Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Per sa i takon çifteve ne Shqiperi,ajo qe thua eshte e llogjikshme,eshte arsyetim qe qendron...
    Por me thuaj...pse tani martesat nuk jane interes???Sa % e çifteve martohen me dashuri tani?Atehere sakrifikonin per hir qe femijet te kishin nje familje...tani divorcohen sepse i pelqen dikush tjeter...dhe s'kane pike pergjegjshmerie per femijet.Tani e nderrojne partneret pa te keq...bejne seks vend e pa vend...Morali s'ekziston me.
    Pse e ngaterroni emancipimin me degjenerimin???

Une s'kam asgje kunder gay-ve...te bejne ça te duan neper dhomat e veta te gjumit.Eshte pune e tyre.Por dhe miqte e tu ne jeten e tyre aq te lumtur...paskan nje genjeshter...qe i thone vajzes...mama eshte te shtepia e gjyshit.Ca kuptimi ka kjo?Ajo eshte e vogel se kupton...kur te rritet do e kuptoj se mama s'eshte te shpia e gjyshit.
    Vajzat behen nena,duke pasur model nenen e tyre.Nje vajze pa modelin e nenes...ska pike referimi.Humbet intimiteti femeror,humbasin shume cilesi.Ajo rritet si individ qe do i mungoje diçka gjithmone.Plus do e kete te veshtire te gjej identitetin e saj...do jete psikologjikisht shume e brishte.
    Une jam i sigurt qe edhe ti i kupton shume mire kto gjera.Argumentat qe thoni jane te qendrueshem si argumenta.,nuk po them qe jane argumenta kot...por nuk mjaftojne...nuk jane deçiziv...Praktikisht shkon shume pertej atyre argumentave tuaja.
    Sepse me kete llogjike do vije puna qe kush eshte i divorcuar...eshte i emancipuar,kush jo eshte i prapambetur.Duhen seleksionuar gjerat siç duhen.
    Shiko(ose lexo, keto cunat nuk i kane thene asnjehere qe e ke mama, biles keto i kane thene perhere qe ti je me speciale se ata femijet me te cilet luan se ke dy baballare ne vend te mama-baba. Por, ne te duam poaq, biles me teper. Eshte ajo qe ngaqe gjate dites qendron tek gjyshja meqe keta dy cunat jane ne pune, qe e konsideron si mama. Plus, keto perhere mundohen te perziejne femra ne edukimin e saje. E dine qe femija ka nevoje per nje model sjelljet dhe nga nje femer, ndaj dhe aktivizojne te emat.
    Personalisht, besoj qe shembulli qe merr femija me vone ne jete eshte maredhenia qe kane me njeri-tjetrin njerezit qe e rrisin, jo gjinia e tyre.

Une te divorcuarit i konsideroj njerez te emancipuar por te paafte ne shume raste. Njerez te paafte ngaqe s'kane qene ne gjendje te njohin njeriun para se te martohen, qe s'kane qene ne gjendje te dine cfare duan para se te bejne hapa vendimtare ne jete. Aman, zhgenjime mund te kemi pasur te gjithe, por kjo s'do thote qe e kemi ndjere nevojen t'i cojme ne altar ata njerez pa i njohur rrenje e dhemballe.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Per paragrafin e dyte jam shume dakort.Ne nje fare menyre e rishikove pozicionin tend.

Per paragrafin e pare...nuk jam fare dakort.
    """"E dine qe femija ka nevoje per nje model sjelljet dhe nga nje femer, ndaj dhe aktivizojne te emat.Personalisht, besoj qe shembulli qe merr femija me vone ne jete eshte maredhenia qe kane me njeri-tjetrin njerezit qe e rrisin, jo gjinia e tyre."""""

Kta e lene te gjyshja...po ata çiftet qe nuk e kane gjyshen afer ku do e lene?
    Ata vete e kuptokan qe s'jane te mjaftueshem per rritjen e vajzes...keshtu qe ata e dine,qe ne nje fare menyre po bejne nje gje qe s'duhet bere.Per çfare i mbron akoma atehere?
    Femija i vogel rritet ne subkoshience...femija nuk eshte i llogjikshem...ai meson çfare sheh perreth...nese ngelet me pasoja kur sheh dhune mes prinderve...ngelet me pasoja dhe kur sheh dy burra dhe thote : Ku eshte mami?...ajo konsideron gjyshen si mama pikerisht se ka nevojen e mamase...femija e kerkoka mamane...ti po e thua vete.Atehere kuptoje realisht problemin...ti e thua vete si qendron e verteta por e lexon (dmth kupton) ndryshe.
    Te lutem shume...kuptojini drejt problemet.
    Nuk mund te behemi liberal ndaj gjithkaje sepse degjenerojme pastaj.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ajo eshte me e edukuar se 95% e kalamajve qe kam pare ne Shqiperi.
    Tek edukata ke te drejte, shumica kalamajve ne shqiperi jan kthyer ne xhepiste, hajdute pasqyrash, jan te rralle ata femije qe jan te edukuar. Jo me larg se mbreme nje çerr na vodhi celularin, ja kta jan brezi qe po rriten, me edukaten qe u dhame ne (fus edhe veten ne kte thes)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shume zemergjere ti blu_sky .

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Unë do duroja çdo torturë mbi trup,por krenarin e dikujt që nuk ka horizont dhe kërkon të rivalizoj me popullin,nuk ka njeri ta durojë.Populli thotë edhe një gjë tjetër;
    Këshillat dëgjoj e futi në xhep,kur të duhen nxirri e shiti.Po këtë e kini dëgjuar?
    Që të mos zgjatemi se njëra-pason tjetrën kur thonë;Flokë gjatë e mëndje shkurtër etj,etj.
    Unë jam dakord 90% vetëm me të parin Dorotina.Të tjerët janë gjendur në muhabet.
    "populli" eshte pak si nocion abstrakt. Sic thua dhe ti populli ka thene "Flokë gjatë e mëndje shkurtër" po nga ana tjeter ka thene dhe "mos i shiko gunen po punen". Menjefjale, "populli" eshte si tip dobici, e ke parasysh, luan loje te sigurt.

gjithashtu ne lidhje me temen, dua te shtoj qe me llape jo qe ne randevune e pare. i duruari i fituari sic thote populli hahahaahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Qka don me then ;
    Nji gru ka nji kalê pare e nji kal nji thes pare ?
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    kur thonë;Flokë gjatë e mëndje shkurtër etj,etj.
    Kjo thenie asht po ashtu fjalê e nji te idhruari ndaj nji femre , nji dit asht perdor e sot kush e perdor e ka hanger rend....mua ma tha nji njeri teper i shkolluar por shqiptar mjerisht,i kushtoi shtrejt mi kerkoi 1000 falje...me tha e thash vetem se e kam ndegju....

ket fjale ka then nji gazetar ne bruksel ne nji takim me nji femer te komunitetit europian i ka kushtu shtrejt edhe atij ...ajo u prek dhe i tha; mir mbledhja e jon mori fund neser ta dergoj nji femer me flok te shkurt e me mende ma te gjat se ti ....e ka prish ; te nesermen erdhi femra me flok si mashkull ......po e ashper ....ajo mbledhje i ka kushtu shum diaspores ....se takimi ishte ba me pare (para lufte ne ks kuptohet )...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Qëllimi i temës është që të ketë diskutime.Më duket se jemi në rrugë të mbarë.
    edhe një herë po përsërisim:"Mendimet ...i bëjnë njerzit të ndryshëm"

respekt

LAVDI DASHURISË

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Une jam akoma ne mendim,por tema interesante shume.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Gruas puthi buzën, por jo gjuhën!

Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Që ti përgjigjem asaj që ti ke shkruar,do të kujtoj edhe një shprehje tjetër të popullit e cila thotë shprehimishtë kështu:"Gruaja është gjarpëri në gji në burrit";
    Për të ndihmuar dikë..mund të shtoj se puthja është në kuptimin e bukurisë fizike që ka gruaja!Bukuria fizike e gruas është dhuratë për burrin dhe është pasuria më e madhe e saj.Sa për bukurin e "Gjuhës"..ajo ka lidhje me bukurin e mendimit dhe populli thotëjuha kocka s'ka,por kocka thyen.

Pse e vrisni çupërinë,
    Sikur jeta ësht një hapë?
    Pse e vrisni bukurinë,
    Gjë që nuk ju kthehet prapë?

Kështu këndon populli për femrat.E dalloni dot këtë ç'do të thotë?E pra kjo ka të bëjë me "gjuhën" e femrës.
    Ju uroj lexim të këndëshëm.

LAVDI DASHURISË
    Pershnetje

Amon si k e koh ne ti kaq shum
    Si Shum ja ke kushtu kohen Femrave kto kohet e fundit
    Ku eshte interesi yt ????
    BanDa-BuTueSi

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. Dështimi i gjuhës standarde shqipe te gegët!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhës standarde
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •