une ua dhash ne gjys dy njerezve Kodren e Dillit qe te bejn biznes pastaj ju kercenova me vrasje nese nuk mi sjellin mua parate, me ata para do i blej gaqe BRAT BRANKOS, ju premtoj.
    8.Une dhash urdher qe te vritet Shqiptar i cili me doli ne rruge
    9. Une reketova Air VArdar se villen e kisha pa mbaru
    10Une reketova shitore dhe gjithcka ne Tetove
    11.Une bera masakra ndaj Shqiptareve
    12.Une ne qeveri nuk e kisha menden te bej asgje as per ish ushtaret e UCK-se, deshmoret, invalidet e luftes dhe familjet e tyre perpos ti aresttoja ushtaret nji nga nji, BACi,Sollana e shume te tjere i zurra por Leken e Krasniqin, Matoshin te gjith te PDSH-se ju premtoj se tashi do i burgos...
    13.Une nuk jam perfaqesues i Shqiptareve ne pushtet pasiqe urdherova ministart e mi qe te largojne investimet nga tokat Shqiptare te ja japim BRAT BRANKOS se e du shaum...(AMBO dhe shume te tjera)
    14. Une ju drejtova njerezve ne takim se nuk bej asgje me luften e nisa dhe hika se u frigova ama ene familjen time nga Kercova e shpetova, per Tetoven, Gostivarin, Shkupin, Kumanoven dhe qytetet tjera sme interesoj dhe betohem se Texas do i bej...
    15. Une Ali AHmetovski brat na Branko Crvenkovskin gjakun do ua pije juve Shqiptareve te jeni te sigurt
    16. Une nuk votova ASNJE LIGJ per SHQIPTARET ne parllament se BRAT RANKOJA de mu hidheroheshte....(fakulltetet USHT dhe shume te tjera...)
    17.Une ata njeres qe kinse i punesova i lash ne rruge se sdisha xhi tu boj, nuk ma mirke mendja te gjith ti vras...
    ...... pjesa tjeter ne shkrim tjeter....

P.S: Idriznebi rendin e ke ti tek Alija....
    Ndryshuar për herë të fundit nga jay-jay : 16-04-2008 më 19:04

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga FiDeL_kAsTrO Lexo Postimin
    o pompei me vjen shume keq se ti kur u kry lufta nuk paske qene ne tetove pasiqe gjate kohes se luftes ju keni qene diku ne deti tu u rezit e per ate nuk dini asgje dhe cdo gje qe thoni e thoni nje shpifje te vertet e di populli se kush ka vra me shume e kush ka vjedh me shume e kush ka be korupcion me shume e kush i ka perdhunuar femrat shqiptare me shume,kete gje mund te ja tregoni vetem nje njeriu pa shkolle i cili ri tan diten me dhen si shefi i juaj ali ametovski.
    ti shume gjera nuk i di per shefin ten ali ametovskin ti nuk e di se ai mbiemrin e vertet e ka ametovski d.m.th. vllau i vogel i gjakpiresit te shqiptareve brankit dua te them cervenkovskit dhe duhet te pyetni me shume per ate shefin tuaj se ju qenkan mbyllur syte e nuk shihni dhe veshet e nuk degjoni po kuptohet realiteti eshte shume i hidhur e ski shka ban

shnet e ngushellime per hubjen drastike qe do ta keni ju me shefin tuaj ali ametovskin

heheheheh
    Na trego ti me teper or zoteri per Aliun se ne nuk paskemi dite se kush eshte, por je duke fol me fjalorin e shefit tend Vojvodes duke shti urrejtje ne popull, percarje dhe vellaverasje ai eshte fjalori i kryebanditit dhe se fundi tha se do beje kasaphane por a e thote nje njeri normal kete qe ja do te miren popullit te vete.
    Thaci eshte shume i vogel per Aliun, Ali Ahmeti asnjeher nuk ka fole me gjuhen e urrejtjes dhe per te shkaktuar nje konflikt brendashqiptar por eshte munduar qe ta mbaje situaten nen kontroll sepse ti nuk mund ta mendojsh cfare pasojash do kishte, sepse ky ishte qellimi dhe misioni i agjentit serb i formuar nga Bogoeski dhe Ferckovski qe Thaci asnjeher nuk i ka demantuar keto te dhena.
    Ali Ahmeti nuk ka bandite te vogel te tipave te Krasnicave mercenar te Thacit per te likfiduar shqiptar, dhe mos sjell dezinformata ne forum se paskan dhunur femra o i paaftyr dhe mos e njollos luften e 2001 siq bejne serbet dhe maqedonet.

Nuk ke faj ti sepse nuk sheh me teper se hundet dhe cka te thote vojvoda, Ali Ahmeti eshte dem baba dem Zajazli, ne Zajaz kurre nuk ka pasur torbesh, Zajazi edhe ne luften e 1 dhe te 2 eshte djegur nga sllavet per shkak te rezistences dhe ballisteve, dhe familja e tij eshte persekutuar, dhe ti gjete te thuash Ahmetoski shko mor te marroft zoti se sdin cfol, dhe pastro oborrin tend nga serbofilat e infiltruar thacista e xhaferista.

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga jay-jay Lexo Postimin
    o Raim shpresoj te ndalesh shpejt se vehten sen do e gjejsh....

Votoni per Ali Ahmetin & co sepse:

Une Ali Ahmetovski - xhambas

1.Luften e UCK e shita pa pare
    2.I mora njerezit ne lufte per LIRI por e bera per Dajen Fazli
    3.Kam dokumente te jashtezakonshme dhe te pranueshme gjithkund ne bote, Posedoj Diplone e Skizofrenit
    4.Une pasi e shita luften bera Parti
    5.Une pasi bera Parti i shita dhe luftetaret, i vrava, i thera, do me hiken por tash ju premtoj se do i zhduk
    6. Une zgjodha kriminel per te bere texas Tetoven, me ndaloi Menduh Thaci po ju premtoj se do permisohem kesaj rradhe
    7.Une ua dhash ne gjys dy njerezve Kodren e Dillit qe te bejn biznes pastaj ju kercenova me vrasje nese nuk mi sjellin mua parate, me ata para do i blej gaqe BRAT BRANKOS, ju premtoj.
    8.Une dhash urdher qe te vritet Shqiptar i cili me doli ne rruge
    9. Une reketova Air VArdar se villen e kisha pa mbaru
    10Une reketova shitore dhe gjithcka ne Tetove
    11.Une bera masakra ndaj Shqiptareve
    12.Une ne qeveri nuk e kisha menden te bej asgje as per ish ushtaret e UCK-se, deshmoret, invalidet e luftes dhe familjet e tyre perpos ti aresttoja ushtaret nji nga nji, BACi,Sollana e shume te tjere i zurra por Leken e Krasniqin, Matoshin te gjith te PDSH-se ju premtoj se tashi do i burgos...
    13.Une nuk jam perfaqesues i Shqiptareve ne pushtet pasiqe urdherova ministart e mi qe te largojne investimet nga tokat Shqiptare te ja japim BRAT BRANKOS se e du shaum...(AMBO dhe shume te tjera)
    14. Une ju drejtova njerezve ne takim se nuk bej asgje me luften e nisa dhe hika se u frigova ama ene familjen time nga Kercova e shpetova, per Tetoven, Gostivarin, Shkupin, Kumanoven dhe qytetet tjera sme interesoj dhe betohem se Texas do i bej...
    15. Une Ali AHmetovski brat na Branko Crvenkovskin gjakun do ua pije juve Shqiptareve te jeni te sigurt
    16. Une nuk votova ASNJE LIGJ per SHQIPTARET ne parllament se BRAT RANKOJA de mu hidheroheshte....(fakulltetet USHT dhe shume te tjera...)
    17.Une ata njeres qe kinse i punesova i lash ne rruge se sdisha xhi tu boj, nuk ma mirke mendja te gjith ti vras...
    ...... pjesa tjeter ne shkrim tjeter....

P.S: Idriznebi rendin e ke ti tek Alija....
    jay jay nuk kam koment ma po injoranteve nuk ke se cka u ban ata do ngelin injorant deri sa te vdesin bile edhe pasi te vdesin se mendojne se vetem ne kete bote duhet te jetojne a harojne se cdo gje te keqe qe e bjene ne kete bote si shefi i tyre ali ametovski do e paguajne ne kete bote mirpo ne boten tjeter me shtrejte e sa i perket pompeit harova me heret tia cek se ne nuk hyrem ne qeveri pa vullnetin e popullit mirpo ali ametovski i vodhi votat pa vullnetin e popullit se po te mos i kishte vjedhur ateher do te kishte vetem 9 deputet e kesaj radhe do ta shohim se ku do ivjedhe po qe se ia lejon skenderbeu i dyte z.Menduh Thaci

shnet shnet

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Ne nje inerviste per gazeten "JAVA" Rufi Osmani nder te tjera thote:

SHQIPTARËT NË MAQEDONI I PËRFAQËSON HUMBËSI POLITIK MENDUH THAÇI
    Nga Shaqir Islami
    Apr 13, 2008, 15:30

Faqja 0 prej 63 FillimFillim 121050 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sërish zgjedhje të parakohshme parlamentare?
    Nga RaPSouL në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 09:49
  2. Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:34
  3. Zgjidhet kriza elektorale, arrihet marëveshja në zyrën e presidentit Moisiu
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 312
    Postimi i Fundit: 03-02-2007, 14:05
  4. Zgjedhje historike në Kuvajt, gratë votojnë për herë të parë
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2006, 06:01
  5. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •